|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
23.6.2010 12:11:23   
jabukica
I ja nam želim user posted image , a posle i user posted image . Ma kasni mi dugo zadnji put sam imala 26 tog aprila i to pomoću orgametrila, nisam prirodno dobila odkad sam prestala sa kontraceptivnim tabletama (više od godinu dana)jer imam PCOS, već sve pomoću orgametrila ili lutestrol inekcija,  user posted image  

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1651
23.6.2010 12:11:26   
Anoniman
Sandrina ja ti zelimuser posted image ...Javi nam sta kaze test..Red bi bio da dobijemo jos jednu junskuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1652
23.6.2010 13:24:54   
jabukica
Ja kupila test, ujutro javljam rezultate, nadam se da ću videti user posted image user posted image , a i tebi draga sandrina želim isto. Javi rezultate ako radiš, pa ćemo da slavimo ako bude user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1653
23.6.2010 20:22:21   
sandrina 85
evo i ja sam kupila test. najradije bi sad legla da spavam da mi jutro sto pre dodje. A mozda bi trebala sacekati do prekosutra (nema sanse)!!! Javljam odmah ujutru, i navijam za sve nas i nase user posted image user posted image i user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1654
23.6.2010 20:25:21   
sandrina 85
uhhhhhhh, pa sta da ti kazem, nedaj se!!! A ja jos uvek imam osecaj da samo sto nisam dobila, evo vec peti dan, cini mi se da mi stoji na samom ulazu "cice", ali nema nista, izgleda da mi je samo malkice pojacan sekret. user posted image user posted image user posted image dace Bog

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1655
23.6.2010 20:25:29   
Anoniman
Sandrina i ja navijam da ugledas user posted image user posted image , a mozes i da se druzis sa nama na ovoj temi KLIKNI OVDE

Direktna veza do poruke: 1656
23.6.2010 20:33:49   
sandrina 85
ok.. hvala user posted image jako ste zlatne...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1657
23.6.2010 20:34:57   
Sanjica26 RR
A, ja sandrina mislila da si ti vec uradila, posto si malko nestrpljivauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1658
23.6.2010 20:58:34   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: sandrina 85

A ja jos uvek imam osecaj da samo sto nisam dobila, evo vec peti dan, cini mi se da mi stoji na samom ulazu "cice", ali nema nista, izgleda da mi je samo malkice pojacan sekret. user posted image user posted image user posted image dace Bog

Ja sam svo vreme imala taj osecaj kao da cu dobiti   ma bas sve ... i mislila sam ma samo mi malo kasni ... dok nije previse kasnilo user posted image

Zelim vam  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.6.2010 20:59:45 >

Direktna veza do poruke: 1659
23.6.2010 22:29:55   
jabukica
Hvala svima puno od srca, i ja svima koje žele user posted image želim da što pre vide user posted image . A nama sandrina da ih ujutro ugledamo. Pa da se veselimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1660
23.6.2010 22:30:16   
sandrina 85
kad cujem to da je tako jos nekom bilo odmah se oraspolozimuser posted image , ja sam sebi vec uvrtela u glavu da sam trudna, ako nisam bice to veliko razocarenje. Hvala vam svima jos jednom na podrsci, verujte mi da cu prvo na forumu objaviti srecne vesti (ako ih bude) pa onda svima ostalima.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1661
23.6.2010 22:32:55   
sandrina 85
Jabukice, imam neki osecaj da ce biti tako, a "moj me insekt nikad ne vara" user posted image

Direktna veza do poruke: 1662
23.6.2010 22:33:04   
Anoniman
Sandrina, kakvo razocarenje...Necu to da cujem..Glavu gore..Za pocetak pridruzi nam se na crticamauser posted image

Direktna veza do poruke: 1663
23.6.2010 22:50:13   
sandrina 85
user posted image user posted image nestrpljiva sam, a ako i bude ujutru razocarenje, vi zlatne devojke, dobre vile cete biti tu, stvarno ste pune razumevanja i reci ohrabrenja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1664
23.6.2010 22:53:20   
Anoniman

user posted image user posted image nestrpljiva sam, a ako i bude ujutru razocarenje, vi zlatne devojke, dobre vile cete biti tu, stvarno ste pune razumevanja i reci ohrabrenja user posted image

Mi sve navijamo da buduuser posted image  Ja sam cekala deset meseci na to..na zalost izgubila sam bebu, ali znam da cu je opet uskoro imati...Samo s puno optimizma..Covek prestaje da bude covek kad izgubi nadu, a humanost je humanost, samo ako se ta nada uliva drugima...user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1665
23.6.2010 22:59:50   
sandrina 85
tako je, glavu gore i sve ce biti ok, jednostavno mora user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1666
23.6.2010 23:43:35   
lidija 011
jabukice, Sandrina i ja navijam za vas...od sveg srca...drzim figeeeeuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 1667
23.6.2010 23:45:45   
sandrina 85
user posted image hvala... podrska je stvarno potpunauser posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1668
24.6.2010 10:14:04   
sandrina 85
test negativan, simptomi isti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1669
24.6.2010 10:18:10   
bluka
već ti kasni?
ako ne, sačekaj još koji dan, pa opet uradi test.

Direktna veza do poruke: 1670
24.6.2010 10:22:22   
sandrina 85
danas je tacno nedelju dana kako mi kasni. ako ne dobijem radicu test ponovo za par dana. u svakom slucaju hvalauser posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1671
24.6.2010 10:24:07   
bluka
test može biti pogrešan, a poslije 7 dana kašnjenja možeš i betu da uradiš i razriješiš dilemu.
drž' se!

Direktna veza do poruke: 1672
24.6.2010 12:17:00   
jabukica
Ništa ovaj put, test negativan . Nema veze, grudi su mi se povećale i oset_ljivije su nego inače, ali ovako mi se više sviđaju . Ma biće drugi put sigurno i kod mene i kod tebe sandrina, a i kod svih nas koje očekujemo user posted image da se pojave na testu, pa da posle i uzmemo u naručje svoju malu user posted image

< Poruku je uredio jabukica -- 24.6.2010 12:18:03 >

Direktna veza do poruke: 1673
24.6.2010 14:16:36   
sandrina 85
Tako je, glavu gore, ko ceka taj i doceka!!! Ja sam se tako isplakala, sad mi je bolje, ne gubim naduuser posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1674
24.6.2010 14:28:18   
Anoniman

Tako je, glavu gore, ko ceka taj i doceka!!! Ja sam se tako isplakala, sad mi je bolje, ne gubim naduuser posted image

Nema plakanja..Ajd na crtice..Merimo visinu i raspodeljujemo u timove- kosarkaski, odbojkaski..a ispod 155 tim za strikanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here