|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dekoracija zidova i sobe
2.9.2014 12:13:17   
Ipokrisia
Ja sam rekla bilo da bude decak ili devojcica, izbegavacu svetlo roze i svegtlo plavu boju u sirokom krugu kako za opremanje kreveca i sobe tako i za odevanje.

Ne mogu da smislim te dve boje user posted image bar dok ja mogu da uticem na izbor user posted image E da, ne volim ni crvenu, ona mi je agresivna user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 576
2.9.2014 12:23:38   
Ana13
Nasa bebica ce da ima beo namestaj i zelene zidove.Zelena je omiljena boja i mm i meni.Posto je devojcica,imace i neke detalje u roze boji.Ali ja uopste ne volim ove bebi plavu i bebi roze boju.Ni od garderobice nema mnogo roze stvarcica,samo u tragovima user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 577
2.9.2014 12:24:01   
wivern
Ipo nama je zid vec bio te boje, da sam morala da ga krecim prekrecila bih u neku drugu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 578
2.9.2014 12:34:49   
Ipokrisia
a sad tek videh da imas svetlo plavi zidic i ovo za stikere sto pitasuser posted image hmmm mislim da bi tu isle neke boje tipa zuta, narandzasta i braonkasta

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 579
2.9.2014 12:35:31   
Ipokrisia
Zuta 100%! uvek me je ta kombinacija podsecala na more plavo i zuto preeelepoo!

Direktna veza do poruke: 580
2.9.2014 12:59:44   
17 joka
Wiv, onda bolje oni drugi stikeri
ai Ipo, dobro kaze zuta , narandzasta super kombinacija na plavo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 581
2.9.2014 13:03:56   
wivern
Pa sad smo opet vecali i nesto zastali kod kombinacije sa zelenom, zid je jaaaako svetlo plav, gotovo da se boja i ne vidi.
Od ovih drugih je mm odustao kaze mnogo mu je to sarenis,izgleda dane kapira da ne moras sve slikice da zalepis na zid user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 582
2.9.2014 13:13:31   
17 joka
Wiv, polako probajte sve kombinacije ili ti kad budes sama kuci stavi nesto kako si ti zamislila pa verovatno ce biti iznenadjen kad vidiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 583
2.9.2014 14:55:40   
Ludachica
Ovo sam ja nacrtala pre nego sto se moje prvo dete rodilo, planiramo uskoro sve da prekrecimo i da im nacrtam nesto novo
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 584
2.9.2014 15:33:23   
17 joka
Ludacice, super je samo bi bila lepša druga boja zida

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 585
2.9.2014 16:22:10   
Ludachica
Ja obooozaaavaaaaaaaaaam zutuuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 586
2.9.2014 16:30:30   
anita
I mi cemo uskoro skrenuti u sredjivanje i krecenje stana.
Samo bih ja volela da prvo saznam polove beba pa da tek onda biram boje za zidove.
Ali videcemo da li ce se bebe pokazati ili ne.
U ovoj temi ima puno lepih sobica i ideja user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Ludachica)
Direktna veza do poruke: 587
2.9.2014 17:28:52   
Sanjalicaaa
ludacice bas je lepo. jedva cekam da imamo nas stan pa da se bacim na crtanje. zelja mi je da mi decica imaju ovakve sobe

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 588
2.9.2014 17:37:20   
Anck Su Nmaun
Moje cure su same iscrtale svoju sobu user posted image svim i svacim..planiram das je okrecim za messec dva ili mozda cak i na prolece. Sad bih uzela veliki fototapet sa nekim princezama i nista vise od stikera jer su sad dosta njih poskidale pa sve mrlje ostale.
A uzela sam im i Jednu lepu zidnu lampu srce iz Ikee

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 589
13.9.2014 17:47:10   
wivern
Evo ga...ima jos jedna slicica da se zalepi kod komode za povijanje ali to za sada izgleda ovako
user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 590
13.9.2014 17:50:56   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 591
13.9.2014 17:51:07   
Trcosava
me like it veri mač

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 592
13.9.2014 18:09:16   
Mala Elena
Anck, ja sam isto vise za fototapet iscela , na ceo jedan zid bih stavila...
U zadnje vreme mi se svidja pink za devojcice ili kombinacija ljubicasto-siva..a za zidove u dnevnoj mozda neka boja peska ili oker...eh sta bih sve uradila. Trenutno nam je neka zuckasta -bez varijanta , uz namestaj koji imamo ide.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 593
13.9.2014 20:09:08   
anita
Wiv bas su lepi stikeri. user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 594
13.9.2014 21:06:14   
wivern
Hvala zenskaci, i mi smo zadovoljni.

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 595
13.9.2014 21:08:19   
nata11
Super su ispale Wiv.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 596
13.9.2014 22:52:25   
17 joka
Wiv, bas je super, mnogo mi se svidjauser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 597
13.9.2014 23:19:02   
wivern
Jos nam zmijica ostala da se zalepi, nju cemo kod komode za prepovijanje user posted image nije mi bas bila za krevetac.
Mnogo su im dobri stickeri, a i nisu skupi. I jos bolje dostave ti postom ne moras ni da ides po to.

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 598
13.9.2014 23:34:12   
Ipokrisia
A to oko opremanja sobe za dete,iskreno ne znam kad da krenemo,jer mislili smo da krevetac bude sa nama u sobi bar godinu dana,i onda ne znam ima li svrhe da joj opremimo sobicakuser posted image u toj decijoj sobi sad nema nista,neke bezveze stvari sto nismo raspakovali od selidbe.hteli smo tu samo garderober da kupimo

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 13.9.2014 23:35:24 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 599
13.9.2014 23:36:50   
Anoniman
Super su Wiwuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 13.9.2014 23:37:09 >

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Kasica:
maya.

Za koju kasicu da se opredelim ?

Hipp (32%)

Hestle (5%)

Juvitana (11%)

Milupa (7%)

Humana (5%)

Domace Kasice (40%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here