Okica sljokica -> RE: Šta kada znate za tuđu prevaru? (5.4.2012 23:00:24)
|
Ja bih sad nesto ovako,najiskrenije,iz duse rekla..Ne mogu da verujem da se razgovor ili rasprava na ovu temu nastavlja.. Dakle ,Anonimna vidim da pokusavas da nadjes neki razlog da opravdas sebe i uradis "To" i to je ljudski. ALi vidi,to je velika odgovornost koju pokusavas ovde da razvodnjis i umanjis i podelis sa nama. Dakle ako prevaris muza bices sigurno jedna od onih sto varaju muzeve,e sad mozes li da zivis sa tim?Koja je cena toga? Koja je cena toga ako ne uradis to? |Dakle uzmi sad i stavi sve na papir i odluci.. Od ovog tu mozda ovo mozda ono i bla bla nema nista. Ti si ta koja odlucuje,to je tvoj zivot. Mi nemamo veze sa tim. Ovo je ozbiljna tema sa ozbiljnim posledicama i ti trazis od nas da mi odobrimo ,ma uopste da razmisljamo da li ces prevariti svog muza(ovde bi stavila uzvicnik ali izgledace kao da vicem,a ne vicem vec se cudim). I ,mislim ,to da m i ovde ocenjujemo stanje tvog muza koga ni ne poznajemo (a ne poznajemo ni tebe) ,mislim strasno... Nijje strasno sto ti imas razne dileme i pitanja u glavi ali mislim da se to resava drugacije. U krajnjoj liniji ti si odgovorna za svoj brak,decu,muza.. I skupi (ono sto imaju muskarci ,ali imaju i zene) i resi to ko covek ili bolje prava zena. A ne tu on je ovakav on je onakav... ajde more ,iznervirah se.... Izvinjavam se svima ako sam vas smorila. A tebi Anonimna ne ,posto si rekla da napisemo sta mislimo.....
|
|
|
|