Brana -> RE: prestanak dojenja (31.8.2011 16:48:45)
|
Mislila sam da jos neko vreme necu pisati u ovoj temi,jer obozavam da dojim,i smatram da je dojenje Boziji blagoslov za majku i za bebu.Iako vec dojim skoro 20 meseci svog andjela.Prekljuce se budim u 3h ujutru,tresem se,gorim,dojka se crveni,boli i na nekim mestima osecam cvorice,to mi se vec desavalo,ali nikada u tolikoj meri.Merim T-turu,toplomer pokazuje T39.Shvatam da je ipak vreme da se prekine.Zovem moju doktorku,koji mi kaze da dodjem juce da primim injekcije Oestradiol(3 komada),odlazim sva uplakana,jer shvatam da je taj nocni podoj bio zadnji za mene i Lakija[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ,pregledala mi je dojku,kaze da je upala u pitanju,daje mi injekciju,zateze mi pelenu oko dojke,i kaze ne skidaj do jutra da mleko ne nadodje,danas ujutru izmlazam dojku (60ml)znaci pocinje da se smanjuje,juce je bilo 120ml,danas primam drugu injekciju,izmlazam samo 50ml.Mleko je sve redje i vodenastije,i jos sutra imam da primim injekciju.Uporedo pijem Chimoral forte i Palitrex protiv upale i primam Diklofene protiv bolova..kada zavrsim injekcije,popicu 2 tabletice leka Dostinex,strani ali odlican,koji nece da izazove nus pojave kao Bromergon..i to je to...Valjda ce sve biti ok...
|
|
|
|