RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (15.9.2014 12:40:37)

Hvala puno držite palčeve [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (15.9.2014 12:42:44)

navijamo,enap,srecno,da da Bog da sve bude kako treba[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (15.9.2014 13:04:18)

Dobila sam ih sutra da zovem.. A može i stari br tako su mi rekli.... A jel znas možda dal je obavezan hsg pre vto ako je u pitanju muski sterilitet... [sm=zmeden.gif]... I ja svima drim palčeve [sm=bravo.gif]

micaubica83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (15.9.2014 22:00:08)

Devojke su pisale da ne treba HSG ako je muski sterilitet u pitanju i preskacu se inseminacije ako ima manje od 5 000 000 sper.

Jole84 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (15.9.2014 23:15:12)

Srećno devojke, naoružajte se strpljenjem, držimo palčeve [sm=bravo.gif]

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (16.9.2014 9:16:44)

Zakazali su mi za 25.09.. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jos samo da mi kažete dali je obavezan hsg...

nata11 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (25.9.2014 20:03:17)

Enap ja mislim da jeste ali proverices opet sa dr. Srecno [sm=bravo.gif]

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (30.9.2014 10:08:21)

Odbijeni smo na komisiji.. I tako se razočarali... Zbog očajno lošeg spermograma.. A pre tri meseca je bio 2 miliona sad 0...plakali sad idemo dalje da vidimo dal imalo može da se poboljsa, ne gubimo nadu, sutra idemo u Skoplje u Sistini...držim svima

anita -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (30.9.2014 13:01:29)

Enap bas mi je zao. [sm=smiley13.gif]
Nikako ne odustajte.Probajte da poboljsate spermogram sa nekim preparatima. Pisale su devojke o tome ovde na forumu.
Javi kako ste prosli u Skoplju.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (1.10.2014 20:27:04)

Super smo prosl.. Jako ljubazni sve dobro organizovano.. Dali su nam nadu.. Probacemo.. Nisu bili isti rezultati.. U skoplju je bili makar 2 posto dobrih a u Nišu 0...Zamrznućeno spermu.. Od tri najbolja rezultata... A ja od ovaj mesec imam terapiju.. Sta vise ceksti moramo da se probamo... Pa videćemo

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (1.10.2014 21:06:01)

enap,dace bog da sve bude u redu...zao mi je sto je ovako ispalo u nisu[sm=smiley13.gif]

anita -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (1.10.2014 21:18:07)

IZVORNA PORUKA: enap

Super smo prosl.. Jako ljubazni sve dobro organizovano.. Dali su nam nadu.. Probacemo.. Nisu bili isti rezultati.. U skoplju je bili makar 2 posto dobrih a u Nišu 0...Zamrznućeno spermu.. Od tri najbolja rezultata... A ja od ovaj mesec imam terapiju.. Sta vise ceksti moramo da se probamo... Pa videćemo

Enap bice sve ok. Drago mi je da ste prosli super. Sada slusajte instrukcije pa u nove pobede. [sm=smiley31.gif]

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (2.10.2014 10:07:55)

Hvala svima i drzim vam palčeve

*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (5.10.2014 15:16:57)

IZVORNA PORUKA: jelenavasko

Ja trenutno skupljam papire za vto,čitam vaša iskustva i mislim se gde da idem.Verovatno je to malo stvar sreće i sudbine,pa ću za početak da se opustim,da probam pa šta mi Bog da.Ali kad čujem da su sestre neljubazne,i izdiru se na žene koje bi trebalo da su u tim trenucima psihički stabilne...[sm=smiley13.gif] Koliko se ostaje na klinici?

Sestre nisu neljubazne niti se izdiru na pacijente, jesu sve u zurbi i ne daju bas opsirne odgovore na pitanja, pokusaj da ne mislis na nista, ne ocekuj preteranu ljubaznost vec samo da sve odrade profesionalno, radi kako ti kazu i sve ce biti ok. Samo napred. Ako ti je Nis blizi grad ja bih te posavetovala da se opredelis za Nis jer ce te duga putovanja i cimanja dodatno opteretiti. Izaberi Dr Aleksandru Tubic ili Dr Dejana Mitića. Srećno svim ženskicama <3 <3 <3

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (25.10.2014 17:47:18)

