RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (23.1.2016 14:38:15)

I ja sam zvala u nedelju niko se nije javio, pa kada sam se javila u ponedeljak rekli su mi da ne rade vikendom.

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (23.1.2016 14:42:20)

Hvala na informaciji, da ne silujem telefon za dzabe :)

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (23.1.2016 14:43:48)

Nema na cemu, samo ces naglasiti kod datuma si pocela kontracepciju da bi upisali u neke njihove spiskove. Pozzz

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (23.1.2016 18:32:42)

Vikendom ne rade! Meni je rečeno da zovem petkom, ako mi se 19. tableta pada za vikend. A tebi nije kasno, niti greška da javiš u ponedeljak, s obzirom da krećeš sa tabletama.
Ps. Meni je devetnaesta, iz druge kutije, 31. to je nedelja, zvaću u petak. Mada su mi rekle da će me oni zvati krajem meseca! A to je sledeće nedelje! Postupak mi je u februaru, da napomenem. Kao na iglama sam! [sm=smiley36.gif] Približava se! [sm=smiley1.gif]

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (24.1.2016 18:59:31)

Nexy, zelim ti puno srece, obzirom da si prva u februaru, dok smo mi ostale u martu ili aprilu. Htela sam da te pitam, sta su ti kazali posle 19-te tablete? Kako ide procedura dalje? I jos jedno pitanje da li ti je isto trajao ciklus kada si pocela kontracepciju? Meni danas 8 dan, i jos ima po malo, a nikad mi nije toliko trajao ciklus 5,6 dana max.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (24.1.2016 23:35:13)

Bio je čudan ciklus, drugačiji od uobičajenih. I kad je prestao, danima sam primećivala ostatke. Rekli su mi da je to normalno. Ne sekiraj se! Posle 19. sam popila još dve tablete, celu znači kutiju, pa sam pravila šest dana pauzu, pa sedmog dana počela drugu kutiju. Rečeno mi je da se javim opet na devetnaestoj tableti, ali će me ipak oni zvati ranije. Sad čekam. Sutra mi je 13. Hvala ti, srećno i tebi!

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (25.1.2016 22:37:12)

Zvali su me jutros! Treba da se javim prvog februara, i tada počinjem sa bockama! Svakoga dana, u periodu od 13-14 se primaju, tamo naravno. Inače drugu kutiju kontracepcije završavam 2.2. ali da kupim i treću mi je rekla, i da pijem do 7.2. bez pauziranja između kutija. E tako! Srećno svima!

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 0:07:41)

Nexy srecno tebi, zelim ti puno puno srece. Hvala ti sto si podelila sa nama svoje iskustvo. Kod kog si doktora?

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 8:27:56)

Ja sam juce zvala da javim da sam pocela sa pilulama i rekli mi da se javim na 19. da bi mi rekli koliku pauzu da pravim izmedju kutija, a rekli mi i da sko pomereni za kraj marta pocetak aprila zasto ne znam, kao neke manje grupe prave pa smo mi u toj, videcemo sta ce biti tek sam krenula sa tableticama.

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 8:38:39)

Ja sam kod dr Jasmine.

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 8:41:18)

Fino Nexy83, i ja isto, a reci mi da li znas koliko dugo se primaju te bockice?
Eveline, kad god da dodjemo na red samo neka bude uspesno, mislim da se slazes samnom :)?

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 8:55:18)

Jeco u svakom slucaju, mm se nervirao sto su nas malo pomerili a ja se mislim ko zna zasto je to dobro, samo da bude ok bas me briga da li je pre ili kasnije. Nexy seecno!

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 12:34:04)

Hvala devojke! Srećno i vama!
U mom slučaju petnaestak dana, kako razumeh sestru preko tel. Sli ću u ponedeljak znati sve, kad budem razgovarala sa dr. Da ne pričam napamet..

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (26.1.2016 12:37:26)

Jos jednom puno, srece, i jos jednom hvala na informacijama, mnogo si nam olaksala i pomogla da znamo sta nas ceka..

