|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
5.8.2010 12:46:34   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: miljanaM

Stvarno user posted image , znaci odusevio me je,kod njega sam otisla preko debele veze, i vodice mi trudnocu user posted image

On i ja se znamo vec dugo godina lecim se kod njega od kad imam neredovne cikluse,zaista je strucan dr.i divan covek,i meni ce voditi trudnocu Boze zdravljeuser posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
5.8.2010 12:48:28   
Anoniman
Kleo ti i ja cemo se sretati kod njega nista ne brini, i to uskoro, ali bas divno stvorenje user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
  Direktna veza do poruke: 327
5.8.2010 12:49:42   
kleopatra*

Kleo ti i ja cemo se sretati kod njega nista ne brini, i to uskoro, ali bas divno stvorenje user posted image

Eeeeeeeeeeeeeee nadam se iskrenouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
5.8.2010 12:50:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kleopatra*

Necu ovouser posted image , nego hocu ovouser posted image , razumela user posted image

Direktna veza do poruke: 329
5.8.2010 12:51:13   
kleopatra*

Necu ovouser posted image , nego hocu ovouser posted image , razumela user posted image

Po naredjenjuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
5.8.2010 12:52:01   
Anoniman

Po naredjenjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 331
5.8.2010 12:52:57   
kleopatra*
Milijanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
5.8.2010 13:09:53   
mihi
Miljana dr Nemanja Stojanović radi na odeljenju kontro  fertiliteta kod dr Darka Plećaša , on je moj komšija i sjajan je čovek!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
5.8.2010 13:14:07   
Anoniman
Da juce sam ga upoznala i danas mi je uradio UZ i ja sam odusevljena, ali bas odusevljena i bas mi je drago sto ce mi on voditi trudnocu, jer ko god ga zna samo mi kazu sta ti on kaze tako i radi. user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 334
5.8.2010 13:15:40   
kleopatra*

Da juce sam ga upoznala i danas mi je uradio UZ i ja sam odusevljena, ali bas odusevljena i bas mi je drago sto ce mi on voditi trudnocu, jer ko god ga zna samo mi kazu sta ti on kaze tako i radi. user posted image

Bas to samo ga slusaj i bice ok,da mi nije bilo njega nikada ne bih saznala za stitnuuser posted image .
Samo opusteno u ODLICNIM si rukamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
5.8.2010 13:15:44   
Rivana
On je super doktor ja kod njega u Visegradskoj radim kolposkopiju i papa test.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
5.8.2010 13:17:27   
Anoniman
Joj hvala vam jos jednom, sad sam bas mirna user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 337
5.8.2010 13:20:29   
kleopatra*

Nisam zalazila u ovu temu,tako da nisam ni videla da si se raspitivala o njemu,da sam znala rekla bih ti ranije kakav je ,no dobro ni sad nije kasnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 338
5.8.2010 13:21:40   
Anoniman

Nisam zalazila u ovu temu,tako da nisam ni videla da si se raspitivala o njemu,da sam znala rekla bih ti ranije kakav je ,no dobro ni sad nije kasnouser posted image
Naravno Kleo user posted image
Nisam ni ja znala da cu biti kod njega juce sam saznalauser posted image ,

Direktna veza do poruke: 339
5.8.2010 16:17:11   
liliana
ljana, šta sam ti rekla?!? user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
5.8.2010 16:17:59   
liliana
Miljana, šta sam ti rekla?!? user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 341
5.8.2010 16:57:47   
mina.11.mina
Devojke, da li neka moze da mi kaze nesto o Dr Milicevicu iz Visegradske, trebalo bi da mi radi CR krajem meseca sto je sam predlozio jer je beba karlicno i zbog VTO. Nemam vezu pa  se pitam da li to nesto menja? Hvala vam....

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 342
5.8.2010 17:13:35   
marija32
IZVORNA PORUKA: OTI

slazem se ..hm
ovako: moje iskustvo kaze da su sestre iz laktarijuma kretenuse najvece na svetu.
Doticna FRIDA koja je kao neki ekspert za tu oblast je samo jedna lajava i bucna lencuga koja seta kao furija kroz sobe i boli je uvo...ne pomaze nikom ukoliko joj se ne daju pare.
Daj boze da nekad procita ovo, sramota.
Ostale nisam ni videla ..samo nju.

