|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Policistični jajnici
21.6.2010 8:01:54   
jabukica
Ćao

I ja sam išla u NS kod ginekologa, privatno, ali nisam iz NS, pa mislim da bi o državnom trošku morala ići u Žabalj, jer ovi nas u gradu neće da prime bez uputa user posted image . Jel ta Kopitovićka privatnik?

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 251
21.6.2010 12:20:18   
skorpija76
Cula sam i Ja za doktoricu Kopitovic, mislim da se zove Vesna. Cula sam sve najbolje, mnogima je pomogla pogotovo sa sterilitetom. Ne znam da li je privatnik, mislim da nije i treba je pokusati potraziti u Betaniji u NS-u (GAK). Cak i ta doktorica ima sve lepe reci za strucnjaka koji mene leci.(medical flora). Treba sve pokusati. Sto se tice policisticnih jajnika ja sam ubedjena da imaju direktne veze sa hlamidijom trahomatis i treba uvek negde nju traziti i to najsigurniji testovi su ELISA test sva tri markera IgM,IgA i IgG- test je seroloski(preko krvi) i najpouzdaniji je.Kosta 2.850din u Biotestu u NS-u. Naravno treba Hlamidiju traziti i cervikalnim i vaginalnim brisom.
Srecno svima zenama!user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 252
21.6.2010 13:54:01   
jabukica
Ćao svima,

Ja sam radila prošle godine test na hlamidiju na NS lab i na medlab, na NS lab su mi kao našli, pa je i partner radio, u euro lab (mislim) i on nije imao, što nam je bilo onda čudno, pa sam ja ponovila na medlab tamo je i meni rezultat bio negativan stoga smo ga uzeli kao važeći. Da ne pričam samo koje sam probleme u vezi imala zbog testa na hlamidiju i pitanja vernosti, jer se ona prenosi isključivo seksualnim odnosom, ja ga nisam imala ni sa kim u životu sem sa ovim partnerom, a u vezi smo preko šest godina, tako da mi je bilo čudno da ja imam a on ne user posted image
Međutim meni se i pre nego što sam imala seksualne odnose dešavalo da nemam redovan ciklus, ali onda nisam bila kod ginekologa zbog toga, tako da pretpostavljam da je problem ipak bio od ranije, mislim da ipak nema veze sa hlamidijom.

(odgovor članu skorpija76)
Direktna veza do poruke: 253
21.6.2010 14:06:18   
jabukica
Ćao lidija

Mislim da si u pravu ipak neću više istovremeno koristiti maku i cefanorm, odsada ću samo maku. Mislim da ipak nije baš najsrećnije upotrebljavati zajedno jer hormoni su mi poludeli odonda skroz. U početku kad sam počela da koristim zajedno bilo mi je super, metabolizam se ubrzao, čak sam i skinula koju kilicu (jer mi je stomak radio kao lud), tako da sam sa 57 spala na 55 za nepunih nedelju dana, a onda isto tako za 5-6  vratila ta dva i nabacila još jedan. Sad imam 58kg, sve me farmerke već stežu, osećam da će pući na meni (jer sam dosad mogla ući u skoro sve farke koje sam nosila i sa 52kg). Jedem kao mećava (čak i slatkiše, iako sam ih izbegavala skoro 10 meseci).

Ja se ipak nadam da ovo ludilo mojih hormona meni nagoveštava da će doći user posted image . To se iskreno nadam, ako je tako - PA KONAČNO JE DOŠLA PRIRODNO BEZ HORMONA, i eto sreće za mene, nema veze ako nije user posted image , biće jednog dana sigurno, a želim je i svima vama user posted image .

Mada sam razmišljala da nabavim čaj od virka pa da ga pijem sa hajdučkom, a da li oni smeju da se piju ako pijem tablete peruanska maka?

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 254
21.6.2010 19:59:56   
lidija 011
Caos Jabukiceuser posted image ,
Dr.Vesna Kopitovic radi na Betaniji u N.S. i privatno u GENESISU (isto u N.S.)...ne znam tacno gdje je Zabalj, ali znam da je jedan par iz Bg-a otisao kod nje da radi VTO o drzavnom trosku u N.S..a malko cu se raspitati da li moze i pregled na tu foru...

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 255
21.6.2010 20:43:18   
jabukica
Hvala ti lidija,

Raspitaj se pa mi javi, ljubim te, i user posted image , srce si.

Poz

Direktna veza do poruke: 256
21.6.2010 21:06:27   
lidija 011
Ja isto mislim da hlamidija nema veze sa PCOS, jer sam ja uvjiek bila negativna na nju...PCOS je sindrom za koji nemaju strucnjaci tacno objasnjenje kako nastaje...

Direktna veza do poruke: 257
21.6.2010 21:14:01   
lidija 011
Moj ti je prijedlog da ispijes sada samo Maku, jer ona djeluje na hormone, a za Virak nisam sigurna(vrlo je moguce da i on isto djeluje)...Ja nikada ne mijesam dvije stvari koje su za istu namjenuuser posted image ...
Moguce je da ti je nastao problem zbog istovremenog uzimanja cefanorma i make...oba uticu na hormone, a to sto ti je u pocetku djelovalo super, je mogusnost da je neki poceo da djeluje ranije...to je moje razmisljanjeuser posted image
eee da...i nemoj da se zahvaljujes-mi smo sve tu da pomognemo jedna drugoj i da dodjemo do naseg cilja...user posted image user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 258
21.6.2010 21:16:24   
1zvezdana1
i ja sam tvog misljenja sa vezom izmedju hlamidije i pcos ni ja je nikada nisam imalauser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 259
21.6.2010 21:17:45   
lidija 011
Sto nisi odmah rekla da te ona vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kad si u njenim rukama-budi bez brige...ona zna sigurno zasto ga je ukljucila, doktorka je "majstor svog zanata"user posted image ...

