Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:13:17
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ja sam rekla bilo da bude decak ili devojcica, izbegavacu svetlo roze i svegtlo plavu boju u sirokom krugu kako za opremanje kreveca i sobe tako i za odevanje. Ne mogu da smislim te dve boje bar dok ja mogu da uticem na izbor E da, ne volim ni crvenu, ona mi je agresivna
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:23:38
|
|
|
|
Ana13
|
Nasa bebica ce da ima beo namestaj i zelene zidove.Zelena je omiljena boja i mm i meni.Posto je devojcica,imace i neke detalje u roze boji.Ali ja uopste ne volim ove bebi plavu i bebi roze boju.Ni od garderobice nema mnogo roze stvarcica,samo u tragovima
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:24:01
|
|
|
|
wivern
|
Ipo nama je zid vec bio te boje, da sam morala da ga krecim prekrecila bih u neku drugu
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:34:49
|
|
|
|
Ipokrisia
|
a sad tek videh da imas svetlo plavi zidic i ovo za stikere sto pitas hmmm mislim da bi tu isle neke boje tipa zuta, narandzasta i braonkasta
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:35:31
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Zuta 100%! uvek me je ta kombinacija podsecala na more plavo i zuto preeelepoo!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 12:59:44
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, onda bolje oni drugi stikeri ai Ipo, dobro kaze zuta , narandzasta super kombinacija na plavo
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 13:03:56
|
|
|
|
wivern
|
Pa sad smo opet vecali i nesto zastali kod kombinacije sa zelenom, zid je jaaaako svetlo plav, gotovo da se boja i ne vidi. Od ovih drugih je mm odustao kaze mnogo mu je to sarenis,izgleda dane kapira da ne moras sve slikice da zalepis na zid
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 13:13:31
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, polako probajte sve kombinacije ili ti kad budes sama kuci stavi nesto kako si ti zamislila pa verovatno ce biti iznenadjen kad vidi
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 14:55:40
|
|
|
|
Ludachica
|
Ovo sam ja nacrtala pre nego sto se moje prvo dete rodilo, planiramo uskoro sve da prekrecimo i da im nacrtam nesto novo
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 15:33:23
|
|
|
|
17 joka
|
Ludacice, super je samo bi bila lepša druga boja zida
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 16:22:10
|
|
|
|
Ludachica
|
Ja obooozaaavaaaaaaaaaam zutuuuuuu
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 16:30:30
|
|
|
|
anita
|
I mi cemo uskoro skrenuti u sredjivanje i krecenje stana. Samo bih ja volela da prvo saznam polove beba pa da tek onda biram boje za zidove. Ali videcemo da li ce se bebe pokazati ili ne. U ovoj temi ima puno lepih sobica i ideja
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 17:28:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ludacice bas je lepo. jedva cekam da imamo nas stan pa da se bacim na crtanje. zelja mi je da mi decica imaju ovakve sobe
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 2.9.2014 17:37:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje cure su same iscrtale svoju sobu svim i svacim..planiram das je okrecim za messec dva ili mozda cak i na prolece. Sad bih uzela veliki fototapet sa nekim princezama i nista vise od stikera jer su sad dosta njih poskidale pa sve mrlje ostale. A uzela sam im i Jednu lepu zidnu lampu srce iz Ikee
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 17:47:10
|
|
|
|
wivern
|
Evo ga...ima jos jedna slicica da se zalepi kod komode za povijanje ali to za sada izgleda ovako
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 17:50:56
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 17:51:07
|
|
|
|
Trcosava
|
me like it veri mač
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 18:09:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anck, ja sam isto vise za fototapet iscela , na ceo jedan zid bih stavila... U zadnje vreme mi se svidja pink za devojcice ili kombinacija ljubicasto-siva..a za zidove u dnevnoj mozda neka boja peska ili oker...eh sta bih sve uradila. Trenutno nam je neka zuckasta -bez varijanta , uz namestaj koji imamo ide.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 20:09:08
|
|
|
|
anita
|
Wiv bas su lepi stikeri.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 21:06:14
|
|
|
|
wivern
|
Hvala zenskaci, i mi smo zadovoljni.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 21:08:19
|
|
|
|
nata11
|
Super su ispale Wiv.
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 22:52:25
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, bas je super, mnogo mi se svidja
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 23:19:02
|
|
|
|
wivern
|
Jos nam zmijica ostala da se zalepi, nju cemo kod komode za prepovijanje nije mi bas bila za krevetac. Mnogo su im dobri stickeri, a i nisu skupi. I jos bolje dostave ti postom ne moras ni da ides po to.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 23:34:12
|
|
|
|
Ipokrisia
|
A to oko opremanja sobe za dete,iskreno ne znam kad da krenemo,jer mislili smo da krevetac bude sa nama u sobi bar godinu dana,i onda ne znam ima li svrhe da joj opremimo sobicak u toj decijoj sobi sad nema nista,neke bezveze stvari sto nismo raspakovali od selidbe.hteli smo tu samo garderober da kupimo
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 13.9.2014 23:35:24 >
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 13.9.2014 23:36:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Super su Wiw
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.9.2014 23:37:09 >
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?