Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 11.9.2017 12:07:26
|
|
|
|
krin 40
|
Degubkod mene je sa N tako..ona je "sva svoja".A D i dalje isti brat iz tog perioda❤
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 11.9.2017 12:11:06
|
|
|
|
isidora88
|
Stariji lici na tatu, a mladji na mamu , za trece cemo da vidimo na koga ce da lici
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 12.9.2017 11:05:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Moja prva cerka ista na tatu, njegovi rodjaci je zovu ,,mali Deja" , cak je i krvnu grupu njegovu nasledila 😊 Videcemo na koga ce liciti druga seka ☺
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.9.2017 20:20:38
|
|
|
|
Dragce86
|
Moja kcerka na rodjenju na tatu, a sada je ista ja :)
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.11.2017 17:29:31
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Na ujaka. Ma koliko to suludo zvucalo.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.11.2017 21:43:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Tatin klon. Njegovi rodjaci je zovu ,,mali Deja". I krvnu grupu njegovu je nasledila 😊
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 14.11.2017 22:12:17
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I na mamu.. zna se Tj podrazumeva.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 15.11.2017 7:21:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
kod nas i dalje vazi, kad je pored tate na tatu kad je pored mame na mamu, sto se kaze pravi mali mesanac, ali vise ima na njega, drzanje, hod, prste na nogama, kosu, ali ljude zbune njene okice koje su moje i obrascici pa svi kazu da lici na mene
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 15.11.2017 10:12:11
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
ML mislim da je to tako svuda.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 15.11.2017 10:14:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Tatin klon. Njegovi rodjaci je zovu ,,mali Deja". I krvnu grupu njegovu je nasledila 😊 Ponovila si dva puta na ovoj stranici kako je zovu rodjaci
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 15.11.2017 23:10:54
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
He he he desava se svima. I ja zaboravim da sam negde ostavila komentar.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 16.11.2017 7:45:31
|
|
|
|
mama Jo
|
O boze, izvinjavam se skroz 😂 Uopste se ne secam da sam ovde pisala 😂 Necu vise stvarno...
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 16.11.2017 11:07:44
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da se ne zaboravi. Salu u stranu naravno.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 16.11.2017 16:16:36
|
|
|
|
mama Jo
|
😂
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 16.11.2017 21:07:50
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mama Jo kada stigne beba zapljuni se ovde. Nadam se da nece biti tatin klon da nema copy paste.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 16.11.2017 21:12:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Jel mogu pre toga jos jednom jednom da napisem na koga mi starija lici i kako je zovu? 😊 Samo jos jednom 😂😂😂
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 23.2.2018 0:54:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Na tatu
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 23.2.2018 7:08:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jel mogu pre toga jos jednom jednom da napisem na koga mi starija lici i kako je zovu? 😊 Samo jos jednom 😂😂😂 a meni sva deca kad ih vidim sa tatama lice na tate. I moja lici na tatu. Evo i ja cu se ponoviti jer sam sigurno nekad napisala, i prsti na nogama su joj kao tatini.Nema moju gradju uopste. Samo je moje oci pokupila. I onda kad je vide tako s obrascicima i mojim ocima kazu licis na mamu a ona ista tata
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 23.2.2018 7:15:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moji su ne definisani, bar meni. Sem sto sin lici na stariju ceru.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 11:38:50
|
|
|
|
Dora89
|
Na oca
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 12:26:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Starija, nemam pojma, na sebe, plave oci, nas dvoje nemamo ali ima u familiji. Srednja , pomesala, malo vise sada na tatu, krupne oci i duge trepuske. Beka, mislim na mene kada sam bila mala.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 13:00:39
|
|
|
|
Sarav
|
Obe liče više na mene, mada su im čelo i obrve na mm. I oduševljeni smo i mm i ja jer nemaju noseve na nas, to imaju na moju mamu Kako će da se menjaju u pubertetu to ćemo tek da vidimo.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 14:48:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Druga beba ista prva sto znaci opet na caleta povukla 🙄
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 22:36:18
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Druga beba ista prva sto znaci opet na caleta povukla 🙄 Ma briga te, imaju nešto što ćale sigurno nema
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 3.3.2018 22:39:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mislim da nosevi rastu u pubertetu, mm ima veci nos a one nemaju , ni ja takodje..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?