Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 16.2.2018 10:25:22
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam najsigurnija sto se tice ulaznih vrata.Tesko se otvaraju,i T ih tek od skoro moze otvoriti.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 16.2.2018 13:18:45
|
|
|
|
veselicaa
|
I nasa ulazna se ne otvaraju lako,ali ova iz soba da.U kupatilo nece moci da udje jer je podignut prag.Mada kad poraste jos malo verovatno ce i to da uspe
< Poruku je uredio veselica RR -- 16.2.2018 13:23:56 >
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 17.2.2018 7:47:30
|
|
|
|
vocicana
|
Ovaj bozanstvaeni predmet otkrili smo na moru, da bi sada kuci vratarao gde tigne i kako stigne, sada ni do wc-a da odem ne mogu. Samo ulazna vrata ne moze ni da dohvati, a i snage treba meni je tesk da ih otvorim. Mada...i to nije daleko.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 21.7.2019 13:28:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas jos uvek ne dohvata kvaku ali dohvata onaj.mehanizam umesto kljuca za otkljucavanje koji se vrti i otkljucava stan :) i zato sada uvek rezu na vrata stavljamo
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?