nina26 -> RE: koliko dugo beba spava nocu? (30.6.2013 10:35:29)
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Moj pije jednom u toku noći mleko i jednom u zoru, ali to nisu jedina buđenja. Probala sam da mu ne dam flašicu, ali to se pretvori u histeriju, pa se onda smiri , rasani i jednostavno je u stanju da od 2h noću pa do 6h ne spava. Odustala sam od pokušavanja, baš zato što meni nije problem da ustanem i jednom u toku noći mu dam mleko, problem su sva ostala buđenja... U zadnje vreme, drugi deo noći, provodi kod mene u krevetu. To je možda greška, ali meni je lakše. Ne mogu da ustajem svaki čas... Sve sam probala, nije išlo. Nemam snage i sad samo pokušavam da na svaki način olakšam sebi vreme dok on ne reši da se unormali kad god to bilo... Azra,kao da si opisala moje dete[sm=smiley1.gif]ali sve je do detalja isto.... nocas sam je ostavila prvi put celu noc kod nas, jer nisam mogla da ustajem sto puta, da je prebacujem sa naseg kreveta u njen krevetac, i mogu ti reci, da je lepo spavala, sve do jutra, kad je trazila opet siku i krenula da se budi.... obicno kad zaspi u nasem krevetu, i kad joj se ucvrsti san, ja je prebacim u njen krevetac, i taman kad ja legnem, eto nje...i onda celu noc provedem na nogama....veceras mi je bilo lakse...a dokle ce ovo da traje, ne znam..samo sam se pomirila sa tim.
|
|
|
|