|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr...
6.6.2012 9:50:31   
nata11
Cockuc takvu rupicu je imao i moj brat iako je moja mama pila sve moguce vitamine jer ga je rodila sa 33 pa mozda je i to uticalo.
Ja inace pijem folnak + vitamin C + sumeci magnezijum 1 dnevno kada se setim.
Za sumece tablete nije da nisu zdrave vec je pojenta da sadrze mali procenat PRAVIH vitamina u njima jer da bi bile u tom stanju ( cvrste) u njih se ubacuju dodatni aditivi koji ih drze na mestu da se ne raspadnu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 876
6.6.2012 9:54:30   
minavb

IZVORNA PORUKA: nata11

Za sumece tablete nije da nisu zdrave vec je pojenta da sadrze mali procenat PRAVIH vitamina u njima jer da bi bile u tom stanju ( cvrste) u njih se ubacuju dodatni aditivi koji ih drze na mestu da se ne raspadnu.

Tačno. I ovako uneti vitamini se loše resorbuju.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 877
6.6.2012 10:00:34   
cockic
ja kazem mozda ta folna nije uticala sto lena je nema ali ja sam povezala sa tim.

ma imam i ja pa sam zato najvise pocela da je pijem folnu pred drugu trudnocu.

a za sumece ne da nisu zdrave nego mi je receno da nisu dobre za kosti,a zasto
ne znam to mi je inace rekao nas rodjak koji je zubar.mada lekari su poznati po tome da nista
nevalja cak mi rece za ekomer da to uopste nije nikakvo ajkulino ulje user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 878
6.6.2012 10:04:50   
nata11
Cockic a ja sam bas mislila da pocnem sa ekomerom jer se svi kunu kako je ajkulino ulje nesto najzdravije, eto ti sad..

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 879
6.6.2012 10:08:00   
minavb
Ekomer preksočite.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 880
6.6.2012 10:13:18   
Jole84
Mina a da li može umesto tabletica i šumećih vitamina C,da se prirodno unosi,putem voća uz folnu kiselinu? Koliko otprilike na primer limunada je dovoljno da nadomesti 1000mg C? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 881
6.6.2012 10:21:48   
minavb
Citrusi nisu namirnice sa najviše vit C, bolje je uzeti folnu kiselinu uz činiju jagoda ili kivija.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 882
6.6.2012 10:24:00   
Jole84
Oket,hvala user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 883
6.6.2012 21:09:03   
Maraj
Kako pijete folnu? Jer se pravi pauza dok traje ciklus ili moze da se pije neprestano? Negde sam procitala da se pije samo odredjenim danima ciklusa, pa me zanima da li je to tacno?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 884
6.6.2012 21:12:48   
hanka
Ja pijem stalno 2x1

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 885
6.6.2012 21:55:50   
Maraj
znaci, moze stalno da se pije... moram onda da krenem...

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 886
7.6.2012 11:25:34   
nata11
Ja je pijem svakodnevno po jednu tableticu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 887
11.7.2012 22:44:59   
Lojpurusa
Evo i mene
Mogla bih knjigu da pisem malo o ovome i mom iskustvu.
Devojke,zene,mame svakako Mama-Vita sa folnom kiselinom smete i mozete da pijete.
Naime to su kolicine za unosenje dnevnih potreba.Folna Kiselina se daje zenama pre trudnoce da nebi doslo do nekih poremecaja pogotovu zena koje su presle preko 30-tih.Mama-Vita njih slobodno pijte jer su najbolji sto se vitamina tice a ponajvise gvozdja.
Da se vratim na folnu verujte pijem ih vec nekih sest meseci ali nema trudnoce ja ih i dalje pijemuser posted image
Neznam sta drugo da vam kazem ipak odstranila sam pre sest meseci Mirenu mozda to treba malo vise vremena da se hormoni srede a mada pise cim odsranite navedenu od prvog dana ste 100 posto plodni kao i dosad e sad cemo da vidimo.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 888
12.7.2012 12:02:50   
nata11
Lojpurusa ja folnu pijem 1,5 godinu pa opet nistauser posted image
Mamavit mi niko od doktora nije ni spomenuo svi su mu davali folnu 400. Koliko dugo vec pijes mamavit? Ja sam mislila da je to vitamim koji sep ije u trudnoci.

