Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.5.2014 17:26:32
|
|
|
|
anci kv
|
sve je dobro dok ne liči na komšiju
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.5.2014 19:05:03
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: anci kv sve je dobro dok ne liči na komšiju Moje i da "oće ne može da liči na komšiju, pošto je sa VTO!!!
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.5.2014 19:18:07
|
|
|
|
Biserce
|
Stariji na mog srednjeg brata i mene, mladji ama prestikan mm, cak je i rodjen sa mladezom koji ima i mm, ima i njegov vel nos, klempavo uvo...:(
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 28.5.2014 21:52:17
|
|
|
|
Dani.kv
|
Moje bebe su se podelile. Maksic lici na deda Franca. Pravi slovenac. Joka je moje dete. Osmeh, zaliske i nos ima na mog pok oca
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 29.5.2014 8:45:50
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana je ista ja kad sam bila mala a Dusan je preslikan na tatu
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 29.5.2014 8:55:59
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: anci kv sve je dobro dok ne liči na komšiju Jes' vala
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 10:35:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Najvise na mog brata, ima nesto od mene, grimase od mm.
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 11:07:46
|
|
|
|
emicaa
|
ja vise pojma nemam na koga ovo moje djete lici,jedno govore ista ja,drugi ista mm,neki dan u marketu neka zena nesto pricala Dori i kaze iskruzena mamina faca. a posle tog sam stavila sliku na fb i drugarica mi pise nemoj da se ljutis ali ona je ista svoj tajo,mislim meni je svejedno,neka je ziva i zdrava i kao sto rekoste da ne lici na komsiju
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 15:20:02
|
|
|
|
big mum
|
Sofi je mješavina mm i mene a Strahinja je pljunuti ginekolog koji mi je vodio trudnoću
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 15:25:26
|
|
|
|
Anoniman
|
kako kad, nekada na mene, nekada na mm, a najvise na moju sestru
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 15:26:28
|
|
|
|
serpica
|
Starija na mene,ostalo dvoje na mm,bar tako kazu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 15:35:02
|
|
|
|
Didy
|
Kako iz kog ugla pogledaš. Većina kaže da liče na mene, ali ja mislim da su dobra mešavina.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 17:35:01
|
|
|
|
bubulence
|
didy Stefan i Sofi su bas mesavina, lice na oboje... moje dete je izgleda ipak na komsiju... mm i ja tamni sa tamnim ocima, ona plavusica sa plavim ocima... ali se mm tesi da ima prste na nogama na njega pa eto... neka mu bude
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 17:40:25
|
|
|
|
mati
|
Ja se uvek smejem kad pocnu da nam pricaju na koga nam lice deca. Uglavnom nema veze jedno s drugim... Moja familija i prijatelji pricaju kako lice na mene a od mm na njega. Smeske zive. Ali meni je to sve jedno, samo neka su zivi i zdravi pa makar licili i na komsiju.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 17:46:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Neki kazu na mene a neki na muza,no to nije bitno.Oni lice jeno na drugo da je to neverovatno i to sa razlikom 5 godina.Sto bi rekli ko jaje na jaje
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 20.9.2014 19:02:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ni na jedno ni na drugo! Ja smedja, sarene oci, mm crn ,smedje oci ... ona rodjena sa crnom zift kosom ali ono kao da je ofarbana crnom farbom na teget .haha. ..a sada sve svetlija. Oci plave ali neka boja teget nisam skoro takve videla
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 22.9.2014 7:50:14
|
|
|
|
mirkam
|
Mala Elena, mijenjace se njoj boja ociju jos vjerovatno M kad se rodio, prvih sedam dana je bio tamnog tena, zift crne kose - ma isti mm. E onda je dijete "izblijedjelo" , ima ten na mene, a moj je ten katastrofa, bijela sam kao duh Prva kosica mu je otpala, sad mu je porasla smedja, a oci su mu svijetlo zeleno-plave (moje su tamno zelene, a mm crne). Za sada bih rekla da lici na pok dedu (oca mm), na nas lika nema
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 22.9.2014 12:53:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moje dete je mala kopija svoga oca. Bukvalno isti, kao da je u svoju sliku gledao dok ga je pravio Mada ja volim da kazem da ima dusu na mene
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 22.9.2014 12:56:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Mala Elena, mijenjace se njoj boja ociju jos vjerovatno M kad se rodio, prvih sedam dana je bio tamnog tena, zift crne kose - ma isti mm. E onda je dijete "izblijedjelo" , ima ten na mene, a moj je ten katastrofa, bijela sam kao duh Prva kosica mu je otpala, sad mu je porasla smedja, a oci su mu svijetlo zeleno-plave (moje su tamno zelene, a mm crne). Za sada bih rekla da lici na pok dedu (oca mm), na nas lika nema Mislim da boja ociju nece da se promeni, jer su joj od mesec dana ciste, ne presijavaju se, nisu mutne. Prelepu boju ima , ne bih volela da se promeni A kosica sve svetlija, pre neki dan gledam na suncu po koja dlaka joj ima zlatkastu nijansu... bice mi dete plavo
< Poruku je uredio Mala Elena -- 22.9.2014 12:57:22 >
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 22.9.2014 13:02:41
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ja sam rodjena sa crnom kosom i crnim očima,posle kosa prešla u plavo a oči smedje-maslinasto zelene,Teodora ne liči sebi više..djeca se mjenjaju
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 24.12.2016 14:26:37
|
|
|
|
branki*
|
nemam pojma.za bozu kazu da lici na mene.za boku kazu ili dA LICI NA MENE ili da je mesano,mm i ja.ima plave oci i beo ten,ja jesam svetlija,ali imam smedje oci kao i mm,moj tata ima plave oci.
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 24.12.2016 14:29:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena ali neka boja teget nisam skoro takve videla ME, Sava je te teget oči imao do godinu dana posle su prešle u smeđe. Milsim da samo svetlo plave oči kasnije i ostanu plave. Mada ima ljudi sa teget ili teget ljubičastim očima, meni je ta boja najlepša.
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.12.2016 14:32:31 >
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 24.12.2016 14:31:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nemam pojma, neki kazu na tatu meki na mamu. Uglavnom na mwme naj manje
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 24.12.2016 14:34:25
|
|
|
|
eca89
|
Anastasija je kopija svog taje. Iako, mi oboje imamo svjetlu kosu i plave oči, baš se vide crte lica njegove!
|
|
|
|
RE: Na koga vaše dete liči? 24.12.2016 14:35:57
|
|
|
|
degu
|
Moje i dalje ne lici ni na koga, nadam se da cu nekad u buducnosti uspeti da skontam na koga li je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?