belst -> RE: Trbuhom za kruhom (17.9.2014 8:10:15)
|
Savjet svima iz osobnog iskustva - ako imate dobre ponude za posao, ili ovdje uopće nemate posao pa ga idetet tražiti u drugu neku zemlju, - nemojte se bojati, iskoristite priliku, brzo ćete se snaći i sve će biti ok... to ne znaći da će biti lako, biti će teških trenutaka dosta, ali i puuuno dobrih, važno je da nikada ne zaboravite zasto se otisli i koji vam je cilj , a to je sigurno novac na prvom mjestu i danas-sutra bolje prilike za vasu djecu... govorim iz mojeg uskustva, iz vremena kada se nije bas koristio ni internet ni satelit i odvojenost od kuće bila je puno, puno teža nego danas... ja npr. moju rodicu koja je sada u SAD-u vidim i čujem vise nego dok je bila tu, valjda kada je čovjek daleko ima veću potrebu da čuje svoje, pa svaki dan radi Viber, Skype, Facetime i sve drugo... nemam ni osjećaj da nije tu uopće a kamoli na drugom kontinetu. Savjet za obitelji sa djecom - ne idite ako bas nije pitanje zivota " na crno", vremena su drugacija i bojim se da cete si prisutiti ruzna iskustva....
|
|
|
|