|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
10.8.2010 23:04:45   
Anoniman
Ne vredi dušice, ne znam detalje, nisam nikada koristila. Ali koliko sam shvatila, utakneš ga u laptop kao Flash (na USB), i kontektuješ se... dal direktno ili na password, ne znam. Ali nije se činilo komplikovano kada je kuma radila.
Što se cene tiče, mislim da zavisi od paketa koji uzmeš, imaš skuplje i jeftinije. Probaj na Telenorovom sajtu, možda piše nešto pametno.

(odgovor članu Vekilica)
  Direktna veza do poruke: 351
10.8.2010 23:06:18   
Anoniman
KLIKNI

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 352
10.8.2010 23:15:09   
Vekilica

IZVORNA PORUKA: Tashke

KLIKNI

Super, srce si, nasla sam sve o ovom prepaid internetu koji bi mi sasvim odgovarao. user posted image Jos jednom, hvala ti puno, da znas da si mi olaksala moje predstojece dane u bolnici jer cu moci biti u kontaktu sa mojom malom princezomuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
10.8.2010 23:18:08   
Anoniman
Ja treba da budem odvojen,a nadam se svega par dana, od sina koji je stariji od tvoje devojčice, i tuga me hvata! Za 4 godine, nikada nisam bila bez njega duže od 12 sati, i nemam pojma kako ću izdržati 4-5 dana. Tako da jako saosećam sa tvojom brigom. user posted image

(odgovor članu Vekilica)
  Direktna veza do poruke: 354
20.9.2010 14:37:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Miljana, šta sam ti rekla?!? user posted image
Ej liliana dr Nemanja me odusevljva svaki put kad odem, za njega definitivno sve pohvale, predivan je prvenstveno kao covek, a o tome kakav je dr necu ni da pisem, jednostavno fantastican user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 355
20.9.2010 14:44:55   
liliana
Drago mi je da je tako. user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 356
24.9.2010 8:44:25   
ivaj
Da li se ctg u Visegradskoj zakazuje?

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 357
24.9.2010 11:29:24   
mihi
Mislim da da bar se zakazivap pre skoro dve godine.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 358
24.9.2010 13:46:47   
ivaj
Hvala mihiuser posted image  Bice znaci voznje tamo vamo.Dok odem da zakazem pa posle jednom nedeljno na ctg,muz biznismen ima da se smoriuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 359
24.9.2010 14:13:13   
marija32
Zakazi telefonomuser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 360
24.9.2010 15:50:19   
mihi
Mislim da odeš samo prvi put da zakažeš, tog dana kad odradiš CTG zakažeš se za sledeću nedelju i tako dok se ne porodiš. Ako možeš da ustaneš rano zakaži se za 7 i 15 jer tada je sigurno da ćeš i odraditi kad dođeš, sve ostalo a naročito posle 10 se prolongira u nedogled, dr ima ih 2 su na sastanku u sali, ne radi im štampač............

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 361
24.9.2010 19:02:11   
trecasreca
Da li neko zna da li Dr Nemanja Stojanovic radi u nekoj privatnoj ordinaciji i gde?

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 362
25.9.2010 12:11:22   
liliana
Mislim da ne radi privatno... Mogu ti se raspitati-ako te zanima.

(odgovor članu trecasreca)
Direktna veza do poruke: 363
25.9.2010 15:09:53   
trecasreca
Mnogo ti hvala liliana.... probaj ako mozes

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 364
5.10.2010 14:16:51   
Kaja Beograd
Dobar dan i od mene. Ovo mi je prva trudnoca i imam taze 4 banke. Danas usla u 32. nedelju. Trudnocu mi vodi Dr. Milos Petronijevic, jako zadovoljna. Interesuje me sta mi je potrebno da ponesem u bolnicu za sebe i za bebu, carski rez planiran za 15.novembar. Sta ne pise da treba al je korisno? Procitala za sokice, plazmu i wc papir.....sta jos? Koliko unaped treba da se prijavim za apartman? Hvala zene...sva sam se sludela a i nemam koga da pitam, mojim prijateljima deca vec velika ,  a oni bez dece ih ni ne zele. Elem.....samo navalite!
p.s. da li treba da se brijem dole iako je carski rez predvidjen?

(odgovor članu trecasreca)
Direktna veza do poruke: 365
5.10.2010 14:44:14   
liliana
Kajo, dobro nam došla!!!
Obavezno kupi nekoliko pakovanja mrežastih uložaka-to če ti trebati u ogromnim količinama.  Za bebu če ti , ako ostaješ na odeljenju CR trebati pakovanje pampersa i Pavlovičeva. Ono što ti ja savetujem jeste da poneseš slamčice, jer če ti tog dana kada budeš imala CR doneti čaj, ali nečeš se lako moči pridiči da ga piješ, pa če ti slamčice mnogo značiti-bar meni jesu!!! (one zglobne!).
Što se brijanja tiče- to če ti svakako tamo raditi, obavila ti to ili ne.
Za apartman- javi se kad te hospitalizuju na odeljnje gde češ biti.
Srečno!

