RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (8.2.2016 20:31:31)

Iskreno Nexy mnogo si nam pomogla svojim iskustvom, mnogo sam ti zahvalna, mnogo si mi olaksala. A reci mi jel si nosila neke upute, ili nista? Jos jednom zelim ti svu srecu ovog sveta i da sto pre ugledas [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (8.2.2016 22:44:24)

Hvala ti draga puno! I ja tebi želim isto da bude uspešno, i da dočekaš što pre svoju [sm=nosecka.gif]
Što se uputa tiče sada, kad su me zvali da kreće bockanje, ništa nisu tražili. Samo rezultate sam nosila. Stare i nove. Ps. Upute smo predali na konsultacijama, kad smo birali dr, i to je to. Više ne treba.

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (9.2.2016 19:58:05)

Hvala i tebi na divnim zeljama. Ja nikako da ukapiram kad ce mene da zovu. Na izvestaju pise postupak se planira za mart mesec, a kada sam zvala da se javim na 19oj tableti cula sam sestru kako kaze daj mi taj spisak za prvi april. Mislim kad god da bude nema veze smo nek je uspesno, nego me neizvesnost ubija [sm=zmeden.gif]

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (10.2.2016 12:32:52)

Nexy hvala sto nas obavestavas sta nas ceka, i zelim ti da uspeh iz prvog kao i sto zelim sebi. el mozes da mi kazes da li si ti sve one analize i brisevi uradila pre nego sto si pocela bockanje mislim konkretno na krvnu sliku i da li ima rok vazenja 15 dana ili ne? I da li putujes ili si nasla smestaj tamo, i da li popunjavaju putni nalog kad ides na bockanje ili ne? izvini na mnogo pitanja ali znatizeljna da sve znam. poz

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (11.2.2016 2:29:29)

Cvetni, na papiru sa konsultacija mi je pisalo početkom januara uraditi analize.. Ja sam sve svoje (briseve, i krvnu sliku, ekg, kod interniste pregled, sve što piše tamo) uradila 4. i 5. januara! Rekli su da će me zvati krajem januara, pa sam se bojala da mi ne istekne da važi neka analiza. Zvala sam da pitam, rekli su ako su sbe analize ok, da ne brinem, važiće. Bocke počele 1. februara, tad sam i predala sve, važilo je. Ne sekiraj se! Našla sam smeštaj. Sestra je rekla da će nam na kraju bockanja dr potpisati nalog, i overiti. Ne potpisuje svakog dana, tek na kraju. Ne izvinjavaj se, sve ću vam reći šta god da pitate! To je najmanje što možemo sada, da pomognemo jedna drugoj sa informacijama.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (12.2.2016 12:35:04)

Odrađena mi je laparaskopija, odstranjen desni jajovod, levi jajnik i jajovod kaze potpuno zdravi. Sve ostalo ok. Tubicka me operisala, sve pohvale za nju. A o iskustvu sa hirurgije ne bih. Bitno je da ja imam jedan jajovod. :) Nastavljamo proces, pa za dva meseca sta Bog da. Na dan operacije sam preskocila kontracepciju, a nisam pitala ima li veze neke...

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (12.2.2016 14:46:20)

Vesna zelim ti brz oporavak laparo nije strasna sto se toga tice a i super ti je sto si odradila pre postupka da se vidi sta je i kako. Sto se tice toga sto si omasila jedan dan nema veze samo nastavi da ih pijes po redu.
Ja sam danas na poslednjoj tableti iz prve kutije, kad sam zvala rekli su mi da nakon toga pravim pauzu 5 dana i da se javim kad krenem sledecu pa ce mi tada reci sta i kako.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (12.2.2016 18:44:03)

Vesna brz oporavak ti želim! Što se mene tiče 11 dana sam primala dyphereline, od danas primam po tri bocke (tri uboda). Napravljena je šema svakoj ženi, i svakoj je različito. (Neke primaju po dve, više ili manje jedinica). Tako je do srede, 17.2. tada je prvi ultrazvuk, i novo vađenje krvi, pa dr kaže šta dalje.
Ps. Primam: dyphereline, puregon i merional. I ne plašite se, gore zvuči nego što jeste. Ne boli, možda malo pecka, ali se preživi. ;-)
Inače vam ja ne bih kuckala sada. Uzgred, danas su nas spojili sa ženama koje su na kratkoj šemi, pa je malo veća gužva nego ovih dana. Mada sestre prozivaju, i ide brzo.. Pozdravljam vas. Držite palčeve i dalje. ;-)

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (12.2.2016 20:55:16)

Nexy hvala na odgovoru i zelim ti puno srece i drzim ti palceve da uspe. a Vesni brz oporavak.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (12.2.2016 22:57:08)

Hvala Vam. Ajde drzim fige da uskoro bude lepih vesti. Evo u bolnici sam upoznala zenu, rodila blizance, prva vto, kaze celoj njenoj grupi uspela, bilo ih više od deset u grupi, znaci pre devet meseci, Jasmina im vodila. I više od polovine blizanci. :) Samo pozitivno sada.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (13.2.2016 18:45:13)

Vesna hvala ti do neba na ovim lepim vestima! Mnogo znači kad to čujemo! Baš mi je drago da je takva uspešnost. Valjda će i nama. Baš si me obradovala ovom informacijom. :-*

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (14.2.2016 10:30:48)

Kako da nije, verujte da sam plakala kao kiša, dok mi je zena pričala. Nikad je necu zaboraviti, jer od njenih reci ja sam druga osoba :) (po pitanju vto)

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (15.2.2016 16:30:57)

Kako ste se snašle za stanovanje, ko nije iz Nisa? Ima dosta oglasa. Ali da li ce izdati na mesec dana?

