RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Brana -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (26.11.2011 22:44:28)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley32.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vukosava -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (26.11.2011 22:50:13)

Ja licno mislim - ko sa kim ide u krevet - njegova briga. Sta to mene ima da zanima? Ko sam ja da delim drugima moralne pridike. Sami znaju kako im je u krevetu i zasto se to desava... Neko voli te svalere, te maco muskarce, koji su ranije varali, ali su se promenili zaboga... Aaa... Sve nesto mislim... Vuk dlaku menja ali cud nikako. I to treba da znamo same najbolje.

Ako neko nekog vara problem moze da bude u tim bolestinama sto se prenose... Ja sam jednom za koga znam da se svalera rekla da je potencijalni sidas pa se uvredio i od tada ne govorimo... [sm=smiley36.gif]

razlicak -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (26.11.2011 22:53:15)

Ja vise nista neznam-i ono sto znam-neznam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

jovicaa -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (26.11.2011 22:58:50)

kada sam saznala da drugaricu vara decko po vec ne znam koji put, rekla sam joj naravno. mada bila sam u dilemi!
ali ja gledam ovako, ja bih volela da mi je ona rekla da je saznala da je moj decko tako nesto uradio, ne bih volela da me svi ismevaju i da nemam blage veze sta se dogadja.. mada ima situacija u kojima je bolje precutati, sve zavisi

limunada -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:24:15)

Ja sam znala za prevaru koja nikako nije smela da se desi posto su oboje bili u braku a ja sam prva saznala zato sto sam toj osobi rod,nisam to odobravala al sta sam mogla a tad sam imala samo 18 god. pa me to toliko nije zanimalo,mada me u dubini duse mucilo,cutala sam,cutala medjutim kad je postalo vec gadno rekla sam mami pa se onda sve saznalo.Bilo je tu mnogooo problema da sam cak i ja zbog toga da kazem ispastala.Tuzno je sto je ta moja rodica lose prosla i dan danas nije bas srecna,a nije bila srecna ni u braku,ni sa tim covekom koji je ostao u braku a ona se razvela ,al planirala se razvesti i pre nego sto je snjim pocela pa joj on jos pripomogao.Tek nedavno se ta prica zavrsila,a verujte ne odobravm to nikako,aman nikako,jer tu je bilo mnogo problema sto joj nije bilo potrebno.

A sad znam za jednu zenu koja vara,nije mi se poverila vec sam skontala i slucajno videla poruku u tel.posto mi dala da joj nesto namestim a pritom joj stigla por.pa sam videla taj pocetak i samo sto nisam bacila tel.Nikad nebi rekla da vara jer nezelim probleme i da me jos kune posto zivimo u istoj kuci,pretpostavljate o kome pricam,nisam jedina koja to zna neki su mi govorili a ja nisam verovala,sad sam se uverila.Tako da sto dalje od mene,prevaru stvarno nikako ne odobravam.Ako neko lose zivi,lepo nek se razvede a ne da vara.

bubulence -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:29:16)

limunadice?? nije valjda svekriva?

o prevarama vise ne govorim, jednom sam to uradila i lose prosla, naravno ispala sam kriva, zavidna... pre kuminog razvoda sam saznala da je muz prevario, nisam imala hrabrosti i snage da joj kazem jer mislim da bi je to dotuklo (razveli su se jer je bio tezak kockar i uvalio ih u ogromne dugove, da sam jos i to rekla mislim da bi pukla), a znala sam da ce se uskoro svakako razvesti. i proslo je nekoliko godina i nisam joj rekla, islim da ni necu

limunada -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:35:09)

Da,bas ona [sm=smiley13.gif] al to je njen zivot mada voli da gura nos u tudji.Koliko sam se puta vracal gore kad vidim da je taj covek tu,a kucni im prijatelj.Zna i njen stariji sin i jetrva al isto cute,briga ih kad su daleko.A da samo znas kako su joj sinovi (mm i dever) dobri i verni,eto upoznaces nas pa kolko tolko uverices se.

bubulence -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:36:47)

strasno, sta njoj to sada treba???

limunada -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:39:10)

To traje vec godinama,sigurno 15 god. [sm=smiley13.gif] ko ce ih znati

Anoniman -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:41:21)

Ja se ne petljam u tuđe prevare.

Imam jako malo pravih drugarica, i ako one varaju ćutim. Ako su varane, nagovestiću im nekako, ako ne shvate nagoveštaje, reći ću. Sva sreća nisam bila u toj situaciji od kada smo sve u braku.

Za ostale prevare, nekih malo daljih prijatelja, me zabole uvo.

