RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

nina26 -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 13:26:48)

IZVORNA PORUKA: Verolina

I za osobe koje nam nisu bitne, bolje drzati jezik za zubima, jer samo ispadnes volina. Mislim , kad vec vidis neku vatacinu po wc-ima u tridesetim godinama, samo po sebi je degutantno, ne moras ti da zjapis celjusti i da ih prljas. Nek svako radi sa svojim cucavcem sta hoce. Druga je stvar kada si emotivno upleten.

pa te koje se vacare po wc-ima, nisu ni za bolje [sm=smiley36.gif]

i, obicno te wc radodajke se predstavljaju u drustvu kao moralne i ugledne majke/zene, e to je tek zalosno[sm=hudicek1.gif]

Svabo -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 13:32:45)

AHAHAHA,PRIKLJUCIMO SE[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 13:42:01)

E, moja Nini...Vala bas.
Svabo iz koje si ti kace s kupusom ispao[sm=smiley36.gif]

nanatz -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 14:02:21)

Svabo,cuj to? cudo nije švabica

Meisje -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 17:38:53)

Mislim da se ne treba mesati,kad tad izadje na videlo ko je kakav!

soni -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 17:48:12)

Ahahah..ismejah se i ovde [sm=jezicek.gif]...Izvinjavam se svima na ovakvom upadu ....

Ako bi se radilo o mom najblizem sigurno bih se umesala i pokusala da pomognem, ako se oko takvih stvari uopste moze pomoci....Poznanicima nikad ne bih rekla

nanatz -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (21.4.2014 19:14:21)

Ahahah..ismejah se i ovde ...Izvinjavam se svima na ovakvom upadu ....
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (22.4.2014 19:44:04)

Prevara ima u razlicitim formama. Ja cekam jos jedan dan da se neko smiri i ispravi ucinjeno, ako se to ne desi, vadim listing i komentare svih ucesnika, ukljucujuci i moje ucesce, jer me zabole uvo sta ce biti sa mnom, ja sam najmanje kriva sto sam pokusavala da za druge ucinim nesto lepo. Pa ce se onda videti ko je ko i ko je sta uradio i ko je sta napisao. Pa ce onda mnooooooooooogi obrazi crveneti i zbog svega izrecenog. A servirace se sve hladno i na tacni, sa sve imenima i slikama. Zalosno je sto u ovom bednom zivotu jedna osoba svojim otrovom zatruje njih stotinu, pa ce svi oni zajedno sa njom da padnu ko Obilic na Kosovu polju.[sm=hudicek1.gif]
I jos jednom ce se videti ko nije lazov!!!!![sm=hudicek1.gif]
Dakle, Nina, sto se tice bezvrednih osoba i ja cutim dok ne postanem ekstremno isprovocirana!

branki* -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (6.9.2014 22:10:44)

ja znam za tudje prevare i to par slucajeva...u pitanju su zene,pa su prevarile muza.ali,nista,cutim,necu nista reci.jedna je moja drugarica,draza mi je 100 put ona,nego njem muz.a,drugo poznanica.
ne volim da se petljam u tudje zivote,a pogotovu u ovako delikatne i skakljive stvari,gde moze da se dovede i brak u pitanje i porodica..tako da ne bih rekla.

Torbica -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (7.9.2014 22:32:52)

Hvala Bogu, nisam imala situaciju..

minnica -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (7.9.2014 22:36:30)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Hvala Bogu, nisam imala situaciju..

Takođe, i zaista ne znam šta bih učinila. [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 12 13 [14]