mmilicaa -> RE: GAK Višegradska (24.6.2010 11:36:42)
|
IZVORNA PORUKA: mihi Mmilice ako možeš zahtevaj da ti carski rade u epiduralu mnogo brže ćeš se opraviti. Ne znam šta je njima sa tom opštom anestezijom, vidim da se Mina žali da je imala problema. Moja sestra od strica je anesteziolog i dugo je radila u Keniji kaže u svim bolnicama čak i državnim se CR RADI U EPIDURALU, spinalu ili nekoj regionalnoj anesteziji nema opšte anestezije. ONda se prošle godine vratila posle 10 godina i zaposlila u GAK-u VIšegradska, nije mogla da se načudi kako se primitivno radi anestezija a došla iz Afrike[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mihi, raspitacu se kod mog doce o tome.. ali, iskreno, mene je strah da budem budna... pre par godina mi je radjena intervencija na srcu, kroz preponu (drugacije nisu mogli zbog polozaja necega sto je trebalo da se odstrani) i morala sam da budem budna na operaciji tj. radili su je sa lokalnom anestezijom.. dva i po sata sam caskala sa hirurgom i pomocnicima i nije mi bash bilo sve jedno kada vidim da prave grimase i kada chujem "molim vas dodajte mi sledeci instrument" :( ...zato ja imam nevidjenu frku oko carskog uopste :( ...konsultovacu se sa doktorom svakako.. mozda bih i pristala ako bi mi dozvolili da nosim cepice za ushi :)))) i ako bi mi rekli da ce sve to da traje ne duze od pola sata.. kada sam operisala srce ta dva i po sata, koliko je trajala operacije, su mi izgledali kao da sam dve godine na operacionom stolu :)
|
|
|
|