Direktna veza do poruke: 260
21.6.2010 21:19:58   
lidija 011
Ako mislis na Vesnu Kopitovic, onda budi bez brigeuser posted image user posted image user posted image ...ona je odlicna doktorka...sigurno zna zasto ti ga je ukljucila...

Direktna veza do poruke: 261
21.6.2010 21:24:44   
lidija 011
Djevojke drzite mi figeuser posted image ...sjutra idem kod Spremovicke...nadam se da me nece zakazati za septembaruser posted image ...ako bude tako...onda pravac N.S. i Kopitovicka...

Direktna veza do poruke: 262
21.6.2010 21:33:55   
1zvezdana1
da na nu sam mislila .to sto zelimo sebi zelimo i tebi jednu bebu a mozda i dveuser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

Direktna veza do poruke: 263
21.6.2010 21:43:07   
jabukica
Držaćemo lidija, i želim da sve što pre vidimo user posted image , a posle i user posted image .

Direktna veza do poruke: 264
21.6.2010 22:30:44   
lidija 011
Zvezdana, Jabukice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nadam se i ja za sve nasuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 265
22.6.2010 8:39:49   
1zvezdana1
user posted image jupiiiii

Direktna veza do poruke: 266
22.6.2010 12:09:30   
1zvezdana1
user posted image pa nisi me ni pitala

< Poruku je uredio 1zvezdana1 -- 22.6.2010 12:10:06 >

Direktna veza do poruke: 267
22.6.2010 12:36:58   
1zvezdana1
skorpijice kazimi ti si to pila chlamicin iz medika flore ili taj sterilicin ili kako se vec zove ?bas me zanimaju rezultati

< Poruku je uredio 1zvezdana1 -- 22.6.2010 12:37:52 >

Direktna veza do poruke: 268
22.6.2010 17:16:38   
jabukica
Javi nam lidija kako je bilo danas?
Kako je diwno družiti se sa vama ovde, i znati da nismo same u ovom problemu. Nadam se da ćemo se što pre družiti i na novoj temi npr "održavanje user posted image ", a posle i na "moja user posted image "

sve vas volem user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 269
22.6.2010 19:25:13   
lidija 011
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno mnogo znaci sto smo ovdje...rijetko kome pricam o problemima, a ovdje mi se nekako "otvori dizna"user posted image ...
Bila sam danas u Visegradsku i sanchy je bila u pravu, treba da zovem 1.jula da zakazem za septembaruser posted image user posted image user posted image ...i sad sam u nedoumici, ako cu ici privatno ici cu kod Kopitovicke, a Spremovicka ko zna kad ce da me zakaze...takvo ti je nase zdravstvouser posted image ...ali, ohrabrilo me kad sam sa mm isla u KBC Bezanijska Kosa posle toga(danas se druzila sa bolnicamauser posted image )...zakazali nas vec za 7 dana, KBC je super sredjen, nije neka guzva, jos samo da vidimo kakav je doktoruser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 270
22.6.2010 19:26:41   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

user posted image pa nisi me ni pitala

pa da...nisam te ni pitala...hehehe...luda glavauser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 271
22.6.2010 19:29:25   
Anoniman
LEPE MOJE,VEC SAM RANIJE PISALA.....
sitno iseckati zensku bokvicu u med i jesti 3 puta dnevno,neko vreme........meni je cista nestala ko rukom odnesena.......nisam htela da pijem anti-bebi pilule vise(koristila ih neko vreme dok mi se bubuljice i hirstuizam nije povukao) jer sam imala PCOS....

mama me naterala i sad cisto ko suza.......user posted image

Direktna veza do poruke: 272
22.6.2010 19:36:13   
jabukica
Banini, zanima me a koja količina bokvice na koju količinu meda, zvuči interesantno, a koliko i kada se uzima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
22.6.2010 20:27:26   
jabukica
IZVORNA PORUKA: banini

da,ali bez dodataka....nije strašna,kao obična zelena salata ima ukus.....posle mi je mama seckala i potapala u med,i tako sam jela po par puta dnevno neko vreme-----ciste su nestaleuser posted image

aha, našla ja user posted image , mislim da ću probati da je naberem, znam iz iskustva da je izuzetno dobra za zarastanje rana kao oblog, meni je tako jako brzo zarastao prst koji sam pričkinula, za par dana a vukao me dve nedelje ni makao se nije da zaraste.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
22.6.2010 23:38:36   
degu
I ja da vam kažem da sam probala taj recept sa ženskom bokvicom i medom, nije uopšte lošeg ukusa,oseća se samo med i u tom periodu mi je bilo dobro,ciklusi su mi postali skoro redovni,a nisu bili 10 godina,imala sam ovulacije,merila sam BT,ali sam ja tada pila i ovaj čaj od hajdučke trave,koprive i nevena,pa nisam znala šta mi od toga pomaže.Kad sam prestala sve da pijem,ciklusi su opet postali katastrofa i planiram opet da počnem sa bokvicom.

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Drage mame
sandrina

Da li mislite da je moguce odrzati brak sa partnerom koji vas je mnogo razocarao i povredio i to mnogo puta i da li se uopste vredi boriti za to?

DA (19%)

NE (78%)

ILI?(komentar) (4%)

Ukupan broj glasova: 54

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here