Pozdrav svima.
Za drugostepenu komisiju cu izabrati Nis,jer tu i pripadam,a vto ili Valjevo ili N.front..jos ne znam.Moje pitanje je..Kakvi su u Nisu u komisiji.Malo me brinu moji hormoni,pa ne znam da li su rigorozni po tom pitanju tamo?Kakva sun vasa iskustva?
Ovo su hormoni 3dc..kako vam se cine za komisiju u Nisu?
E2 166 (88-418)
Prl17,03 (3,3-26,7)
prog 6,58 (1,0-4,8)
Testo 2,29 <2
hFsh 11,26 (3,8-8.8 )
hlh 9,09 (2,1-10,9)
Tsh 3,30 (0,3-6,2)
ft4 16,2 (10,3-25,8)
ft3 4,47 (2,14-6,43)
I jos jedno...Koliko se ceka od prvostepene do drugostepene okvirno.U bg se ceka mnogo duze,pa ne znam da li je i u Nisu tako??Hvala na odg.[sm=smiley1.gif]

*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 10:45:20)

Benibenesi, super je komisija, nisu zahtevni uopste, koliko vidim tii nemas nekih velikih problema. Ako te brine fsh kod mene je bio 14! To ukazuje samo na to da ces mozda na terapiju da reagujes malo sporije tj. da su ti jajnici malo lenji

Jesi li radila antimilerov hormon? (AMH) on je jako bitan

Ja sam vto radila u Nišu i cekala sam 2 meseca da mi odobre da krenem u postupak, ali ako biras Bgd ili Valjevo, onda oni svu dokumentaciju salju tamo, i sve zavisi od njih kada kreces u postupak.

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 11:14:27)

Amh mi je 7,95 i on je povisen.Inace imam 27 god.I pre godinu dana sam ostala bez levog jajovoda,a pre 6 meseci bez desnog.Imala 2 vanmatericne [sm=zmeden.gif]
Znaci u Nisu ti nisu trazili,da ponovis fsh iako je povisen.A ogtt jel su trazili kao dopunu.Sad ne znam da li se to trazi kada je fsh povisen ili amh.U svakom slucaju su mi oba povisena,pa cu na svoju ruku da odradim i ogtt,da me ne vracaju,zbog dopune..

*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 11:52:22)

Znam jednu zenu kojoj je amh bio povecan, nista to nije strasno, ne treba nista da ponavljas. Sto se tice oggt testa meni su to trazili da uradim kada sam radila prvu vto na klinici ivanovic i hvala im na tome jer imam povisen insulin i tada sam pila siofor kao terapiju za to, povecan isulin moze da sprecava trudnocu, uradi to cisto da budes mirna, nadam se da je rezlutat ok, ako nije dobices terapiju nije ni to strasno.Meni su i trombofilije bile povecane (neke) pila sam samo kardiopirin i u toku vto i kroz trudnocu do 6 meseca, znaci nemoj nista da brines, sve ce to biti ok. Oni ne traze oggt test ali ja bih uradila, to je jako bitno da bude ok. I ja nemam levi jajovod tj. nije se video na snimku (HSG) ali jajovodi nisu ni bitni za vto. Želim ti srecu i javi sta se desava <3

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 11:58:57)

da,plan mi je i bio,da ga odradim,sebe radi i u slucaju da mi traze,najbolje da imam odmah.Gde si ti osim kod Ivanovica radila vto?

*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 12:07:33)

U Niškoj klinici i tu je bilo uspešno, imamo blizance, dečaka i devojčicu od godinu dana. Slobodno me pitaj sve sto te interesuje, moze i na p.p. Nemoj toliko da brines, bice sve ok :) Ljubim te

mati -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 12:13:45)

Ja samo da [sm=smiley31.gif] nasu Maki... Ulovih te na temi, gde si ti izgubila si se ? Pisi u razgovorima kako su decica.

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (26.10.2014 12:14:30)

Jao,predivno.Pisacu ti u pp

*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (27.10.2014 10:02:19)

Mati, baš sam rekla Trci da sam bila u zatvoru godinu dana, zbog pogrešnog parkiranja[sm=smiley36.gif] Haos mi je bio, sad od kako su poceli da hodaju,puze, mnogo je bolja situacija, jos samo zubici da izadju i da procvetam [sm=smiley36.gif]

Beni, slobodno se javi, uvek cu ti rado odgovoriti

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (27.10.2014 10:20:35)

Maki poslala sam ti pp

Benibenesi -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (27.10.2014 14:54:55)

Imam jos jedno pitanje za Nis.Da li se na drugostepenoj istog dana kad odemo radi i spermogram i ja uz.I da li se resenje dobija istog dana,ili moramo ponovo otici?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>