zazik -> RE: Informacije o usvajanju (22.7.2013 17:46:24)
|
Devojčica ima tri i po godine . Nalazi se kod hranitelja. Prvi susret je bio zakazan u Centru za socijalni rad odakle je dete. Ima vise varijanti: da malo popričate, da se prošetate, sve zavisi od deteta. Nama se desilo čudo, jer je malecka posle pet minuta dala meni ruku i pošla na sladoled. U parku smo pričali nas troje, a tu je i psiholog iz tima. Pošto je to prošlo super, danas smo išli kod hranitelja sa psihologom I uzeli je na par sati. Bili smo u nekom parkiću. To je malo ispalo bez veze, jer nas zafrkava papir iz Sarajeva o kome am već pre pisala ( da muž nije kažnjavan). To se dugo čeka,jer mi tamo nemamo nikoga da nam pomogne i to ubrza.Zato ne možemo dete dovesti na dan-dva. U četvrtak idemo opet, sada ćemo bolje znati. Ponećemo loptu, bojanke, bojice, slikovnice, rezervne gaće(hahahah), lap top zbog muzike I otići u jedan lep hotel pored reke, a ne u park pun lutalica sa kafićem gde je na nas pala daska od WC-a (opet hahaha). Može da se desi problem sa hraniteljima. Naši su se vezali, malo im je bilo krivo, ali treba ljude smiriti. Rekla sam im da ćemo ostati u kontaktu, da će oni biti čika I tetka , što I zaista mislim. Ljudi su ok. Nikad ne ići djonom. Malena je rekla da želi da dodje kod mene, pričale smo o deci koja je čekaju, igračkama, njenoj sobi.... Dete je pametno, žao mi je što je skroz zbunjena. Ljubila nas je i mazila.. da je vrištala, plakala, bežala, sama bih rekla da je ne muče. Inače, zaboravih, zastoj je jer sve one papire sa početka radite ponovo ako je prošlo šest meseciČ
|
|
|
|