Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 18:39:48
|
|
|
|
Lu
|
bravo za Luku. A vi mora da imate visoke kvake,moj Roko već odavno može dobaviti naše kvake a nije baš izrazito visok za svoju dob
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 18:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa imamo... Ja sam visoka 170, a kvaka mi je malo iznad struka.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 18:55:59
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa imamo... Ja sam visoka 170, a kvaka mi je malo iznad struka. Ovo me je navelo da odma proverim gde je meni kvaka, Ja sam visoka 165, a kvaka mi je 2 prsta iznad pupka. Svakako bravo za Luku a moj sin je pre mesec dana uspeo da dohvati slavinu i od tada pije vodu non-stop
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 19:00:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ovo me je navelo da odma proverim gde je meni kvaka, Ja sam visoka 165, a kvaka mi je 2 prsta iznad pupka.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 19:01:08
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ovo me je navelo da odma proverim gde je meni kvaka, Ja sam visoka 165, a kvaka mi je 2 prsta iznad pupka. E sad sam i ja ustala,visoka sam 167 i kvaka mi 2 prsta iznad pupka stvarno smo ludeee
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 19:05:51
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: afrodita Ovo me je navelo da odma proverim gde je meni kvaka, Ja sam visoka 165, a kvaka mi je 2 prsta iznad pupka. E sad sam i ja ustala,visoka sam 167 i kvaka mi 2 prsta iznad pupka stvarno smo ludeee oooo mama
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 19:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajmo žene, meri se na koliko od pupka je kvaka...
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 20:46:32
|
|
|
|
Jeca*
|
Muž me gleda čudno, a sad i peva melodiju iz Zone sumraka . . .hahaha Naravno, pretpostavljate da sam odjednom ustala, podigla majicu i zalepila stomak na kvaku Elem, visoka sam 175cm, a kvaka mi je u visini pupka.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 22:02:29
|
|
|
|
dunja RR
|
visoka 172 cm, kvaka vrlo malo iznad pupka...
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 23:07:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Muž me gleda čudno, a sad i peva melodiju iz Zone sumraka . . .hahaha Umrla sam od smeha, a moj muž je pitao ŠTA JE????
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 23:14:11
|
|
|
|
Natasajvc
|
E bas ste sasave. Ma kud svi, tu i mali Mujo. Visoka 165 kvaka do pupka.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 23:16:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto... vidite kako nam se visine kvaka razlikuju...
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.3.2009 23:33:47
|
|
|
|
eugenija
|
Uglavnom, kod nas je sada hit to da on može da dohvati kvaku i da otvori vrata! Bravoooo!!!! Još malo pa će da dohvati i zvonce
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 5.3.2009 1:26:48
|
|
|
|
kumara
|
Kako ste me nasmejale! Ali naravno i ja sam otisla da izmerim kvaku: visoka sam 174, a kvaka mi je u visini pupka. Za Luku!!!!! Srce malo!!!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:43:42
|
|
|
|
afrodita
|
sad sam ponovo procitala ovo i ismejala se ko blesava u po noci. Ima li neka da se nije izmerila o kvaku? A Luka sigurno moze da dohvati i nesto novo, ha Tasho?
< Poruku je uredio afrodita -- 31.5.2009 0:44:25 >
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:45:34
|
|
|
|
Anoniman
|
luster draga...
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:47:39
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa imamo... Ja sam visoka 170, a kvaka mi je malo iznad struka. Ovo me je navelo da odma proverim gde je meni kvaka, Ja sam visoka 165, a kvaka mi je 2 prsta iznad pupka. Svakako bravo za Luku a moj sin je pre mesec dana uspeo da dohvati slavinu i od tada pije vodu non-stop
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:49:23
|
|
|
|
Dora
|
Visoka 165, kvaka 2 prsta iznad pupka
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:49:49
|
|
|
|
Dora
|
I teška 60 kg, ako koga zanima...
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:52:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora I teška 60 kg, ako koga zanima... A na koliko iznad 60kg ti je kvaka?
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:53:59
|
|
|
|
Dora
|
Tašo, samo se hvalim!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:54:23
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhahahahahha a jojjjjjjjjjjjjj ........ huh.....sedim sama u dnevnoj sobi i cerekam se Sad tju i ja da izmerim dokle mi dodje kvaka chek, chek.....visoka sam 172, a kvaka mi je 1 prst ispod pupka Boze ludache....
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:56:07
|
|
|
|
sneza24
|
Ja bih morala prvo da se izmerim koliko sam visoka ali ne mogu sad da palim svetlo jer mm spava.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?