Žapkić -> RE: Informacije o usvajanju (28.11.2013 17:42:18)
|
IZVORNA PORUKA: zazik Moja duša ima četiri. Ne biste verovali. U početku smo naseli na glumu, mislili smo da im je stvarno stalo do deteta, ali posle par susreta, bilo mi je sumnjivo. Videćete da sam napisala da su ok. Medjutim, kad me je dete posle par susreta pitalo hoću li je voditi kući, nešto tu nije štimalo. Meni je ona prirasla za srce čim sam je ugledala, i izgleda da je to osetila. Otkrili smo da je sedela cele dane pred kompjuterom i televizorom, noću bila budna, gledala sve i svašta. Dete je natprosečne inteligencije i frapiralo me je kad je pitala pre ručka: "A što vi mene terate opet da jedem, kad sam ja već jednom jela?" Tad smo otkrili da ne zna šta je doručak, ručak ni večera. Rečeno nam je da voli samo pavlaku, margarin, krofne i palačinke. Na wc išla jednom nedeljno, vrišteći od bolova,.Nije umela lepo da govori. Za tri meseca je naučila sve glasove, ide na wc svaki dan bez straha, a tamani sve. Jedino što još ne jede voće. Meso sam u početku miksala i krila u pavlaci i krompiru. Sa njene namučene duše su svojim unukama kupovali odeću i obuću, a njoj oblačili iznošenu...I da ne pričam dalje, suviše boli. Zato sam jednom napisala da apelujem da se što više dece usvoji, spasite sebe i bar jedno dete. Jao, Zazik... Pa ovo je stršno... Moja devojčica ima 4 god i ne mogu da zamislim dete njene dobi da bude nesrećno... Pri tom, da ima samo 5 zdravih zubića... Ja svakog dana zagledam zube, jer sam u strahu da joj se neki ne pokvari i ne boli... Jao, tuge, majko moja... Ja odavno već razmišljam o usvojenju, pošto više djece ne mogu imati, ali MM baš nije za to... Nadam se da ga u budućnosti ubedim, jer smatram da mom detetu treba neko sutra u životu...
|
|
|
|