RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 8:36:19)

devojke,da li dr mitic radi vto i privatno?i koliko sad otprilike kosta ceo postupak sa stimulacijom,a koliko bez stimulacije?

Lepterija -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 10:44:13)

Ja ne znam da li zvanicno radi negde. Privatna je jedina Mirabilis radila u Nisu (ako se ne varam i tamo su Popovicka i Tubicka, dolazili i iz Jevremove). A znam da Mitic radi nesto ilegalno, pa kazu vto je 1000evra.

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 10:47:23)

hvala,lepterija,meni je on radio prvu i jedinu vto o trosku drzave i bila je uspesna(mada po meni ima tu dosta propusta,ali kad bude pozitivna beta,to ti je onda manje vazno)...razmisljamo se oko drugog deteta,pa mi je on nekako prvi pao na pamet.

Lepterija -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 10:56:20)

Ja sam bila kod Popovicke i zadovoljna sam njome, mada je prezauzeta. Sad vodim trudnocu u Nisu, pa kad odem na gak, vidim da dosta idu i kod Tubicke, zadovoljne su njome zene, jer posle ima vremena i da im vodi trudnoce. Ne znam sta da ti kazem. Mitic jeste strucnjak, ali svasta se prica o njemu, bas ga bije los glas ovako kao coveka, tako da...
Cekaj, da li ti imas vec jedno dete? Ako imas, onda nemas pravo na vto o trosku drzave. Onda uzmi neku privatnu kliniku.

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 11:05:01)

da,imam sina.znam da ne mogu vise preko drzave,zato sam mislila da mitic mozda radi privatno...nisam jos pocela detaljnije da se informisem,kazem on nam je nekako prvi pao na pamet,mada,naravno,kad odlucimo jasno i konkretno,gledacu i druge klinike...

sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 18:57:48)

Znam sigurno da Mitic radi privatno inseminaciju a vto kolko znam ne mada raspitaj se ko zna...

nata11 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (6.4.2014 21:15:45)

Gde Mitic radi privatno insemenaciju?

branki* -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.4.2014 7:40:56)

ja sam nasla na netu da mitic ima privatnu ordinaciju -roda.imam broj ako vazi jos uvek i adresu.

Jole84 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.4.2014 10:06:44)

Da,Mitić radi privatno IUI u Rodi,a ne znam za vto. Što se tiče Mirabilisa,Jasmina ne radi tamo vto (samo državno) već dolazi dr Ljubić iz Bg. Možda se sad nešto promenilo.

sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.4.2014 21:38:44)

Meni su u Mirabilisu rekli da Ljubic vise ne radi sa njima

joxy88 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (8.5.2014 23:19:38)

Drage moje samo da javim da sam papire za vto trebala da predam u ponedeljak medjutim ciklus je kasnio i odlagala sam socijalno. Danas sam na testu ugledala svoje[sm=rozacrtici.gif]. Pored uzasne dijagnoze mm ja sam ostala prirodno trudna. Devojke ne gubite nadu, cuda se desavaju, ja sam dokaz za to. Zelim vam da sto pre dodjete do svojih [sm=nosecka.gif]

vila1 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (9.5.2014 1:04:27)

Pozdrav svima. Ja sam u proceduri u KC Nis i pre 4 dana sam prestala da pijem Mikroginon. Ocekivala sam da cu dobiti ciklus do sada, ali nisam. Receno mi je da se javim prvog dana ciklusa ili najkasnije 9.maja ako se do tada nista ne desi. Kakva su vasa iskustva? Koliko dana posle poslednje pilule Mikroginona ste dobile ciklus? I kakva je dalja procedura? Kada se pocinje sa terapijom inekcijama i koliko cesto se u tom periodu do aspiracije ide na preglede? Hvala!

sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (10.5.2014 1:33:35)

Joxy cestitam[sm=bravo.gif]zelim ti da uzivas u trudnoci
Ja sam na prvoj vto pila jednu kutiju dobila posle dva dana,zatim pocela drugu znam da nije bila cela kutija,i krenula sa dipherelinom kasnije su mi dodali gonal i menopur.Imala sam za svo vreme postupka jedno vadjenje krvi i tri ultrazvuka.Mozda bi ti bilo najbolje da pozoves i konsultujes se sa njima

nata11 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (10.5.2014 9:47:06)