MakiJ -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (15.12.2011 8:55:10)

Ja nisam bila u takvoj situaciji ali bilo je da je o mojoj drugarici njen decko pricao jako ruzno i ja sam joj to rekla ali naravno nije poverovala ili nije htela da veruje, mada je on njoj pred svima rekao nosi ovu k... kuci
Naravno udala se za njega. Sad nebi rekla ni za prevaru ni nista drugo[sm=smiley13.gif]

deki.rs -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (3.1.2012 0:20:35)

cutis sta ces. Nikad nisam pomagao prijatelju niti ga prikrivao u tome, iako sve znam cutim. Ko sam ja da rasturam brakove. Nezgodna je to rabota.

gagana83 -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (17.1.2012 17:57:08)

Saznala skoro... i nemam dilemu, cutim i pravim se da ne znam. Situacija je malo nezgodna, jer se mm druzi sa njim a ja sa njom, a najcesce se vidjamo zajedno.
Skoro su bili kod nas sa cerkicom, mila majko nisam mogla da ga gledam ocima[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

hanka -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (17.1.2012 18:54:27)

Uf teska odluka,ne znam........zavisi od situacije,osobe,posledica i .....

Alexxa -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (17.1.2012 19:00:51)

Bolje je ćutati, ja sam pre pola godine rekla prijateljici sa kojom sam se družila još od osnovne, a to samo zato što ju je on ismevao, nije se uopšte krio. I sad je situacija ovakva, ona mu je oprostila, ali sa mojim mm i sa mnom se ne druže, jer njenom ˝vernom˝ dragom smetamo iz nekih novih izmišljenih razloga.

Meisje -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (24.1.2012 16:08:58)

Ma rekla bih odmah ali naravno ako je u pitanju bliska osoba,za ostalo se ne bih mesala...

mala buba -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.3.2012 22:03:17)

i kad treba da cutim, ja bih progovorila na du*e[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

salim se. znam da budem lajava i ne trpim nepravdu. to je nesto sto me najvise boli. rekla bih, ali samo bliskim osobama, zavisno od sitacije. mnogo puta sam gubila prijatelje iz tog razloga, a neka prijateljstva su mi jos vise ocvrsnula.
znam da je najbolje u se i u svoje kljuse, ali ja to nekad ne mogu, narocito ako se radi o meni dragim osobama.

Cunce -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (10.3.2012 3:06:49)

rekla bih iz inata, sto ja da cutim kad znam da ce me sutra najbolji prijatelj odrukati ako samo pomislim na to? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] zezam malo, al' rekla bih i to bas zato sto su svi u fazonu "nisam ja drukara" i onda se kreten bez posledica izvuce
e pa ne moze u mojoj smeni [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vukosava -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (10.3.2012 4:15:31)

IZVORNA PORUKA: bubulence
o prevarama vise ne govorim, jednom sam to uradila i lose prosla, naravno ispala sam kriva, zavidna... pre kuminog razvoda sam saznala da je muz prevario, nisam imala hrabrosti i snage da joj kazem jer mislim da bi je to dotuklo (razveli su se jer je bio tezak kockar i uvalio ih u ogromne dugove, da sam jos i to rekla mislim da bi pukla), a znala sam da ce se uskoro svakako razvesti. i proslo je nekoliko godina i nisam joj rekla, islim da ni necu

Pa da. U Americi kazu "Don't shoot the messenger!" - Ne ubij glasnika... Kriv je uvek onaj ko kaze...

Anoniman -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 16:39:37)

Htela sam pisati u jednoj drugoj temi ali vidim da je zablokirana tj zakljucana. Nisam stalna forumasica nego samo povremeno navratim da se ne raspreda prica ko sam jer sam anonimna. Ja moram reci ovo nekome pa mi ovako lakse kad me niko ne zna, jako zelim da prevarim muza. Zelim da ga prevarim jer se zapustio, zapustio je nas brak. Dosadan je, nema nikakvu volju i nece da se potrudi da obraduje mene i decu nego samo dodje sa posla iko mrtvo puvalo izvali se pa cak ni sa svojim drugarima da izadje nece. Ima neke probleme na poslu vec jako dugo (a u stavri nisu to neki veliki problemi nego je on lenstina) i kao nije mu ni do cega. Zato i nemamo seks a kada ga imamo on ne moze da traje vec bude gotovo za dva minuta i bezveze je potpuno. Svakako sam htela da se razvedem cak sam razgoavarala sa njim o otme i rekla mu da je sve katastrofa ali je on molio da stanem malo na loptu zbog dece i da ce se promeniti, kaze uvidja sveoje greske. U medjuvremenu se meni u zivot ponovo vratio moj najbolji drug iz detinjstva koji je bio otisao u inostranstvo a od malih nogu smo se simpatisali ali nikad nista nije bilo tj on je pokusavao kad sam ja bila cura ali ja nisam htela. Sada kada je on tu pored mene tako veseo i nasmejan, spreman da me slusa kao i uvek i da me nasmeje i usreci ja non stop razmisljam o njemu. Ceo zivot mi je pred ocima bio i tek sada vidim sa kim ja zivim a koga sam izgubila. Sanjam tog druga i zelim ga jako. Sa muzem ne spavam u istoj sobi vec skoro godinu dana a ja sam mlada i zeljna neznosti i paznje pa i sexa. Muz me ne vara to znam sigurno jer je njanjav u pm i ne bi taj mogao nesto sa strane tako kilav pa da mu je zadnje. Uglavnom jako zelim da budem sa tim drugom a vidim da i on zeli isto i ne znam sta da radim. Zelim i da se razvedem jer ne osecam nista premam muzu ali me njegovo kukanje i moljakanje svaki put vrati sa te odluke.
Moj drug je otputovao ali sam sigurna da kad dodje za par dana bice svega sa njim jer sam poludela skroz. Nisam mogla ni da pretpostavim kako izgleda kad hormoni udare u glavu covece. Eto ja sam napisala bar da mi bude lakse a vi pomozite ili odmozite, necu se ljutiti. pozdrav ringeraja

