Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:57:20
|
|
|
|
Dora
|
Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:57:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto snezo? Probudi njega da te izmeri!
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka! hahahhaha
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 0:59:40
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zašto snezo? Probudi njega da te izmeri! Ala bi me izmerio sada. Ionako se ljutio sto sam ja ostala da sedim a on je legao da spava.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:00:43
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Dora Nije bitno, samo izmeri dokle ti je kvaka. Pa ćemo ti mi reći koliko si visoka! Neznam koliko ce to biti precizno zbog stomaka.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:01:06
|
|
|
|
Dora
|
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:01:36
|
|
|
|
afrodita
|
Ala bi me izmerio sada.user posted image od kolena do pupka
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 31.5.2009 1:19:59
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ala bi me izmerio sada.user posted image od kolena do pupka Samo bi promrljao nesto i nastavio bi da spava.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 27.11.2013 19:10:56
|
|
|
|
New Mom
|
Kolja je dorastao do brave, da je sam otkljuca i otvori. A brave su nam dosta visoke. I nekako mi tuzno, priznajem... Vreme prebrzo ide.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 27.11.2013 19:33:22
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, NM, potpuno te razumem... Tako sam se ja nekako čudno osećala kad je T. prvi put uspela da dohvati prekidač da upali svetlo kod babe, a sad može i kod nas kući... Nekako su mi osećanja pomešana...
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 28.11.2013 0:08:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj Stefan je porastao i može da dohvati kvaku i ponekad čak i sam otvara vrata,mada on to neradi u onoj meri u kojoj su to radili njegov brat i sestra,kada su oni bili u tom stadijumu morala sam sva vrata u kući da zaključavam da ne bi pobegli tj.otišli na gornji sprat
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 28.11.2013 1:28:59
|
|
|
|
jovana jojo
|
Moja kad je dohvatila prvi put kvaku odmah je iskoristila i pobegla u hodnik i sakrila se iza vrata da je ne bih našla
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 15:20:26
|
|
|
|
mila83
|
Kako su sva deca srecna kada uspeju sami da dohvate kvaku i otvore vrata...jos se tih trenutaka secam !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 16:17:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Secam se srece na njihovim licima kada su uspele da je konacno dohvate ali se secam i kljuca u svom dzepu,koji sam svuda nosila i zakljucavala sva vrata po kuci.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 16:33:52
|
|
|
|
mila83
|
Kljuceve sam od samog pocetka sklanjala.Sada imam poverenja u Mimu sto se tice toga.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 19:02:34
|
|
|
|
mati
|
Mita je dohvatio kvaku po prvi put juce. I od tad samo vratara. A kako je samo srecan kad se vrata otvore, sav je vazan.
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 6.3.2015 19:43:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Mati bice trke po kuci
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:36:05
|
|
|
|
mila83
|
T vec par meseci dohvati kvaku na vratima i otvara sve zivo.Ulazna vrata pogotovo,i stalno zakljucavamo. Sva se pravi vazna
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:55:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mila ova moja zna otključavati i zaključavati,još mi je ti trebalo ,kad maca hoće na balkon ona joj izigrava vratara,ili ako neko odlazi obavezno mora otvorit vrata
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 3.6.2016 22:58:32
|
|
|
|
mila83
|
Joj Emice,samo pazi da se nekad tako sama ne zakljuca ! Moja isto sve prati do vrata,ako neko kuca,ona trci i vice evo i onda samo kljucevima mandrlja nesto na vratima
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.6.2016 10:00:44
|
|
|
|
emicaa
|
Mila zatvorila me je jednom na balkonu,dok sam spakovala smeće ona je zatvorila,tad se tek učila otvarati i zatvarati i jedva sam joj objasnila da me opet pusti unutra
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 4.6.2016 10:10:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaaaaha Moja redovno uzima kljuc iz brave i kao zakljucava sruga vrata. Jednom je izasla u hodnik zgrade i pocela da se dere, a jednom krenula niz stepenice da ide napolje . Uzas
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 14.2.2018 19:31:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Nina pre neki dan uspela da dohvati kvaku,popne se na prstice,i otvara vrata.
|
|
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 15.2.2018 10:09:47
|
|
|
|
emicaa
|
David jos nije,kad i to pocne moracu zakljucavati kupatilo
|
|
RE: "Mama, dohvatio sam kvaku!" 15.2.2018 10:31:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V je poceo vec mesec dana sigurno da otvara sam vrata. Rizicna su mi jedino ulazna vrata jer kad mm ili ja izadjemo eto ga odmah za nama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?