|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: GAK Višegradska
22.7.2010 12:03:51   
ivaj
Ako ti je prvi porodjaj,ostajes tri,cetiri dana u zavisnosti od toga kad se porodis.
Ako je drugi porodjaj trebalo bi da izadjes dan ranije.
Cenu apartmana stvarno ne znam ali mislim da se pisalo o tome,potrazi na temama.Ali nije ni malo jeftino.
I dobro je ako postoji mogucnost da budes sa jos nekim,cisto da ne bi poludela od dosade samauser posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 301
22.7.2010 12:07:55   
Anoniman
Kuma mi se danas porodila u Višegradskoj, ne znam dal se cena apartmana razlikuje ako je CR i prirodan porođaj. Ona je išla na CR, apartman je 5000 na dan, ima 3 apartmana, i mislim da mi je rekla da su još sinoć sva tri bila zauzeta. Kada mi se bude javila, pitaću da li je na kraju uspela da uđe u apartman. 

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 302
22.7.2010 12:19:49   
minavb
Jednokrevetni je 5000, dvokrevetni je 4000. na odeljenju CR nema dvokrevetnih i ima ih samo tri, toje od skoro tako posto su preselili odeljenje. I ostale sobe su ok, trokrevetne su, imaju klimu, tv i svoje kupatilo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 303
22.7.2010 12:32:52   
cipiripi
Ja sam danas odlicno prosla user posted image user posted image
Bila sam tamo u 9 ujutru, i sve zavrsila do pola 10 user posted image
Prof Drako Plecas je divan, ali stvarno...user posted image
Usla, legla...bebac je super, po ticker sam 23 nedelje a po UZ 23+1.

BPD 58
AC 191
FL 41
Ivona ima 600 grama user posted image
Plodova voda, I stepen, normalne kolicine, posteljica zadnji zid, unutrasnje usce zatvoreno user posted image

Rekao mi je da je meni hematolog sad na prvom mestu i ta terapija koju svakodnevno primam i da dolazim kod njega posle svake kontrole Dr Elezovica cisto da se "vidimo" i da vidimo NJU !

Konacno jedna dr- normalan covek koji zadovoljava moje potrebe a i hirove user posted image

Bas sam zadovoljna user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 304
22.7.2010 12:39:27   
Trudnicica83
IZVORNA PORUKA: minavb

Jednokrevetni je 5000, dvokrevetni je 4000. na odeljenju CR nema dvokrevetnih i ima ih samo tri, toje od skoro tako posto su preselili odeljenje. I ostale sobe su ok, trokrevetne su, imaju klimu, tv i svoje kupatilo.

Auu, skupo je bas! Ako si tamo 4 dana to je 20000 din, jos jedan epidural bukvalno! Ne znam, kao sto sam rekla, jos cu da vidim od budzeta zavisi, ali ne bi bilo lose ako bi moglo.
A kako kazes, ostale sobe su trokrevetne? Ja cula da obicno lezi po 6-8 zena u sobama.

Ako ih ima samo tri, kako onda uspes da ga dobijes - nikako?? Aj potrazicu detaljnije u temi o apartmanima, da ne smaram ovde sa tim.
Hvala na informacijama, devojke! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 305
22.7.2010 12:41:30   
minavb
Ja sam pisala o odeljenju carskih rezova, ne znam kako je na drugim. Sobe su trokrevetne.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 306
22.7.2010 12:43:17   
Trudnicica83
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Prof Drako Plecas je divan, ali stvarno...user posted image

Cipi, taj dr Plecas je stvarno jako dobar, on je mojoj kumi bukvalno spasio veoma rizicnu trudnocu, kad su joj u cetvrtom mesecu 4-5 doktora govorili da mora da ide na kiretazu, da nije u redu trudnoca, on je rekao "Cekaj, praticemo." I ispostavilo se da je bio u pravu, ona sad ima preslatku devojcicu od tri godine... Tako da nemas dileme, on ti je stvarno super. user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 307
22.7.2010 13:24:59   
marija32

