Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 8.3.2010 8:19:08
|
|
|
|
Anitaaa
|
E danas ću da isprobam ovaj recept.
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 10.3.2010 18:47:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem da ih pravim ....
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 10.3.2010 18:50:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ček*.. pitanje za one koje su pravile ovo. Jel ide i kvasac i prašak za pecivo?
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 10.3.2010 19:06:07
|
|
|
|
Unica
|
daaaaaaaa... oba
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 11.3.2010 15:28:21
|
|
|
|
Lu
|
Kako ja ovo nisam prije vidjela Ne radi glupi slikomat ali sam po receptu zaključila da to mora da valja
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 11.3.2010 15:30:15
|
|
|
|
minavb
|
Evo moje se peku. Bas su fine.
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 11.3.2010 15:30:28
|
|
|
|
Anitaaa
|
Meni su super.Ukusne su samo mi kvasac nije bio najbolji pa nije ispalo kako sam zamislila al svejedno baš sam zadovoljna
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 14:55:55
|
|
|
|
gaganica
|
ima li nekoga ko je ovo pravio da mi kaze da li treba ovo da se ususka i da narasta kao svako kiselo testo kad se zamesi, ili se odmah cupkaju loptice i pune pa onda stoji i narasta malo mi je nejasno
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 15:00:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga ja sam odmah čupkala .. testo sam ostavila da stoji tek toliko koliko mi je bilo potrebno da izrendam sir i naseckam šunku... Brzo narastu dok stoje na plehu dok ih puniš... kad sam napunila poslednju ostavila sam ih možda 5 min da stoje i gurnula u rernu... narasle su nenormalno!
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 15:09:38
|
|
|
|
gaganica
|
Joj bas ti hvala draga Nameracila sam se danas da ih pravim, ali mi te pojedinosti nisu bile bas najjasnije. Moracu malo da modifikujem recept i punjenje jer je mm dijabeticar, pa nije bas najpozeljnije da bude sve kao u receptu, mada je originalan sigurno najbolji Ali sigurna sam da ce ispasti super, retko kad mi testo ne uspe U stvari, uvek ispadne odlicno, hoce me valjda kuhinja (sto me nece nesto drugo, a ne kuhinja, ta nam svima ne gine)
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 16:37:00
|
|
|
|
bebuska
|
E zaboravila sam javit da sam ih i ja pravila...Super su, samo sam ja napravila greskicu sto sam previse stavljala ovog fila pa su pucale al dobro sad znam za ubuduce.
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 16:45:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Stavila sam u nekih desetak kašičicu pekmeza od šljiva .. mmmm slažem se bebuška, treba paziti da se ne stavi previše fila, jer popucaju i iskipe... Gaganice , prilagodi ih , šta ima veze ...znam da za dijabetičare nije tetso uopšte dobro ali ako ćeš ga modifikovati ... Krenuće i ono drugo ... Moram probati i one sa kockom čokolade .. I moram da pohvalim da nisu masne!
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 16:51:36
|
|
|
|
gaganica
|
svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 16:54:44
|
|
|
|
Unica
|
kako mi je drago kad vidim da su svima uspele i da vam se svidjaju. kad smo kod kocke cokolade unutra. stavljala sam i onu za kuvanje 9jer je obozavamo i mm i ja) i mnooogoo je dobro. a za fil je istina da moze bilo sta samo ne previse jer kako narastaju hoce da puknu pa iscuri.
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 17:04:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gaganica svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje to je ok, navikla sam i ja , sveki ima problema sa holesterolom pa jedan deo i ja pravimsa integralnim ...
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 14.3.2010 17:26:11
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gaganica svako testo koje pravim, bilo da je hleb ili nesto ovako sto je "eto.. ajd malo.." ja mesam brasna, stavim malo vise od potrebne polovine belog brasna, a ostatak izmesam ostala "alternativna brasna" koja imam u kuci, tipa razano integralno, psenicno integralno, heljdino, graham... zavisi sta imam, samo da nije sve belo, i ispadne sasvim ok na ukus, jedino sto je na kraju sve smedje to je ok, navikla sam i ja , sveki ima problema sa holesterolom pa jedan deo i ja pravimsa integralnim ... meni se samo cini da ta integralna testa zahtevaju malo masnoce, sto opet nije dobro, ali kad je skroz posno stvarno je kao piljevina, i ako su recimo palacinke u pitanju, onda sav taj integralni deo padne na dno malo sam otisla off topic izvinjavam se
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.3.2010 0:08:38
|
|
|
|
gaganica
|
dobro je ispalo i integralno, samo sto, u integralnom slucaju, treba da bude manje brasna sve ukupno, ili malo vise mleka i jogurta ako se drzite tacne kolicine brasna jer ne moze da se smesi po tacnim merama. toliko od mene
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.3.2010 20:52:05
|
|
|
|
sneza24
|
A jel cokolada za kuvanje?
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.3.2010 20:56:58
|
|
|
|
bebuska
|
Kako volis, ja sam stavljala za kuvanje jer mm tu cokoladu najvise voli...
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.3.2010 20:58:12
|
|
|
|
sneza24
|
Sad sam videla da moze i ona za kuvanje.
< Poruku je uredio sneza24 -- 15.3.2010 20:59:40 >
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 15.3.2010 21:00:13
|
|
|
|
sneza24
|
I dovoljna je jedna kockica?
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 16.3.2010 11:26:19
|
|
|
|
lenaa
|
Jel treba da se doda jos mleka ili vode . Ja pocela da pravim pa nisam sigurna sta da radim.
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 16.3.2010 11:27:55
|
|
|
|
Mari86
|
ja sam ih pravila divne su bile...dodoala sam jos malo mleka,samo malo...
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 16.3.2010 11:36:09
|
|
|
|
lenaa
|
Hvala Mari idem sad da nastavim da pravim ako stignem da ih i ispecem do jedan dok ne podje mm na posao.
|
|
|
|
RE: Slane-pizza "krofne" 16.3.2010 11:39:11
|
|
|
|
Unica
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 I dovoljna je jedna kockica? 1 ili 2 ali jednu onda stavi na drugu... pucice ti sigurno kad budu narastale pa ce iscureti cokolada. zene, breee, pa u fil moze bilo sta-dzem, eurokrem, krem neki, slana mesavina bilo koja. testo je i za slatke i slane. moze i tvrdje ili redje da se umesi (vise/manje mleka) jer ide i kvasac i p. za pecivo tako da moraju da narastu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Zaljubljenost...jabudicDa li ste zaljubljene u svog muza?Da (
68%)
Ne (
32%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!