jovana j -> RE: tata na porođaju (28.12.2011 13:14:37)
|
Nije u Svedskoj nista obavezno, samo imas mogucnost da biras i sve sto napravis kao izbor moze, jer si ti najvazniji u toj celoj prici! Ja imam predivno iskustvo sa lekarima na klinici gde sam se porodila, posebno na odelenju posle porodjaja na kojem smo ostali par dana posle toga. Cak mozemo reci da su preljubazni, uvek uskacu da pomognu, nikad im nisi dosadan sa pitanjima, sve ce da provere po 500 puta, ma jednom recju diiiiiiivni [sm=smiley1.gif] Toliko su pazljivi, toliko gledaju, vode racuna da sve bude ok... da se ti osecas ok, nisam to nigde srela. Muz je, naravno, prisustvovao porodjaju, i s obzirom da su se izmenjale 3 smene sestara dok sam se ja poradjala, on mi je tu bio najvazniji moram da priznam! Nekako se to nama dvoma sve desavalo, a personal nam je bio tu da pomaze, takav utisak sam imala. Kaze da mu se noga toliko ukocila posle, uhvatio ga je takav grc od stajanja da je par dana posle toga sepao na tu nogu [sm=smiley1.gif] Ja iskreno ne znam kako bi bez njega to prezivela [sm=smiley9.gif] IZVORNA PORUKA: deki.rs protivnik sam toga, jer jednostavno ne bih podneo. Nisam takav tip. Moj prijatelj je npr prisustvovao i bio prezadovoljan, u svedskoj je obavezno prisistvo oca. Moj brat je preseko pupcanu vrpcu.
|
|
|
|