Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:57:20
|
|
|
|
Dora
|
Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:57:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto snezo? Probudi njega da te izmeri!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka! hahahhaha
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:59:40
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zašto snezo? Probudi njega da te izmeri! Ala bi me izmerio sada. Ionako se ljutio sto sam ja ostala da sedim a on je legao da spava.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:00:43
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Dora Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka! Neznam koliko ce to biti precizno zbog stomaka.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:01:06
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:01:36
|
|
|
|
afrodita
|
Ala bi me izmerio sada.user posted image od kolena do pupka
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:19:59
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ala bi me izmerio sada.user posted image od kolena do pupka Samo bi promrljao nesto i nastavio bi da spava.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 27.11.2013 19:10:56
|
|
|
|
New Mom
|
Kolja je dorastao do brave, da je sam otkljuca i otvori. A brave su nam dosta visoke. I nekako mi tuzno, priznajem... Vreme prebrzo ide.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 27.11.2013 19:33:22
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, NM, potpuno te razumem... Tako sam se ja nekako čudno osećala kad je T. prvi put uspela da dohvati prekidač da upali svetlo kod babe, a sad može i kod nas kući... Nekako su mi osećanja pomešana...
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 28.11.2013 0:08:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj Stefan je porastao i može da dohvati kvaku i ponekad čak i sam otvara vrata,mada on to neradi u onoj meri u kojoj su to radili njegov brat i sestra,kada su oni bili u tom stadijumu morala sam sva vrata u kući da zaključavam da ne bi pobegli tj.otišli na gornji sprat
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 28.11.2013 1:28:59
|
|
|
|
jovana jojo
|
Moja kad je dohvatila prvi put kvaku odmah je iskoristila i pobegla u hodnik i sakrila se iza vrata da je ne bih našla
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 15:20:26
|
|
|
|
mila83
|
Kako su sva deca srecna kada uspeju sami da dohvate kvaku i otvore vrata...jos se tih trenutaka secam !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 16:17:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Secam se srece na njihovim licima kada su uspele da je konacno dohvate ali se secam i kljuca u svom dzepu,koji sam svuda nosila i zakljucavala sva vrata po kuci.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 16:33:52
|
|
|
|
mila83
|
Kljuceve sam od samog pocetka sklanjala.Sada imam poverenja u Mimu sto se tice toga.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 19:02:34
|
|
|
|
mati
|
Mita je dohvatio kvaku po prvi put juce. I od tad samo vratara. A kako je samo srecan kad se vrata otvore, sav je vazan.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 19:43:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Mati bice trke po kuci
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:36:05
|
|
|
|
mila83
|
T vec par meseci dohvati kvaku na vratima i otvara sve zivo.Ulazna vrata pogotovo,i stalno zakljucavamo. Sva se pravi vazna
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:55:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mila ova moja zna otključavati i zaključavati,još mi je ti trebalo ,kad maca hoće na balkon ona joj izigrava vratara,ili ako neko odlazi obavezno mora otvorit vrata
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:58:32
|
|
|
|
mila83
|
Joj Emice,samo pazi da se nekad tako sama ne zakljuca ! Moja isto sve prati do vrata,ako neko kuca,ona trci i vice evo i onda samo kljucevima mandrlja nesto na vratima
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.6.2016 10:00:44
|
|
|
|
emicaa
|
Mila zatvorila me je jednom na balkonu,dok sam spakovala smeće ona je zatvorila,tad se tek učila otvarati i zatvarati i jedva sam joj objasnila da me opet pusti unutra
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.6.2016 10:10:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaaaaha Moja redovno uzima kljuc iz brave i kao zakljucava sruga vrata. Jednom je izasla u hodnik zgrade i pocela da se dere, a jednom krenula niz stepenice da ide napolje . Uzas
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 14.2.2018 19:31:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Nina pre neki dan uspela da dohvati kvaku,popne se na prstice,i otvara vrata.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 15.2.2018 10:09:47
|
|
|
|
emicaa
|
David jos nije,kad i to pocne moracu zakljucavati kupatilo
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 15.2.2018 10:31:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V je poceo vec mesec dana sigurno da otvara sam vrata. Rizicna su mi jedino ulazna vrata jer kad mm ili ja izadjemo eto ga odmah za nama
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?