Pedijatrijske...Ja sam vec pisala da su mnoge sasvim nekorisne...Sem te Snezane Markovic koja je jedna divna zena i ja sam joj zahvalna do groba:
1. kad mi niko nije hteo objasniti zasto moja beba ima infekciju pupka i zasto ostajemo duze, ona me pozvala u boks, otkrila bebu, pokazala o cemu se radi...POkazala mi kako da se resim SOR-a, pokazala mi pupak, kako da ga negujem i utesila me rekavsi mi da se pupak oporavlja. POnudila mi da dolazim nocu da dojim bebu ako zelim...krisom
2. kad me videla kako se mucim sa bebom i grudima, uzela je bebu, stavila u onaj bebeci krevet i dohvatila mi grudi: probila kanale, progledala sam.

sve ostale koje su donosile bebe su roboti bez osecaja ikakvog morala...

Draga OTI, tu Fridu sam videla jednom, usla, par puta mi stisla bradavice i kao furija izasla, a sledeci dan sam se tusirala i ona je samo usla i izasla iz sobe, dzukela.
Pedijatrijske sestre, bace ti dete i dovidjenja, bila je jedna, mislim da je Tanja, koja se potrudila, ali tek kada sam spomenula da ce mi mozda trebati neko da dolazi kuci. A svaki dan kada je muz isao da vidi bebu nosio je sokove, kafu, cokolade, ma sve su to korumpirana g....

Kada sam lezala sa bebom na ins za majku i dete od 10 beba 5 je bilo iz Visegradske, i svima dijagnoza: Somnolencija+ hiperbilirubinemija + par infekcija koje su navukle tamo. Meni su svi brisevi bili sterilni, porodjena carskim, a dete je imalo u oku i pupku stafilokok. Takodje tvrdim da ih slabo hrane, uvek mi je dolazio uspavan, nisam mogla da ga probudim...
Da imam vise zivaca, tuzila bi ih!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
5.8.2010 20:50:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Miljana, šta sam ti rekla?!? user posted image
Hvala puno, zaista je divan user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 344
10.8.2010 13:05:04   
maslachak
da li neko od vas ima iskustva sa dr.Andrijasevicem iz Visegradske,ranije je radio u KBC Dragisa Misovic?
mi bi trebali uskoro kod njega na pregled,pa da se presaltamo iz doma zdravlja kod njega sve do porodjaja..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
10.8.2010 17:48:03   
Vekilica
Ima li neko informaciju da li postoji "wireless" u Visegradskoj? Jako mi je bitno da to saznam jer uskoro idem tamo i lezacu sve do porodjaja, a to moze potrajati, pa bi mi to bila jedina opcija da ostanem u kontaktu sa svojom 19-mjesecnom cerkicom user posted image za svo to vrijeme dok sam tamo (ona nece da prica telefonom, samo preko skype-a). Inace sam iz BiH, pa sve druge opcije, posjete i ostalo su iskljucene.user posted image
Molim vas, ako neko ima tu informaciju da mi javi...

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 346
10.8.2010 19:09:17   
Anoniman
Kuma moja se porodila u Višegradskoj pre par nedelja. Nema wireless, ona je nosila Telenorov internet i laptop. 

(odgovor članu Vekilica)
  Direktna veza do poruke: 347
10.8.2010 22:51:55   
Vekilica

IZVORNA PORUKA: Tashke

Kuma moja se porodila u Višegradskoj pre par nedelja. Nema wireless, ona je nosila Telenorov internet i laptop. 

user posted image Hvala Tashke u svakom slucaju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
10.8.2010 22:53:24   
Anoniman
Ja bih na tvom mestu uzela neku tako varijantu, kao Telenorov. user posted image

(odgovor članu Vekilica)
  Direktna veza do poruke: 349
10.8.2010 23:02:01   
Vekilica

IZVORNA PORUKA: Tashke

Ja bih na tvom mestu uzela neku tako varijantu, kao Telenorov. user posted image

Nisam ja bas neki strucnjak za tehnologiju pa se mnogo i ne razumijem u sve te stvariuser posted image , pa ako ti nije problem da mi posaljes pp, ako ti nije tesko da mi malo pojasnis kako to funkcionise, koliko kosta..., bila bih ti do neba zahvalna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here