minna -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (1.7.2013 13:58:25)
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Minna, sve razumem... Meni kad neko spomene drugo dete, dođe mi da plačem, što od muke kad pomislim da može isto, što zbog iscrpljenosti. Dakle, o drugom detetu neću ni da razmišljam dok se ovo ne unormali. Kad jedno godinu dana spavam kao čovek, a ne kao da sam na straži, možda se rešim... Kako ste vi izbacili flašicu? Moj pije jednom u toku noći mleko i jednom u zoru, ali to nisu jedina buđenja. Probala sam da mu ne dam flašicu, ali to se pretvori u histeriju, pa se onda smiri , rasani i jednostavno je u stanju da od 2h noću pa do 6h ne spava. Odustala sam od pokušavanja, baš zato što meni nije problem da ustanem i jednom u toku noći mu dam mleko, problem su sva ostala buđenja... U zadnje vreme, drugi deo noći, provodi kod mene u krevetu. To je možda greška, ali meni je lakše. Ne mogu da ustajem svaki čas... Sve sam probala, nije išlo. Nemam snage i sad samo pokušavam da na svaki način olakšam sebi vreme dok on ne reši da se unormali kad god to bilo... Mi smo flasicu izbacili tako sto ja vise nisam mogla da izdrzim i samo sam mu rekla da se polomila i da nemamo drugu, i to je tako mirno prihvatio i nije se mnogo bunio, da ja nisam mogla da poverujem. Mozda je kenjkao par dana i onda poceo da spava celu noc. Ja bukvalno nisam mogla da verujem da je poceo da spava celu noc, tek posle 2-3 nedelje sam se uverilia i odahnula[sm=smiley36.gif] A do tad smo imali ko zna koliko bezuspesnih puta odvikavanja od flasice nocu, ali sam mu je davala uvece i ujutru, to je bio pravi pakao, nista nije palilo, dok je nismo skroz ukinuli. Jedino sto je prestao da pije mleko, ali nije mi zao jer popije dosta jogurta i sad se zna kad opere zube moze da dobije samo malo vode iz case. Ponekad se probudi za tu vodu, ali vrlo retko. Vec sam ja davila o ovome u temi odvikavanje od nocnog hranjenja, jer je kod nas problem bio nalivanje mlekom po hiljadu puta u toku noci
|
|
|
|