(odgovor članu Lojpurusa)
Direktna veza do poruke: 889
12.7.2012 12:34:17   
nink
Ja mislim da nema potrebe dodatni vitamnini pre trudnoce sem folne..Ako se zdravo hranis i unosis sve neophodno za organizam ,nema potrebe..U trudnoci ipak je drugacije jer beba uzima....Ja sam samo folnu pila pre planiranja..Pila sam mama vit u ovoj trudnoci i nista specijalno ,gvozdje mi je palo ,zatvor sam dobila..mozda ga moj organizam nije prihvatio ..

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 890
12.7.2012 12:51:10   
cockic
hvala vam na telefonima za gradski deo porodiljskog uspela sam da nadjem kazu bice do kraja ovog meseca.a to sto meni kasni od februara tj.za mart firma mi nije dalauser posted image moram i njih dobro da ispitam sta uradise sa mojim parama user posted image uzeli malo da ih obrcu pa ce ih vratiti u zakasnjenju od 4 meseca nisu ni oni mutavi da su samo mene zavrnuli pa ajde nego koliko li nas je da mi je znati lepe parice izokrenu moja firma.sigurno zbog evra su ih obrtali.parola snadji se.sa mojom crkavicom,a sto ja cekam nema veze.

mada do kraja ovog ce morati ili zovem firmu jer mi rekose iz gradskog da ce uplatiti krajem ovog meseca to bude 27-28-29 tako da ja cekam user posted image znaci oni uplacuju za dva meseca ona rece poslednje je bilo april znaci maj jun.tako da znate da ako duze nedobijete pare firma ih koristi.nema drugog objasnjenja.

hvala jos jednom na pomoci

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 891
12.7.2012 12:53:43   
cockic
jao luda ja usla u ovu temu i tu pisem o trudnickom  i porodiljskom izvinjavam se user posted image na mojoj ludoj glavi

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 892
12.7.2012 18:58:32   
nata11
Cockic nismo mi jos dotle stigle user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 893
12.7.2012 19:55:53   
cockic
vi se spremate za user posted image tako sam ja sa cerkom folna i mama vit user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 894
14.7.2012 22:55:16   
madamme
folnu treba uvek piti, organizam uzme koliko mu treba, ostalo se ne iskoristi.
nema stetnih posledica, a koristi su visestruke.
osim toga, treba napuniti depoe u slucaju trudnoce.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 895
16.7.2012 8:36:39   
ivannna
do kada se pije folna kad se zatrudni? evo ja sam sad 3,5 meseca pa da znam do kad da je kupujem

(odgovor članu madamme)
Direktna veza do poruke: 896
16.7.2012 9:10:21   
cockic
ja sam je pila tako  mozda do 4tog a ona presla na mamu vit ona ga ima pa onda vise nisam pila samo folnu.mada meni je u user posted image  mnogo muka od tih tableta pa sam sad sa cerkom kad sam bila iskreno vise pila magnezijum,vit c 1000mg,i omegu 3.onu iz prenatal vitamina.ove tablete tek povremeno jer mi je stvarno bila uzasna mucnica od njih mada sam ja pila i utrogestan u trudnoci pa mi je i on dodavao te simptome spavanja i mucnine.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 897
16.7.2012 9:52:49   
ivannna
hvala cockic za info!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 898
16.7.2012 9:59:00   
17 joka
ja vec sigurno 4 meseca pijem folnu kiselinu, a dva meseca kompleks vitamina za imunitet!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 899
16.7.2012 11:22:40   
buba m
Ja sam prešla na drugu kutiju Femibiona. Njega mi je dr preporučila. Ima svega u njemu, vitamina, minerala, folne....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here