little_one -> RE: Policistični jajnici (28.12.2011 17:15:56)
|
Draga Anonimna, To ti moze biti od macine trave u kombinaciji sa dabrostonom...inace kad se piju hormonske tablete oobicno se ne savjetuju cajevi...kada sam ja sa cajevima prvi put pokusala da regulisem ciklus, u mom slucaju to je bila vrkuta, imala sam istu takvu menstruaciju. Meni su rekli da se to materica cisti i da to nije nista strasno...pokusaj da pijes vrkutu za regulaciju menstruacija, od nje ne prijeti mogucnost pobacaja a macina trava se pije samo do ovulacije. A ti sigurna sam ne znas kad ti je ovulacija. Najbolje bi bilo da uradis neke pretrage vezane za pcos i da pokusas tako da regulises cikluse (inzulin, hormoni, stitna, ultrazvuk). Inace cajevi kao sto je vrkuta a i macina trava regulisu i skracuju cikluse na normalnu duzinu, tj oko 28 dana...Procitaj na temama o macinoj i vrkuti... Mazinjo, cesto hormonalni nalaz testosterona, inverzije lh i fsh i ultrazvuk mogu pokazati da se radi o pcos-u ali bi pored toga trebalo da se uradi i taj inzulin. On se radi isto gore na paprikovcu i ista je procedura osim sto se krv vadi dva do tri puta...u odredjenom vremenskom razmaku...i da...za taj dio je najcesce najbolji endokrinolog...preporucujem dr Berica ili dr Mijatovic...
|
|
|
|