|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
15.6.2010 10:15:55   
d2a2d2a
Moze li nekoliko pitanjaca u vezi simptoma?
E ovako..prosli mjesec sam imala menst.koja mi je trajala samo 3 dana i bila je jako cudna... Sada sam opet redovno imala menst.i ovaj mj.i opet mi je trajala 3 dana,i bila je opet oskudna... :? Bole me grudi,na njima imam izrazene vene,bradavice su mi osjetjive,umor,muka mi je svako jutro kada se probudim,i na vece ponekad...placem pa se smijem u isto vrijeme,i osjecam nenormalnu nadutost u stomaku....radila sam test ali je negativan...nznm.sta da radim u ovom slucaju? inace,nisam bila trudna nikada... ako neko moze da pomogne savjetom neka se javi.hvala svima!!!

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1626
15.6.2010 10:20:04   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

d2a2d2a, dobro došla!user posted image

Naravno da to mogu biti simptomi trudnoće, a da bi bila zaista sigurna u to, idi u laboratoriju da ti urade test beta hcg iz krvi. Rezultati su obično gotovi tokom dana.

Ne znam da li je željena trudnoća, ako jeste, navijam za pozitivan rezultat user posted image

Pozdrav
Anči RR

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu d2a2d2a)
Direktna veza do poruke: 1627
15.6.2010 10:32:56   
d2a2d2a
naravno da je zeljena trudnoca,samo sam malo zbunjena zbog ovog testa koji sam radila jutros... user posted image sve me zbunjuje...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1628
15.6.2010 11:17:51   
Iva979
Najpametnije je da uradis betu user posted image

(odgovor članu d2a2d2a)
Direktna veza do poruke: 1629
15.6.2010 14:49:28   
d2a2d2a
Evo samo da vam javim da sam zakazala pregled kod doktorice,rekla mi je da je najpametnije da uradimo uz,pa ako ne bude trudnoce onda kompletan ginek.pregled i da izvadim hormone za pretragu... Sutra vam javljam sta je bilo... Hvala vam svima na podrsci :)))

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1630
19.6.2010 20:15:02   
Kiki BG
Da li je moguce da jedan od znakova trudnoce bude blaga dijareja? Jedno vreme smo odustali od pokusavanja jer smo imali drugih problema, ali sad smo se zaneli,nismo pazili i eto (moze da se ocekuje).. Poslednji put sam dobila 24.maja ("kobna" noc je bila izmedju 5.i 6. juna ) Nemam nikakve znake. Grudi su me bolele al me vec 2,3 dana ne bole,al zato imam blagu dijareju. Bas sam se zbunilauser posted image

(odgovor članu d2a2d2a)
Direktna veza do poruke: 1631
19.6.2010 20:17:20   
Kiki BG
IZVORNA PORUKA: Kiki BG

Da li je moguce da jedan od znakova trudnoce bude blaga dijareja? Jedno vreme smo odustali od pokusavanja jer smo imali drugih problema, ali sad smo se zaneli,nismo pazili i eto (moze da se ocekuje).. Poslednji put sam dobila 24.maja ("kobna" noc je bila izmedju 5.i 6. juna ) Nemam nikakve znake. Grudi su me bolele al me vec 2,3 dana ne bole,al zato imam blagu dijareju. Bas sam se zbunilauser posted image

Ah da,zaboravila sam da jesam imala neke bolove u donjem delu stomaka. Za spavanje nisam sigurna jer sam hronicno neispavana i umorna. Pod ovakvim stresom pod kakvim jesam mislim da zena ni ne moze da ostaneuser posted image
user posted image

(odgovor članu Kiki BG)
Direktna veza do poruke: 1632
19.6.2010 20:18:32   
Anoniman
Mozze da bude, a i ne mora....Mozzda si samo pojela nesto sto ti nije prijalo..Na koliko dobijas??/Ako je na 28 dana, saznaces za nedeljak d.

(odgovor članu Kiki BG)
  Direktna veza do poruke: 1633
19.6.2010 20:22:19   
Kiki BG
IZVORNA PORUKA: verolino

Mozze da bude, a i ne mora....Mozzda si samo pojela nesto sto ti nije prijalo..Na koliko dobijas??/Ako je na 28 dana, saznaces za nedeljak d.

