Lilly* -> RE: tata na porođaju (17.3.2011 22:03:31)
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Molim Vas da napišete kada tata treba da uradi analize, i koja je procedura za prisustvo tate na porođaju-može za sev bolnice, da olakšamo jedne drugima Hvala! IZVORNA PORUKA: *boka* Zavisi gde zivis i u kojoj bolnici zelis da se porodis, jer nije u svakoj bolnici dozvoljeno prisustvo oca na porodjaju. A sto se analiza tice, mislim da mora da uradi samo bris iz grla i nosa i eventualno virusoloske testove i to oko nedelju - dve pre porodjaja. Tako sam ja cula. Ja planiram da se porodim u Dragise Misovic i mi smo takodje imali veliku zelju da tata bude na porodjaju, ali to tamo na zalost nije dozvoljeno. Mada otac moze biti ispred sale i odmah po rodjenju moze videti bebicu. IZVORNA PORUKA: MarijaBg U pravu si Boko, traze briseve sto novije -maximum stare 7 do 10 dana IZVORNA PORUKA: *boka* Steta sto u Misovicu nije dozvoljeno da tate budu na porodjaju, jer mm bi to jako zeleo. Ja sam se inace trebala poroditi u americi, ali sam zbog komplikacija i krvarenja ostala ovde, ne smem u avion, a tamo je to tako normalna stvar da je tata tu na porodjaju. IZVORNA PORUKA: nencydrew ja planiram u Višegradskoj! Samo 10 dana star nalaz? Uf,šta ako porođaj porani? IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Nama su u Pa bili potrebni brisevi(nosa i guše) i koprokultura . IZVORNA PORUKA: zeljo Nama su na vezbama rekli da je neophodno da se urade brisevi grla i nosa i rezultati mogu biti stari do mesec dana. Pretpostavljam da je isto za sve bolnice u Beogradu. Ovo pricam za gradsku.
|
|
|
|