Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 9.5.2018 12:34:14
|
|
|
|
mama ivane
|
oboje na oca
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 10.5.2018 7:23:07
|
|
|
|
vocicana
|
Menja se puno, ali prvi pogled, oci, os, moje usne definitivno, a izduzio je facu, na tatu. Plavkast je na mene.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 10.5.2018 19:43:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Cerka lici na mm sestru. Ista je tetka osim sto ima moje oci. A P je na tatu skroz za sad
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.6.2018 12:11:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Kazu da je druga cera na mene
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.6.2018 12:24:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sin na tatu, cerka ima moj nos, ostalo uglavnom na tatu.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.6.2018 12:30:45
|
|
|
|
Rosita
|
Stariji na mene skroz, mladji je mesavina, vise na mene, ali je za sad tamniji i ima po neku tatinu crtu, moja bre deca.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.6.2018 12:35:13
|
|
|
|
Maraj
|
Mm se zeza da lici na komsiju L je izmesan skroz. Jedino sto ima plave oci a mm i ja smedje. E zato se mm zeza za komsiju.... a u celoj familiji i mojoj i mm svi sa svetlim ocima a mm i ja smedje
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.6.2018 12:38:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dora i dalje lici na mene.Za Davida sve vise osoba govori da lici na djeda,muzevog tatu
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 15.6.2018 21:49:24
|
|
|
|
vocicana
|
Moj sin 100 %
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 19.6.2018 17:49:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Nadala se da ce bar ovo na mene ali.... isti tata, opet :)
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 19.6.2018 18:55:28
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Nadala se da ce bar ovo na mene ali.... isti tata, opet :) Na popravni onda
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 19.6.2018 18:57:53
|
|
|
|
MimaKos
|
A neee, od mene dosta :)) kad su dva tu ce i trece na njega, jaci mu geni ;)
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.6.2018 7:36:22
|
|
|
|
Duškić
|
Cerka na tatu sin na mamu lici. A cerka ima kovrdzavu kosu na mamu
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.6.2018 7:37:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Najbolja mesavina
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.6.2018 7:50:59
|
|
|
|
MimaKos
|
I moja je na mene kovrdzava :) i ima moju boju kose, ali samo to
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.6.2018 8:03:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Menjaju se i mesani su,ali..cerke su tatine,a sin je mamin Kao bebe,obe su bile iste mm, tako i sad M lici na mene. A posle su se promenile.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?