(odgovor članu Kaja Beograd)
Direktna veza do poruke: 366
5.10.2010 14:53:55   
yeeca
liliana tnx

ja planiram isto cr, jos je rano, pa nisam pitala,  hvala za informacijeuser posted image

Kajo dobro nam dosla i javni kako je proslo, posto isto tamo planiram i ja user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 367
5.10.2010 18:56:07   
Kaja Beograd
HVALA do neba Liliana, a hvala i na dobrodoslici i tebi Yeeco, bas mi
znaci! Lili, kakva je verovatnoca da se posle CR ustane do wc-a, ne bi li se izbegao kateter? Jesam malko u panici, i to ne od CR-a nego od katetera user posted image . Cujem da ga neko nije ni osetio, a neko da je bolelo vise od rane... Kakvo je tvoje iskustvo?

(odgovor članu yeeca)
Direktna veza do poruke: 368
5.10.2010 19:37:08   
liliana
Kateter češ obavezno imati- stave ti ga još u operacionoj sali. Skidaju ga 2-3. dan- zavisi kako kome. Na mene se ne obaziri što se tiče katetera, jer sam ja imala "sreču" da mi zapadne kateter sa fabričkom greškom...user posted image Ma, biče to OK. Mislim dda imamo temu o kateterima- molim moderatore da ti pomognu da je nađeš.

Direktna veza do poruke: 369
5.10.2010 23:55:51   
Kaja Beograd
Brrrr...sta se mora, izgleda nije tesko user posted image . Na sta da kliknemLili, da povezem odgovor sa nekim gore postom? Ovako se samo ndovezujem na poslednjeg... user posted image . I ja bih molila moderatora za malko pomoci oko katetera...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 370
6.10.2010 8:18:18   
prolece
u dobim si rukama. on je i moj doktor. vodio mi je obeuser posted image i uspešo porodio. o njemu sve najbolje!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 371
6.10.2010 13:01:15   
marija32
IZVORNA PORUKA: liliana

Kateter češ obavezno imati- stave ti ga još u operacionoj sali. Skidaju ga 2-3. dan- zavisi kako kome. Na mene se ne obaziri što se tiče katetera, jer sam ja imala "sreču" da mi zapadne kateter sa fabričkom greškom...user posted image Ma, biče to OK. Mislim dda imamo temu o kateterima- molim moderatore da ti pomognu da je nađeš.

I meni je kateter bio sa greskom, kazu kineski su pa se nikad ne znauser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 372
6.10.2010 13:04:18   
marija32
IZVORNA PORUKA: Kaja Beograd

Dobar dan i od mene. Ovo mi je prva trudnoca i imam taze 4 banke. Danas usla u 32. nedelju. Trudnocu mi vodi Dr. Milos Petronijevic, jako zadovoljna. Interesuje me sta mi je potrebno da ponesem u bolnicu za sebe i za bebu, carski rez planiran za 15.novembar. Sta ne pise da treba al je korisno? Procitala za sokice, plazmu i wc papir.....sta jos? Koliko unaped treba da se prijavim za apartman? Hvala zene...sva sam se sludela a i nemam koga da pitam, mojim prijateljima deca vec velika ,  a oni bez dece ih ni ne zele. Elem.....samo navalite!
p.s. da li treba da se brijem dole iako je carski rez predvidjen?

Ja sam uradila komplet depilaciju pre prijema u bolnicu, ali sam pre sc lezala 7 dana u bolnici, pa sam onda szamolila sestre da se sama jos malo pred op dole sredim svojim brijacem.
Apartman sam rezervisala 2 dana pred sekciju.

I mrezaste gace i par komada tetra pelena, za beku da je stavis i da se izmuzas u njih, Lanolin kremu za bradavice pocni da mazes, knjigu , sokici, plazma, voda sve ti to mogu donositi ili kupis u prodavnici u bolnici. Ja sam nosila i dve svoje spavacice jer sam lezala 7 dana pre sc....
Srecnouser posted image

< Poruku je uredio marija32 -- 6.10.2010 13:08:36 >

Direktna veza do poruke: 373
6.10.2010 14:58:28   
Kaja Beograd
Supeeer, samo napred, sve sto ti padne na pamet user posted image . Gde si se porodila?

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 374
6.10.2010 15:06:21   
mihi
Draga Kajo ne brini kateter ti obavezno stave, ali si ti u frci u sali tako da ga ni ne osetišuser posted image . Meni su radili CR u epiduralu tako da kad su stavili kateter ništa nisam osetila. Skidaju ga obično već sutradan, bar su meni tako. Savet za porodilište, obavezno bade mantil, dva tri peškira veća čista da staviš bebu kad je donesu i ja sam bila u apartmanu ali ipak ta posteljina se pere zajedno , ja sam imala jednu svoju ali su mi prosuli jod na nju pa me mrzelo više da donose od kuće nego su mi stavili njihovu. POnesi Multimam komprese i njihov lanolin, spas za dojke. Ako se još nešto setim pisaćuuser posted image .

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here