Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 11.10.2011 21:45:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Posle jucerasnjeg neuspeha sa lisnatim kiflicama, resim danas da spremim ove krofne. E sad posto mm nece da jede nista sto je od belog brasna, ja uvek koristim integralno, i testo uvek bude tvrdje...stavim malo i belog ali nista. Em sam stavila suvi kvasac i nisu narasle uopste Ali je ukus super, samo su ostale male.. Integralno se malo ili nimalo diže A kakve su bile kiflice?
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 12.10.2011 7:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Napravili i slistili Jedino sam vođena iskustvima ženica pre mene stavila PREMALO fila pa su bile, kako ovde kod nas kažu, malo bunjevačke Pametnija za sledeći put! I meni je od pola doze ispalo 15 komada
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 12.10.2011 8:44:01
|
|
|
|
JMPM
|
Eh, ne premalo nego ne mnogo fila . Bitno da su sljustene! I definitivno imas malo veci dlan od mog
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 12.10.2011 18:21:04
|
|
|
|
nina26
|
Integralno se malo ili nimalo diže A kakve su bile kiflice? Pa ja obicno svo testo pravim od intergralnog i lepo mi naraste, sad ne znam sta se desilo. Ukusne su bile, samo se i meni cini da sam malo fila stavila, ali sobzirom da kad ih razvijem na dlan, jedva stane taj fil jer posle ne mogu da zatvorim lopticu, nije mi jasno koliko onda da stavljam
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 13.10.2011 16:38:30
|
|
|
|
Leki 77
|
A zato i kvasac i prašak za pecivo
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.10.2011 14:35:18
|
|
|
|
crazymama
|
ovo isprobavam koliko veceras :) mislim na pizza krofne
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.10.2011 23:15:35
|
|
|
|
crazymama
|
evo mojih mislim da cu ih sledeci put tanjiti oklagijom, i stavljati vise fila... ukusne su, ali ispale su mi mnogo "hlebasto"... fil se jedva osetio... a nesto se mislim, mozda mogu i da se prave kao pancerote, na polovinu testa se stavi fil, prebaci se druga polovina i krajevi se spoje viljuskom...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Da li vam se dopada ime Srna?pisuljicaDa (
38%)
Ne (
62%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!