Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 0:40:29
|
|
|
|
Torbica
|
Wiv, preslatko je!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 7:24:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Wiv super izgleda
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 9:34:27
|
|
|
|
wivern
|
Hvala vam ljubicice moje
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 9:57:16
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo ako planirate dete da pr3selite u sopstvenu sobu kasnije,oko godinu dana,onda nemas potrebe da sad sve kupujes i opremas,jer ko zna sta ce ti se svideti sve za taj period. Ja opet planiram da beba bude u svojoj sobi od prvog dana tako da i radovi idu u tom pravcu,pored 9nog klasicicnog namestaja sto treba za bebu tipa krevetac-komoda bice i krevet za mene i veliki ormar. Doduse soba je velika(3.5*4m)pa moze sve da stane i da ostane mesta dovoljno za normalno kretanje,bez sudaranja sa namestajem. Zid iza krevetca ce biti plav a iza kreveta zut,i nasla sam tepih u toj kombinaciji sa nekim auticima i kamionima. A za stikere jos nisam odlucila,jer sto vise gledam to manje znam,skoro svaki mi se svidja. Jedino bih za vrata uzela da ide skroz,wini pu i drugari,ali i to cu da razmislim jer je malo skup,oko 5 hiljada.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 10:48:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Stetice pravi izbor! To za tvoj krevet u decijoj sobi! Stikeri su ti jeftini kod kineza, imaju i wini pua ...za mene je bolje fototapet sta znam
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 13:13:05
|
|
|
|
branki*
|
i meni se dopada fototapet na jednom zidu..ja planiram za bebinu sobu ovako nesto na jednom zidu,ostatak zidova je beo.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 13:46:39
|
|
|
|
anita
|
Branki lep je ovaj foto tapet. A gde ima da se kupi i koje su dimenzije?
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 13:55:44
|
|
|
|
branki*
|
anita,ovo je slika sa neta.kod nas ima radnja koja prodaje izmedju ostalog te fototapete,iz uvoza su i bas su fine,tacno su onako reljefne sa kao plisanim detaljima.uzela bih nesto slicno ovome ako ne nadjem bas ovako,nesto na tu foru.a,imas i preko neta da narucis.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 14:01:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki, malo oft , pa je li devojcica?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 14:07:50
|
|
|
|
branki*
|
ne znam,unina,ja sve mastam da je devojcica,pa samo to i gledam
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 14:09:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Drzim fige da bude valjda ces uskoro saznati
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 14:10:47
|
|
|
|
branki*
|
ajde,javljam kad saznam
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 14:12:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Prelepoooooo !
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 14.9.2014 15:00:07
|
|
|
|
wivern
|
Bas lepo Branki
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 11:25:42
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ne znam,unina,ja sve mastam da je devojcica,pa samo to i gledam branki ja sve vreme ubedjena da nosis devojcicu A stikeri za zid to se lepi u vidu nalepnica?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 18:08:42
|
|
|
|
17 joka
|
Štetice, bas ste fino sve smislili Branki i ja mislila znas da je princezica,ali smom snagom zelim da se ispuni zelja a tapet je super
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 18:10:20
|
|
|
|
nata11
|
Branki super je
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 19:17:37
|
|
|
|
Jole84
|
Štetko super ti je kombinacija žuto-plavo a i fino što ćeš da ubaciš krevet za sebe jer na početku dok zaraste rana najzgodnije je da ti beba spava pored tebe da lako siskate, a ne da je dižeš iz kreveca, bar je takvo moje iskustvo. Mila sad spava u krevetiću a na početku smo u bračnom. Branki slutiš na rozo i meni mirišeš na devojčurka Fototapet je baš lep Ne znam da li ste čitale, mada mi se čini da sam pisala u temi o dečjim tapetama, moj foto tapet sa dizni princezama je ispao extra jeftin, kuma mi kupila u Sofiji u Lidlu za smešnih 6 evra, a ovde u Nišu su mi tražili 15e za kvadrat pa bi to ispalo oko 60e za tu kvadraturu.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 19:54:39
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo daj slicicu tog tapeta
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 20:28:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jole, posto vec imas fototapet , zar ne postoji varijanta da sam zalepis ?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2014 22:22:48
|
|
|
|
Jole84
|
Kumo evo baš u ovoj temi sam pisala KLIK ME mi smo sami lepili,uz foto tapet ide i lepak, baš je lako, kao običan tapet.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 18.9.2014 7:54:43
|
|
|
|
branki*
|
joko,nato,hvala vam devojke elena,mislim da se stikeri samo zalepe za zid.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2014 16:35:36
|
|
|
|
Štetica
|
Danas su mi stigle boje za zid,odusevljana sam plavom,jos samo da se okreci(za mesec dana dok zavrsim parket). Jole za krevet sam resila jos pre nego sto sam bila trudna,on definitivno ostaje,a i svidja mi se sto je dosta vislji 9d standardnih kauca-lezajeva,pa je bas lagan za ustajanje. E a za krevetac jos nisam nacisto koji da uzmem,drveni ili prenosivi. Prednost kod ovog drvenog sto mi se svidja je sto ima 3 visine za dusek.Najvislje je oko 10cm od vrha krevetca,za bas male bebe do mesec-dva,upravo zbog tog savijanja preko ograde i rane,a i cena mu je super 11000,a uz njega dodju 3 fioke,kao komoda u sklopu krevetca.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 19.9.2014 17:41:08
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, ma fenomenalno Štetice mislim da je taj drveni bas dobar izbor i super za boju
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2014 12:12:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja se razmišljam ovo da poručim preko e-baya Privukao me odnos cena-veličina plus što je neutralno što se tiče dečak/devojčica, a bilo bi na zidu gde su krevetići
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Koje ime vam se najvise svidja?nina261. Luiza
2. Valentina
3. Atina1 (
25%)
2 (
41%)
3 (
34%)
Ukupan broj glasova: 234Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!