*Maki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (28.10.2014 8:33:48)
|
Ja sam toliko otupela od silnih pregleda, bolnica, raznoraznih osoba sa promenljivim raspoloženjima da mi apsolutno nije nista drugo vise bilo bitno samo da to odrade kako treba, a videlo se jasno da im je stvarno stalo. Ja nisam znala nijednu sestru ali sam sa svima ljubazno razgovarala i sve su bile stvarno ok, Nataša je sva ubrzana, Ivana je kralj, nikada necu da zaboravim kako me je zagrlila kada sam pocela da plačem kada su mi pokazali embrione na monitoru...odvela me je do stola, i samo grlila i smeškala se u fazonu ''biće sve ok''. Dr Dejan jeste jako nepristupacan i daje odsecne odgovore ali me ni to nije bilo briga, sta god sam pitala dobila sam konkretan odgovor, a to znaci da čovek ima znanje..i nasa najuspesnija grupa prosle godine je sam dokaz za to. Hanka ja sam tek sada videla da si trudna, čestitam ti od srca! Želim ti laku trudnocu, nisam u toku, jesi li radila vto u Nišu ili je prirodna trudnoća? Mnogo mi je drago! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|