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (15.2.2016 16:53:58)

Ja se nadam da cemo naci tako, ako ne uopste nisam ni razmisljala o tome. Vise me zanima koliko dana moramo da budemo tamo? Koliko dugo se primaju te injekcije? Ja bih najradije onih 15 dana cekanja dosla kuci da dmaram, nikako ne bih ostajala u nisu, ali ne znam kako ide redosled. Nexy nam je lepo objasnila, ali i ona jos prima bockice. Mislim da ce nam ona najbolje dati instrukcije. Uzajamna smo podrska jedna drugoj [sm=smiley1.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 0:29:11)

Ni jane znam tačno. Duga šema (moja grupa) prima bocke od 1. februara, aspiracija (piše tamo kod sestara u sobi) se očekuje 22. Kraća šema (isto februarska grupa) prima bocke od 11. februara, isto aspiracija 22. E sada, sve zavisi od prvog ultrazvuka, kako kpja reaguje, i kako se kojoj razvijaju folikuli. Sutra mi je prvi UZ (i tada ću bideti dr, prvi put za svo ovo vreme ovde)! I opet vadimo krv. Sve ženice su se snašle za smeštaj kod nekih rođaka, pa tako i ja. Kažu da ima da se nađe smeštaj, jedna je pitala, tražili su joj 100€ za vreme dok je ovde (peti sprat, bez lifta), tako mi reče, baš sam je pitala. To je ono što znam. Ma ne sekirajte se za smeštaj, naći će se. Ps. Većina ženica iz moje grupe je iz Niša, pa nemaju tu muku.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 0:33:35)

Jeca-sale posle transfera idemo kući! Taman posla da još ostajemo ovde draga. I betu radimo u svom gradu. Mirovanje, uživkanje u svojoj kući, i uz mužića. Ako si na tih petnaestak dana mislila. ;-)

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 16:46:01)

Preživela prvi UZ, folikuli rastu, rastu...ima ih dosta. U petak je drugi UZ, nastavljam istu terapiju do tada. Valjda ću posle toga znati nešto konkretnije.
Ps. Pitala sam ženicu iz Kruševca, našla je smeštaj iz oglasa, stan (ne samo soba), plaća 100€ + 8000 din troškovi.
Pps. Bila je ženica danas da javi betu, radila je vto 2.2. od njih 11, sedam je negativno, za četiri ne znaju, nisu još javile. To me malo smorilo baš...

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 21:02:00)

Nema razloga da se smoris, ti si slučaj za sebe, tvoj organizam je samo tvoj... Ko zna zašto i kome nije uspelo. Sada nije trenutak da se poredis, sada si na korak do cilja.... Ajde ajde vidis da je lepo krenulo :)))) [sm=bravo.gif]

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 21:28:15)

U potpunosti se slazem sa Vesnom, svako sa svojom srecom, glavu gore i misli pozitivno Nexy[sm=smiley1.gif]. Hvala ti sto i ti nama dajes punu podrsku, samo napred draga, i puno srece, zelim ti jednu ili dve [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (17.2.2016 22:54:24)

Hvala vam na podršci drage moje drugarice u nevolji!! Ja verujem da će biti sve ok, i pozitivno razmišljam! Posle svih muka, zaslužile smo tu sreću! I ja vama želim uspeh, i da dobijete bebice što pre! Za informacije ne brinite, šta god treba, tu sam da podelim sa vama. Zajedno smo jače. :-*

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (19.2.2016 19:15:17)

Naravno draga Nexy, samo se opusti i bice sve u redu [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (19.2.2016 23:51:28)

Samo pozitivno razmisljaj i bice sve u redu. zelim ti puno srece da uspe pa da se prebacimo na srecniju stranicu [sm=bravo.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (21.2.2016 9:08:35)

Juče je bilo poslednje bockanje! Punih 20 dana, ukupno 38 bocki. (Neke više, neke manje, neke su ostale još da se bockaju, sve je individualno). Uveče u 22:30h sam primila stop injekciju (ona sr prima u kuk), ne boli ništa. Nas pet je primilo, svaka u različito vreme (izračunaju nekako za svaku ženu, neke čak i u ponoć). Danas nemam više bocki. Samo lekove dovicin i utrogestan. I uveče u 20h neko vaginalno ispiranje. Sutra ujutru aspiracija! Ponesu se samo papuče(žena), i oboje knjižice i lična karta. Kad budem mogla napisaću vam kako je i to iskustvo. Pozz svima. Ps. Držite mi palčeve!

IvanaSK RR -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (21.2.2016 13:19:03)

Drzimo palčeve!

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (21.2.2016 14:40:51)

Srecno nexy [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>