mmilicaa -> RE: GAK Višegradska (22.6.2010 14:28:34)
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: buhla dobrodosla mmilice! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja sam se pre dva meseca porodila na cr u visegradskoj. ja sam pre porodjala provela 3 nedelje na patologiji, ali se kod zakazanog carskog obicno provede 3-4 (dok urade analize krvi, ides kod interniste, urade ekg...). dan pred carski od 12h nista ne jedes, mozes da pijes tecnost do 22h. e da kupis one najvece elasticne zavoje 15x10 koje ti ujutu sestra stavi na noge. uvece te obriju (mozes i sama, a one provere) a ujutru klistiraju, pa pravac sala. sama sekcija traje oko 45minuta. kada te probude, prebacis se na onaj pokretni krevet (gledaju da ti sama predjes, pomazu ako vide da ti ne ide) pa te vode na odeljenje cr na intenzivnu gde provedes ceo dan i ako si ok uvece te prebacuju u sobu. Buhlica je sve lepo napisala. E sad, odeljenje carckih reyova je pre dve nedelje preseljno, pa sad postoje samo trokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe imaju klimu, tv i svoje kupatilo i sve je sasvim pristojno i cisto. Ja sam upala u sred nedovrsene selidbe odeljenja, pa sam celu noc posle operacije provela u lokvi krvi jer je nemoguce dozvati sestru, a dugme za zvanje je na zidu suprotnom od bolesnicke postelje. O ostalom ne bih, mislim da cu sledeci put da se poradjam negde drugde. I jos nesto, iz bolnice su me bukvalno isterali cetvrti dan posle operacije. ...hvala na informaciji :))
|
|
|
|