Najveci problem bolnice u Visegradskoj je pedijatrijska sluzba, potpuno zanemarivanje beba, da sam znala kakva je situacija nikada se tamo ne bih poradjala. Pedijatrijske sestre su vise nego grozne, one spodobe iz laktarijuma, ne znam cemu sluze, a pedijatri lekari, ne znam postoje li tamo??? Sto se tice ginekologa i babica, samo reci hvale, ja sam lezala na odeljenju humane reprod i posle na carskim rezovima i zaista su svi bili predivni.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

Direktna veza do poruke: 308
22.7.2010 13:30:51   
marija32
Sto se tice apartmana, ja sam na carskim rez lezala u apartmanu br 9 u kome je iz toaleta toliko smrdelo, da me je to bolelo vise od raneuser posted image . Sobe su potpuno ok, dvokrevetne i trokrevetne sa toaletima, samo sto sam cula da ako je haos zene sele na drugo odeljenje( sto nisam bas primetila za sve to vreme dok sam lezala) i zato sam se odlucila za apartman. Cena je 5000 din dnevno.
Na IV spratu mi je drugarica bila u apartmanu i on je bas ok, ali mi ona kaze da je tu osoblje grozno.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 309
26.7.2010 17:44:34   
Netina_mamita

IZVORNA PORUKA: marija32

Najveci problem bolnice u Visegradskoj je pedijatrijska sluzba,

Slazem se... kad sam se ja porodila carskim rezom, pre 2,5 godine, bila je jedna vestica koja je jedno jutro samo dosla, bez ikakvog objasnjenja izdeklamovala majkama kako dobre tako i lose vesti (jednoj je rekla da joj beba VISE NIJE u zivotnoj opasnosti, pri cemu zena nije ni znala da joj je beba u zivotnoj opasnosti, drugoj da je beba na aparatima za disanje posle cega je ova plakala ceo dan, a dogovor sa njenim muzem je bio da joj se to ne kaze da se ne bi uznemirila...) i otisla ostavivsi ih uplakane. Krava ziva. user posted image

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 310
26.7.2010 19:17:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marija32

Najveci problem bolnice u Visegradskoj je pedijatrijska sluzba, potpuno zanemarivanje beba, da sam znala kakva je situacija nikada se tamo ne bih poradjala. Pedijatrijske sestre su vise nego grozne, one spodobe iz laktarijuma, ne znam cemu sluze, a pedijatri lekari, ne znam postoje li tamo??? Sto se tice ginekologa i babica, samo reci hvale, ja sam lezala na odeljenju humane reprod i posle na carskim rezovima i zaista su svi bili predivni.

slazem se ..hm
ovako: moje iskustvo kaze da su sestre iz laktarijuma kretenuse najvece na svetu.
Doticna FRIDA koja je kao neki ekspert za tu oblast je samo jedna lajava i bucna lencuga koja seta kao furija kroz sobe i boli je uvo...ne pomaze nikom ukoliko joj se ne daju pare.
Daj boze da nekad procita ovo, sramota.
Ostale nisam ni videla ..samo nju.

Pedijatrijske...Ja sam vec pisala da su mnoge sasvim nekorisne...Sem te Snezane Markovic koja je jedna divna zena i ja sam joj zahvalna do groba:
1. kad mi niko nije hteo objasniti zasto moja beba ima infekciju pupka i zasto ostajemo duze, ona me pozvala u boks, otkrila bebu, pokazala o cemu se radi...POkazala mi kako da se resim SOR-a, pokazala mi pupak, kako da ga negujem i utesila me rekavsi mi da se pupak oporavlja. POnudila mi da dolazim nocu da dojim bebu ako zelim...krisom
2. kad me videla kako se mucim sa bebom i grudima, uzela je bebu, stavila u onaj bebeci krevet i dohvatila mi grudi: probila kanale, progledala sam.

sve ostale koje su donosile bebe su roboti bez osecaja ikakvog morala...