Anoniman -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 16:44:27)

Po ovome što si opisala zvuči kao da ti je muž u depresiji. Možda da mu pomogneš da se iz nje iščupa pre nego da mu okreneš leđa i odeš drugom čim je u problemu. To sve pod uslovom da ga voliš, ako ga više ne voliš, onda se razvedeš pa ideš sa kim ti volja.

branki* -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 16:51:01)

anonimna[sm=smiley1.gif]
to kod tebe je,verovatno,prolaznog karaktera.ima li taj tvoj muz druge kvalitete-da li je nacitan,duhovit,inteligentan,da li zaradjuje dobro?nije razlog za razvod to sto se zapustio?!vi imate i decu.da si sama,pa,ajde,lako ces se razvesti.i kad bi se razvela-gde bi,imas li posao,gde ces da zivis,od cega?sad ti je zivot monoton,muz te ne ispunjava,a taj drug se pojavio kao neki sljasteci izlog gde sve izgleda bajno i sjajno.mislim i kad bi prevarila muza,da opet ne bi bila zadovoljna.pozdrav za tebe!

Okica sljokica -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 16:58:44)

Anonimna,pa prevari ga. Mislim, ako vec kazes da imas jaku zelju,sta onda dalje bilo ko da da ti kaze.

Anoniman -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 17:07:00)

Branki ja bi mogla da živim sama sa decom imam svoju firmu i sve što mi treba. On je zaista dosadan i ni oko cega se ne trudi nego samo onako kao statira u braku. Ne idemo nigde i nigde me ne vodi i ne prica o stvarima koje su za oboje zanimljive nego o nekim glupstima koje sam vec sto puta slusala. Uvek sam ja bila uz njega kada mu je bilo i lako i tesko jer smo zajedno dovoljno godina i nikad mi nije bilo vraceno istom merom za pruzenu paznju i trud. On je tako nekako dosadan uvek i bio ali sam ja imala vise vremena i volje pa sam smisljala razne dogadjaje i zezanja da nam ispune dane i vreme ali sada ne mogu jer imam posao i decu kojoj treba da se posvetim pa domaci i treninzi i stotinu stvari. Nije on u depresiji neboj se jer ti problemi koje on ima su sasvim normalni za svakog radnog coveka ali je on jedno prenemagalo koje je naviklo da mu svi nesto pomazu , maaaa generalno je sav tako u fazonu UF PA NE MOGU PA KAKO CU. Dobar je sa decom eto to mogu da kazem ali je i sa njima onako nekako njanjav ne smeje se uopste i kad ga pitam sta ti je kaze ma nije mi nidoscega opet nepravda ova ili ona, pa uvati da kuka kako ga je neki u posti zeznuo, pa konkurntsko preduzece ovo, pa ono, pa treba da obavi ovo i ono a to sve nesto bre za cas covek da odradi. On mene voli ja znam ali ima vec jako puno vremena kako je tako sav nikakav i nikako da se unormali a ja mu svu podrsku dajem i opet nista. Dosadilo mi malo a ovaj drug me digao iz mrtvih samo u par razgovora i popijenih kafi. Musko u pravom smislu da te nasmeje zastiti i tretira kao zenu i damu.

bubulence -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 17:13:23)

anonimna koliko vidim to kod vas traje duze vremena jer kazes da vec godinu dana ne spavate u istoj sobi... ali sacekaj jos malo, daj jos jednu sansu, bar ces posle moci da kazes da si dala sve od sebe... ako stvarno ne ide, lepo se razvedi... uvek sam pre za dobar razvod nego los brak... a prijatelj ako je pravi, bice tu. ako nije, naici ce neko drugi...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>