zazik -> RE: Informacije o usvajanju (1.10.2013 9:51:56)
|
Gde ste, cure!? Evo MAME Zazik. Posto me nije bilo dugo, jasno je da nije bilo ni lako. Ali, cure, nisam se pokajala ni sekunde. Vise ne grlim jastuk pred spavanje. Moja Mici meni bar tri puta na dan kaze da me voli. Shvatila sam sve kao da sam dobila bebu, pa nema spavanja, ima kmecanja i svega ostalog. Porucujem svima koji su neodlucni: Spasite sebe i bar jedno dete! Ona je velika, svega se seca, stigli smo i do price ko je nju rodio. Bila je tuzna, jer se bojala da ce opet doci neka teta (zene iz CZSR) i odvesti je. Objasnila sam joj da mi ne smeta sto je nisam rodila, da je volim najvise na svetu, i tata i ja, i baka i ujka, da ima svoju kucu i porodicu, da cemo je cuvati, voleti i od svega braniti. Tu srecu, te poljupce i zagrljaje ne mogu opisati. Mi slikamo, crtamo, jurimo po parku, pevamo, igramo, voli da joj citam i pricam, mesimo mekike i mutimo slag, a sa tatom majstorise[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Lepe gipsane ploce i popravljali su vesmasinu. Sinoc smo plesale pre spavanja, a tata je sedeo i igrali smo se balonom. Takvi trenuci izbrisu sve napore. Imam utisak da je znam ceo zivot i ona jeste moje dete, zaboravila sam da je nisam rodila. Nebitno je. Pre neko vece su nam bili prijatelji sa usvojenim sinom. Ostala mi je u mislima recenica, koju je moja drugarica rekla dok smo gledali decu kako se igraju: "Zamisli da nam je pre dve godine neko rekao da ce biti ovako!"
|
|
|
|