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (27.1.2016 17:06:34)

Meni je postupak za april planiran a u februaru pocinjem kontracepciju, pa me interesuje te inekcije posto tamo kod nji u bolnicu primamo da li bolnica daje ili sami mora da kupujemo?

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (29.1.2016 9:54:04)

Cvetni ne kupuje se nista sve oni daju.

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (29.1.2016 18:34:11)

Eveline hvala na odgovoru

Cvetni -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (29.1.2016 18:48:10)

Ja danas zvala da pitam sta da radim jer sam dobila a inace sam trebala u februar kad dobijem da pocnem sa tabletama a posto je sad kraj meseca a neredovni ciklusi rekli su mi da pocnem sa tabletama i da se javim na 19 dan.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.1.2016 15:39:28)

Eveline kada ti je beše planirana vto, pa su ti pomerili? Nama su iz maja pomerili za april

Eveline -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (30.1.2016 16:32:41)

Planirana za mart pa mi rekli za april tj. kraj marta pocetak aprila.

Vesna. -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (6.2.2016 20:04:58)

Počela sa kontracepcijom. Sledece nedelje laparaskopija..... :( Ima li sta novo? Pozdrav

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (6.2.2016 23:03:23)

1.2.2016. počela sa bockama, dyphereline. Bockaju nas u ruku, ne boli, nije strašno. Ima nas osam u grupi. Sve smo na dugoj šemi. Prvih 11 dana primamo ove bocke, posle toga svaki drugi dan je UZ, i druge bocke. Inače kontracepciju pijemo do sedmog, sve devojke iz grupe! ( Neke završavaju drugu kutiju, ja počela treću, jedna treću završava-Microgynon). Inače sve smo različita godišta, od '79. do '92.) Jednoj devojci je ovo četvrta VTO, nama ostalima prva! Držite mi palčeve za dalje! ;-)
Ah da, inače sestre su nam rekle da bi otprilike trebalo da bude sve gotovo oko 20-22. zavisno kako koja reaguje na stimulaciju. Izvinjavam se ako udavih. Raspisah se... Srećno svima!

jeca_sale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (6.2.2016 23:34:23)

Nexy, puno puno srece i uspeha zelim tebi, i svim ostalim devojkama. Hvala ti sto mislis na nas, i sto nam prenosis svoje iskustvo :). Mnogo nam znaci. Ja od danas na pauzi 7 dana, pa onda krecem na novu kutiju Mikroginona. Ako sam te dobro razumela ti pijes trecu kutiju, a uporedo sa trecom kutijom primas i bocke?

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (7.2.2016 7:31:42)

Tako je! Nedelju dana i bockanje i tablete, zajedno. Posle (danas konačno) tablete prestajem da pijem. Morala sam da otvorim i treću kutiju, zbog pet tabletica. Nekim devojkama se uklapa druga do kraja, a jedna i treću završava. Sve smo počele u različito vreme da pijemo. Kad prestanem da pijem sada, očekuje me ciklus (kaže sestra ne kao običan, možda samo dan, dva, malo nešto), jer druge bocke počinju dok smo u ciklusu. ps. Ja ništa nisam znala, i ovaj forum mi je dosta pomogao. Zato i pišem vama, koje idete za mnom. Lakše je kad čuješ od nekoga lično ko je prošao to. Pozz iz Niša! [sm=smiley1.gif]

Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (7.2.2016 10:45:28)

Zaboravih da napišem, najgore je prvog dana, kada vam kažu da dođete, kreću bocke. Od pola osam do dva smo bile tamo. Dok se otvori istorija bolesti, dok se sve upiše, mnogo se čeka (ponesite sendvič neki). Sestra prvo ujutru pokupi samo briseve žene i spermokulturu muškarca,to odnese. Posle proziva i uzima sve, i nove analize, što ste dobile na konsultacijama da se urade, i sve stare, što smo nosile na komisiju. Kad se sve sredi, primite prvu bocku. (Bockanje je između 13 i 14h, svakoga dana, i vikendom). ps. I moj savet je, ne slušajte druge priče, samo će vas boleti glava. Svaka od nas je za sebe, različita...samo verujte da će sve biti super!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>