vukosava -> RE: tata na porođaju (13.5.2011 13:13:52)
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mm je ima veliku želju da prisustvuje porođaju, čak i njegova sestra od tetke radi u bolnici na ginekologiji, pa možemo reći da smo imali i vezu, i raspitali smo se kako, šta; da bi dobili odgovor da otac može prisustvovati ako se plati (pošto tada majku porađaju u odvojenoj porođajnoj sali, da drugim porodiljama ne bi smetao njen muž-ajd). Pitamo mi koliko je, a ono tajac......... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Cifre kojima su se gađali išle su između 27000-35000din (pre godinu i po), bez zvaničnog cenovnika, nego onako-od oka, valjda kako procene koliko imaš....Naravno to su ogromne pare, kad uzmeš u obzir kakvi troškovi dolaze sa bebom, pa smo odustali.... Jedino što je njegova sestra ipak došla da bude uz mene na porođaju (kao koleginica), ali ni to ih nije sprečavalo da me "čašćavaju". Uostalom gledale ste "vreme je za bebe" u nedelju? Trojke u SU? Sećate se anesteziologinje??? E takve su sve!!!! nina, ja sam imala svoju sestru svaki put. samo moju. 8 h samo je tu za nas dve tri mislim a kad je bas bas ona faza samo je tu za mene. i smeju se, fine su... imam dugme na daljinskom da ih zovnem za npr casu vode ili bilo sta. a muz je imao KREVET NA RAZVLACENJE u mojoj sobi plus TELEVIZOR za sebe plus FOTELJU pored mene. bio je pored mene SVO VREME i pre i za vreme porodjaja, i za vreme carskog, i posle sve dok nisam izasla iz bolnice. al konacna cifra je bila oko 65000 $ za mene i bebu. na srecu pokrilo mi je osiguranje jer sam ja bila paranoicna povodom toga pa sam imala dva osiguranja. nije sve al najveci deo jeste i sto bi tvoj muz morao toliko da plati? za tih 30 cm 2 sto bi potrosio dok stoji tu negde pored tebe? za vazduh koji trosi il ako bi morali da mu daju nesto da obuce.... svasta + ko sto verus rece, mog nisu ni pogledali a kamoli da je morao neke nalaze da radi pre mog porodjaja
|
|
|
|