nenja22
|
evo mene opet ovde... kosta napunio godinu i izbaceno je sve od podoja sem jutarnjeg, tj. pred zoru je to najcesce izmedju 4 i 6h. e sad, to nije svaku noc, pre deset_ak dana je bilo par spojenih kada se nije budio, tj. samo se meskoljio, ali nije kukao i bauljao za sisom...isto, ponekad se smiri kad dobije flasicu, ma mozda bi se on i uvek smirio na nju, ali meni neki put bude lakse da mu samo dam da sisa, nego da se razbudjujemo i pravimo mleko i tako to...ono sto se ja pitam je da li mu time sto mu tako ponekad kad trazi udovoljavam cinim dobro ili samo pravim veci problem? jer mislim da je ovo sad sto je naislo od zuba, i verovatno ce kad mu te 4orke izbiju opet da se smiri, jer je i svo ovo prestajanje do sada bilo manje vise spontano, posto sam sve vreme dojenja radila to na zahtev, tako nekako, samo obrnuto sam i prestajala, ako me razumete a da, zanimalo me je i da li sa grudima treba nesto raditi kada se jednom skroz prestane (a kad ce to biti, necu vise da licitiram ) sem naci im dovoljno cvrst brus da ne landaraju previse hocu reci, evo vec neko vreme ja u stvari i kad mu dajem, to je samo leva (uvek je bila "jaca") a desnu prosto ne diram...tj kad ponekad samo malko stisnem ono ima koja kap mleka, ali inace je meka i ne bih rekla da ima cvorica igde i onda se mislim, to je to, ne treba cackati nista, je l'' da? jer takava mi je i leva, sem sto tu i dalje ima mlazica kad se stisne, ali nikad nije tvrda, nije bila ni ovih dana kad on nije uopste par dana spojeno sisao. hm, i kad onda prestane mleko skroz, majkumu? procitah na nekoj od prvih stranica nesto o tome kao "materija se ne moze unistiti, moze samo menjati oblik" sta se onda sa tim mlekom izmedju desava, postaje sir?
< Poruku je uredio nenja22 -- 14.5.2012 8:39:11 >