limunada -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (14.12.2011 23:24:15)
|
Ja sam znala za prevaru koja nikako nije smela da se desi posto su oboje bili u braku a ja sam prva saznala zato sto sam toj osobi rod,nisam to odobravala al sta sam mogla a tad sam imala samo 18 god. pa me to toliko nije zanimalo,mada me u dubini duse mucilo,cutala sam,cutala medjutim kad je postalo vec gadno rekla sam mami pa se onda sve saznalo.Bilo je tu mnogooo problema da sam cak i ja zbog toga da kazem ispastala.Tuzno je sto je ta moja rodica lose prosla i dan danas nije bas srecna,a nije bila srecna ni u braku,ni sa tim covekom koji je ostao u braku a ona se razvela ,al planirala se razvesti i pre nego sto je snjim pocela pa joj on jos pripomogao.Tek nedavno se ta prica zavrsila,a verujte ne odobravm to nikako,aman nikako,jer tu je bilo mnogo problema sto joj nije bilo potrebno. A sad znam za jednu zenu koja vara,nije mi se poverila vec sam skontala i slucajno videla poruku u tel.posto mi dala da joj nesto namestim a pritom joj stigla por.pa sam videla taj pocetak i samo sto nisam bacila tel.Nikad nebi rekla da vara jer nezelim probleme i da me jos kune posto zivimo u istoj kuci,pretpostavljate o kome pricam,nisam jedina koja to zna neki su mi govorili a ja nisam verovala,sad sam se uverila.Tako da sto dalje od mene,prevaru stvarno nikako ne odobravam.Ako neko lose zivi,lepo nek se razvede a ne da vara.
|
|
|
|