Uglavnom dobija na 28 dana ili mozda ranije... Ne znam sta sam jela (slabo sam jela pa ni ne znam- sve nesto pomalo a u  stvari nista konkretno). Mislila sam da je to mozda od nervoze ali da jeste onda bi stalo... Mada ja pre nego sto dobijem imam bas simptome- boli me stomak,nadute grudi,donji deo ledja boli-a sad nista ili se sve to samo od sbe poremetilo...
Mozda je to sve od stresa a mozda i nije.. ne bih mogla sa sigurnoscu da kazem

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1634
19.6.2010 21:09:35   
Anoniman
Opusti se i ne misli....Znaces za nedeljak dana.....Da sprecis dijareju jedi banane i pij kolu...

(odgovor članu Kiki BG)
  Direktna veza do poruke: 1635
19.6.2010 21:43:41   
jance
mozda da probas sa probioticima? mislim da nemogu da skode....
a za ovo ostalo neznam.... moz bit a i nemora...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1636
20.6.2010 11:20:40   
Kiki BG
Hvala vam! sacekacu jos malo pa cu videti

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1637
21.6.2010 14:56:40   
sandrina 85
cao!!! ja sam nova na forumu i vec duze vreme razmisljam da vam se pridruzim, godinu dana sam u braku i nista od bebe. E sad mi kasni 3 dana (a do sada nije) imam bolove u ledjima i stomaku, kao i pred ciklus. Da li je to znak da sam mozda trudna? Vel poz svima user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1638
21.6.2010 17:05:30   
Misica 3
Sandrina, dobro doslauser posted image
Naravno da moze biti trudnoca u pitanju i ja se iskreno nadam da jeste i da ces ugledati user posted image . Najbolje bi bilo da uradis betu, a i test bi trebao pokazati. Javi sta je bilo, a ja navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1639
21.6.2010 20:15:03   
sandrina 85
Hvala na dobrodoslici, sutra kupujem test i javljam se. Poslednji put sam dobila 20. maja a inace dobijam na 28 dana, nzm jel bi test mogao pokazati?user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 1640
21.6.2010 21:09:27   
Anoniman
Trebao bi da pokaze....Ali ja ti savetujem da sacekas do petka, pa onda da uradis...Tad ce ti kasniti nedelju dana i nece biti sumnje....

Direktna veza do poruke: 1641
22.6.2010 19:37:34   
sandrina 85
jos uvek nista od M user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1642
22.6.2010 19:38:29   
Misica 3
a testic nisi radila?

Direktna veza do poruke: 1643
22.6.2010 23:42:12   
sandrina 85
nisam, a bas imam osecaj u stomaku kao da cu u svakom trenutku dobiti...? Nzm jel to tako treba?user posted image jooooj toliko zelim user posted image da vec pocinjem da ocajavam. puno mi znaci sto to mogu da podelim sa nekim, jer u mojoj okolini niko nema pojma da je to tako.

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 1644
22.6.2010 23:44:50   
Sanjica26 RR
Sandrina sve je moguce.Ja sam isto imala osecaj da cu dobiti, ali uopste nije to bilo u pitanju. user posted image Koliko ti kasni?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1645
22.6.2010 23:54:51   
sandrina 85
pa dobila sam 20. maja, a inace dobijam na 28 dana, to je vec 4-5 dana po mojim proracunima. Bas me boli stomak cak jos vise bas donji deo. Kako je tebi bilo? Cula sam od jedne drugarice da je nju sve tri trudnoce stomak bas rasturao i da je sve vreme mislila da ce dobiti, ali... user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1646
22.6.2010 23:59:37   
Sanjica26 RR
Ma, ja ti kazem da sa imala osecaj da cu svaki cas dobiti. jedan dan mi je bilo muka i to je to. Sacekaj do ponedeljka. Moj ti je savet da radis betu. Pusti testove. Meni je test pokazao negativno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1647
23.6.2010 0:12:36   
sandrina 85
ok, hvala puno user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1648
23.6.2010 10:35:09   
jabukica
Ćao!
Ja imam neke simptome, ali nisam sigurna nešto se dešava sa mojim hormonima, grudi su mi osetljive i bole me ponekad, a taj osećaj nisam imala davno (pa još kad sam bila trudna 2004 - te, al onda sam abortirala da bi nastavila redovno studije, da sam znala da će se ovako iskomplikovati sve (POCS) nikad to ne bih uradila). A prošle nedelje sam imala i dijareju. Mislim da ću ipak uzeti test da proverim . Šta vi mislite?

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

Direktna veza do poruke: 1649
23.6.2010 11:22:13   
sandrina 85
kad bi trebala da dobijes? meni savetuju da sacekam da mi kasni nedelju dana, da bi bila 100% sigurna kad uradim test. I ja sam nestrpljiva i mislim da cu sad otici do apoteke. u svakom slucaju zelim nam user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here