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 311
26.7.2010 20:01:11   
Anoniman
Moja kuma je trebala danas da izađe iz Višegradske, ali je nisu pustili jer beba ima tečnu i obilnu stolicu. user posted image Zar nemaju sve bebe tečnu stolicu? user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 312
26.7.2010 21:16:47   
Netina_mamita
Pa nemaju bas tecnu, imaju meku. Verovatno je ne bi zadrzali bez razloga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
4.8.2010 15:20:37   
Anoniman
Zna li neko nesto o dr Stojanovicu? On bi trebalo da mi vodi trudnocu.

(odgovor članu Netina_mamita)
  Direktna veza do poruke: 314
4.8.2010 15:22:04   
liliana
Jel dr Nemanja Stojanović? Ako jeste-ja ga znam.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
4.8.2010 15:24:52   
Anoniman
Trebalo bi, u svakom slucaju je musko u pitanju user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 316
4.8.2010 15:27:38   
liliana
Ako je Nemanja-mogu ti reči da si u pravim rukama!!!
On je meni radio operaciju 2006.god (imala sam rak grliča materice). Slobodno mogu reči da me je on tada spasao...
Radi na -1 na odeljenju Visoko rizičnih trudnoča tzv. VRT. Izuzetno dobar doktor, a još bolji čovek!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
4.8.2010 15:31:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: liliana

Ako je Nemanja-mogu ti reči da si u pravim rukama!!!
On je meni radio operaciju 2006.god (imala sam rak grliča materice). Slobodno mogu reči da me je on tada spasao...
Radi na -1 na odeljenju Visoko rizičnih trudnoča tzv. VRT. Izuzetno dobar doktor, a još bolji čovek!!!

bila sam negde dole u nekom prizemlju, videli sm se na 5 min, treba sutra da idem kod njega , i idem preko veze, nije mi rizicna trudnoca bar za sada nego mi je preporucen. znam da ima blizance i da mu zena radi kao babica na 3 ili 4 spratu,krupniji je covek.

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 318
4.8.2010 15:35:28   
liliana
Da, to je on. Ima lepe plave oči i , onako, simpatičan je.
Igrom slučaja, on je studirao sa jednom mojom prijateljicom, koja je isto ginekolog, preko koje sam i došla kod njega 2006. Ima blizance sa vantelesne - mi smo iz iste priče, pa nas je to kasnije i sprijateljilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 319
4.8.2010 15:37:51   
Anoniman

Da, to je on. Ima lepe plave oči i , onako, simpatičan je.
Igrom slučaja, on je studirao sa jednom mojom prijateljicom, koja je isto ginekolog, preko koje sam i došla kod njega 2006. Ima blizance sa vantelesne - mi smo iz iste priče, pa nas je to kasnije i sprijateljilo.

E onda je to taj sigurno, hvala ti puno sad sam mnogo opustenija kad znam bar nesto o njemu. I sad mogu mirno da odem sutra kod njega, cula sam da sta on kaze to je tako i da je jako dobar specijalista

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 320
4.8.2010 15:40:49   
liliana
Izuzetan je, veruj mi!!! Samo ga slušaj i biče sve ok.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
4.8.2010 15:46:59   
Anoniman

Izuzetan je, veruj mi!!! Samo ga slušaj i biče sve ok.
Hvala ti draga puno user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 322
5.8.2010 12:40:27   
Anoniman
Dr Nemanja Stojanovic je fantastican, odusevljena samuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 323
5.8.2010 12:41:39   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: miljanaM

Dr Nemanja Stojanovic je fantastican, odusevljena samuser posted image

Hejjjjjjjjjjj pa to je moj dr.divan jeeeeuser posted image user posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
5.8.2010 12:43:00   
Anoniman
Stvarno user posted image , znaci odusevio me je,kod njega sam otisla preko debele veze, i vodice mi trudnocu user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here