mina.11.mina -> RE: GAK Višegradska (18.7.2010 14:16:23)
|
razmisljam ovako: bezbednost na prvom mestu za bebicu, medjutim, svega sam se nacitala ovih meseci, pre svega mislim tipa na CR ides samo preko veze ili moras da platis ih 70 hilj., koliko vec a iskreno vec sam napomenula da nemam nikakvu vezu. Moja kuma umalo nije izgubila bebu jer nisu hteli da je porode na cr a znali su da beba ima vise od 4.5 kg!!!(ona je tada imala 30 god) I meni se cini da bi zakazani CR bio najsigurnija varijanta ali ne znam ko odlucuje o tome. Moze li to na uput da se zakaze od lekara iz dz. Moja dr u dz je rekla kako ja hocu i kako se dogovorim sa lekarom u porodilistu(valjda je mislila d aimam neku vezu). Znaci ako je najsigurnije CR onda to samo kome to da kazem a da me, znate vec ne ispljuju ili izfuraju kao razmazenu prvotoku u godinama kako to vecina voli da kaze! Mada svesna ovih cinjenica zaista mislim da to nisam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. Valjda je 28. jula kad odem na taj uz u Visegradsku biti neki normalni dr sa kojim cu moci da popricam o tome!! Pozz
|
|
|
|