Joxy88 cestitam [sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (16.6.2014 15:23:45)

IZVORNA PORUKA: vila1

Pozdrav svima. Ja sam u proceduri u KC Nis i pre 4 dana sam prestala da pijem Mikroginon. Ocekivala sam da cu dobiti ciklus do sada, ali nisam. Receno mi je da se javim prvog dana ciklusa ili najkasnije 9.maja ako se do tada nista ne desi. Kakva su vasa iskustva? Koliko dana posle poslednje pilule Mikroginona ste dobile ciklus? I kakva je dalja procedura? Kada se pocinje sa terapijom inekcijama i koliko cesto se u tom periodu do aspiracije ide na preglede? Hvala!

Vila verovatno si do sada zavrsila sa vto,pa nema smisla da pricam sta kada ide jer si videla sada.
Reci mi ko ti je radeo vto?Nadam se da si trudnica sada.Srecno!!!

ivanicasale -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (10.7.2014 13:13:46)

IZVORNA PORUKA: joxy88

Drage moje samo da javim da sam papire za vto trebala da predam u ponedeljak medjutim ciklus je kasnio i odlagala sam socijalno. Danas sam na testu ugledala svoje[sm=rozacrtici.gif]. Pored uzasne dijagnoze mm ja sam ostala prirodno trudna. Devojke ne gubite nadu, cuda se desavaju, ja sam dokaz za to. Zelim vam da sto pre dodjete do svojih [sm=nosecka.gif]

Joxy pa cestitam draga od srca.Naka je sa srecom i neka je laka i skolska trudnoca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

micaubica83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (16.7.2014 0:03:41)

Kolika je granica AMH za VTO u KC NIs?

sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (16.7.2014 17:37:45)

mozda 0.5?neverujem da ce ti praviti problem na komisiji nisu previse rigorozni kad planiras postupak?[sm=smiley1.gif]

micaubica83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (16.7.2014 22:46:47)

Moze li mi neko odgovoriti? Prvi put sam radila folikulometriju imam vodeci folikul 21 mm i danas sam primila Pregnil.Dr je rekao da ce mi dati posle ovulacije da pijem Progesteron i umesto toga mi je dao neki Orgametril.Da li je to isto?

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.8.2014 23:13:38)

[sm=smiley13.gif]ja sam nova na ovom forumi pocela sam da spremam papire za vto..suprug ima los spermogram....prosle godine smo sve spremili al smo imali bakteeiju e.coli ja u vs on u spermi..i lecili je godinu dana on je izlecio ja ne..reko mi doktor da necemo proci komisiju.,.vasa iskustva....i kolko je opasna bakter?dr mi kaze samo da radim na imunitetu jer sam godinu dana na antibioticima

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.8.2014 23:17:37)

[sm=smiley13.gif]ja sam nova na ovom forumi pocela sam da spremam papire za vto..suprug ima los spermogram....prosle godine smo sve spremili al smo imali bakteeiju e.coli ja u vs on u spermi..i lecili je godinu dana on je izlecio ja ne..reko mi doktor da necemo proci komisiju.,.vasa iskustva....i kolko je opasna bakter?dr mi kaze samo da radim na imunitetu jer sam godinu dana na antibioticima

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.8.2014 23:20:26)

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.8.2014 23:32:07)

Dal e.coli moze da smeta u postupku vto..imate li iskustva?

sokimoki -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (8.8.2014 0:58:41)

Enap eserihija je moja nocna mora trenutno pijem nitroxolin mesec dana po jednu tbl.kao zastitu da mi se ne vrati mucim se godinama sa njom.Da li smeta za plod-verovatno ali sa njom ne prolazis komisiju.Jel je imas samo u brisu?

enap -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (11.8.2014 12:26:57)

Samo u brisu i injekcije i tabletw nista nije pomogzo godinu dana,promenila sam i dr i drugi mi je reko da radim na imunitetu,ja pijem origano,pijem kaps za imunitet,uzimam med i cimet neki caj,vag fito vag jogurt i v.luk pa stavljam na tampon...i vise nisam pametna,a kako si se ti izlecila?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>