marija32
|
IZVORNA PORUKA: OTI slazem se ..hm ovako: moje iskustvo kaze da su sestre iz laktarijuma kretenuse najvece na svetu. Doticna FRIDA koja je kao neki ekspert za tu oblast je samo jedna lajava i bucna lencuga koja seta kao furija kroz sobe i boli je uvo...ne pomaze nikom ukoliko joj se ne daju pare. Daj boze da nekad procita ovo, sramota. Ostale nisam ni videla ..samo nju. Pedijatrijske...Ja sam vec pisala da su mnoge sasvim nekorisne...Sem te Snezane Markovic koja je jedna divna zena i ja sam joj zahvalna do groba: 1. kad mi niko nije hteo objasniti zasto moja beba ima infekciju pupka i zasto ostajemo duze, ona me pozvala u boks, otkrila bebu, pokazala o cemu se radi...POkazala mi kako da se resim SOR-a, pokazala mi pupak, kako da ga negujem i utesila me rekavsi mi da se pupak oporavlja. POnudila mi da dolazim nocu da dojim bebu ako zelim...krisom 2. kad me videla kako se mucim sa bebom i grudima, uzela je bebu, stavila u onaj bebeci krevet i dohvatila mi grudi: probila kanale, progledala sam. sve ostale koje su donosile bebe su roboti bez osecaja ikakvog morala... Draga OTI, tu Fridu sam videla jednom, usla, par puta mi stisla bradavice i kao furija izasla, a sledeci dan sam se tusirala i ona je samo usla i izasla iz sobe, dzukela. Pedijatrijske sestre, bace ti dete i dovidjenja, bila je jedna, mislim da je Tanja, koja se potrudila, ali tek kada sam spomenula da ce mi mozda trebati neko da dolazi kuci. A svaki dan kada je muz isao da vidi bebu nosio je sokove, kafu, cokolade, ma sve su to korumpirana g.... Kada sam lezala sa bebom na ins za majku i dete od 10 beba 5 je bilo iz Visegradske, i svima dijagnoza: Somnolencija+ hiperbilirubinemija + par infekcija koje su navukle tamo. Meni su svi brisevi bili sterilni, porodjena carskim, a dete je imalo u oku i pupku stafilokok. Takodje tvrdim da ih slabo hrane, uvek mi je dolazio uspavan, nisam mogla da ga probudim... Da imam vise zivaca, tuzila bi ih!