Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 21:47:53
|
|
|
|
monini
|
A jel kasno da sa Femibionom krenem za mesec i po dana? (kada prvi put budem isla dole u Le, pa da kod njih uzmem), a u medjuvremenu da pijem Folnu ?!
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 21:59:03
|
|
|
|
Alexis79
|
Ma nije sto kasno. Uglavnom koliko sam videla pocinju sa femibionom u onom periodu kad pauziraju sa kontracepcijom.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 22:00:27
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Nataša1 U Beogradu retko gde ima Femibion. Može da se nađe samo u po nekoj fancy apoteci. Sad ga nisam ni našla, koristim već par dana oligovit i folnu. Poslednja kutija koju sam kupila napravljena je pre tipa 2 godine, otprilike toliko stoji u apoteci. Valjda se slabo prodaje, preskup je. U Kragujevcu ga ima u svim bolje snabdevenim apotekama i oko 1200 kosta kutija za mesec dana. U Leskovcu je inace 800 din na klinici
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 22:06:21
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ma nije sto kasno. Uglavnom koliko sam videla pocinju sa femibionom u onom periodu kad pauziraju sa kontracepcijom. e extra ..tnx Alex is79
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 23:44:39
|
|
|
|
Anki
|
neznam,meni je mozda ali mozda smetala,sad planiram drugu trudnocu i pokusacu bez tih vitamina,imam drugaricu koja nista nije pila a sve je super ispalo,a ja sve je bilo ok dok nisam krenula sa folnom kiselinom i vitaminima i jos nesto nemojte odmah da trcite kod lekara kad saznate da ste trudni,posle 2 ili 3 meseca moja preporuka osim ako ne krenu neki problemi to govorim iz iskustva ne mene nego drugih zena.Bila sam 15 dana u bolnici i svasta sam videla i cula nedaj boze sta sve ima,Sto je prirodno to je bolje,bolje uzeti voce,povrce cajeve nego piti lekove,ako gresim izvinite ali svako ima svoje misljenje.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:00:01
|
|
|
|
Gejsha
|
imam neke strane vitamine na kojima piše folic acid 400 mcg, da li je to u stvari folna kiselina i da li mi je ta količina dovoljna?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:04:34
|
|
|
|
maca821
|
A jel treba praviti pauzu sa folnom? Ja je pijem bogami jedno 5-6 meseci.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:43:44
|
|
|
|
Meisje
|
Ja ne pijem nista vise,muka mi od tableta,i mm isto...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:45:10
|
|
|
|
MakiJ
|
ja nisam pila, muka mi vec od cajeva
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:48:13
|
|
|
|
Meisje
|
Ja sam pila skoro 7 meseci,mm 2 meseca ali po 6 kom(razni vitamini)...smucilo nam se! Caj mi prija,i onako pijem caj...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:52:08
|
|
|
|
MakiJ
|
ma ja pijem mesavinu sa mcinom, virkom,hajduckom, zdravca, bokvica Mada bi mogla sa folnom da krenem
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:55:31
|
|
|
|
Meisje
|
Pa folna ti je mnogo bitna,ali ja ne mogu vise...ako ne ostanem skoro trudna pocecu opet za jedno mesec dva...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 17:15:06
|
|
|
|
MakiJ
|
znam da je bitno pa zato planiram da pocmem
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 17:23:32
|
|
|
|
maca821
|
Ja mogu da pijem, tabletomanijak
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:11:58
|
|
|
|
Gejsha
|
a meni nema niko da odgovori? IZVORNA PORUKA: Gejsha imam neke strane vitamine na kojima piše folic acid 400 mcg, da li je to u stvari folna kiselina i da li mi je ta količina dovoljna?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:17:30
|
|
|
|
branki*
|
jeste,folic acid u prevodu sa eng. folna kiselina.kolicina taman.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:50:03
|
|
|
|
Gejsha
|
hvala, znači pijem pravu stvar! IZVORNA PORUKA: branki jeste,folic acid u prevodu sa eng. folna kiselina.kolicina taman.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:51:44
|
|
|
|
branki*
|
da!nema na cemu.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:19:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da li smem na svoju ruku da uzmem Pragacare ili Prenatal vitamine kao pripremu za vto
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:21:43
|
|
|
|
branki*
|
pa,mislim da ne moze da skodi.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:24:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja to mislim jer za Pregnacare pise da pospesuje zacece, ali kada sam prosli put pitala dr rekla je da je najbolje da se vitamini iz voca i povrca, a da se ti kompleksi vitamina piju tek u trudnoci pa sam zbunjena
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:33:35
|
|
|
|
hanka
|
Sa folnom i bevipleksom ne mozes da pogresis Pregnacare je meni preporucen jos pre 3 godine ali ga nisam nasla a sad sam i zaboravila na njega Za voce i povrce se slazem sa dr
< Poruku je uredio hanka -- 27.1.2012 22:40:52 >
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:38:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
Preporucen kao priprema za trudnocu?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:41:01
|
|
|
|
hanka
|
Preporucen posle spontanog za narednu
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:45:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zao mi je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?