|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
24.6.2010 14:32:48   
Anck Su Nmaun
 Kad smo pokusavali da dobijemo bebca  da se ne bih razocarala  svaki put kad mi malo kasni, zadnji put sam sacekala bar 10 dana pa uradila test ... znam kakav je osecaj kad nema druge crte pa u plac .... budite jake docice bebac kad se naj manje budete nadale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1676
24.6.2010 14:36:46   
pepino
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Kad smo pokusavali da dobijemo bebca  da se ne bih razocarala  svaki put kad mi malo kasni, zadnji put sam sacekala bar 10 dana pa uradila test ... znam kakav je osecaj kad nema druge crte pa u plac .... budite jake docice bebac kad se naj manje budete nadale user posted image user posted image user posted image

Slazem se i radila sam isto,uglavnom,nekada sam znala i pozuriti,ali nikada,nikada nisam plakala kad bude negativan vec idem dalje,a vise od 4 godine pokusavamo dobiti bebu,polako....user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1677
25.6.2010 15:26:19   
sandrina 85
ja ovaj put nisam pozurila sa testom, kasnilo mi je 7 dana, test negativan, dobila jutros uz nesnosne bolove i grceve u stomaku i nogama... sve u svemu jako sam razocarana, da mi nije vas i reci utehe, ne znam sta bih. pozz svimauser posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1678
25.6.2010 19:59:14   
jabukica
Biće drugi put sigurno, nemoj da si tužna sandrina. Jedna lepa pesma od crvene jabuke kaže "Ako veruješ u čuda ona se i dese, ako veruješ u ljubav pusti neka te ponese...." ti veruj u to da ćeš uskoro da zabebiš...:)

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1679
26.6.2010 16:09:52   
sandrina 85
Moram verovati, nada poslednja umire. Jabukice i ti se nedaj, uskoro cemo jedna drugu obavestiti o user posted image user posted image

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1680
27.6.2010 18:53:45   
jabukica
Hoćemo sigurno sandrina, tako treba ramišljati user posted image

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1681
5.7.2010 10:45:28   
Anoniman
Daco, evo ti teme user posted image

(odgovor članu jabukica)
  Direktna veza do poruke: 1682
6.7.2010 19:30:54   
morena
Da ja ovdje upišem svoje znakove trudnoće: znači, znala sam i prije kašnjenja M, jer sam se napuhala ko balon i bila sam napuhana cijele dane. I još sam. user posted image Druga je stvar bila bazalna temp. Treća je bila ta šta sam jela ko sumanuta, taman bila kuma na vjenčanju, svi su me gledali i komentirali: šta ova nije jela danima prije pira? user posted image user posted image A, ja nisam mogla prestat. To je sve od mene. 

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1683
7.7.2010 16:17:21   
dacca
Uh, ja kod svake nalazim moje simptome! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morena)
Direktna veza do poruke: 1684
7.7.2010 16:18:56   
Sanjica26 RR
dacco nije ti dosla user posted image ? jel ti se desava da ti kasni?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1685
7.7.2010 16:20:37   
dacca
Nije nikad. Danas je drugi dan kasnjenja user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1686
7.7.2010 16:23:15   
Sanjica26 RR
Jao, divno samo da je user posted image Navijam punouser posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1687
7.7.2010 16:24:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dacca

Nije nikad. Danas je drugi dan kasnjenja user posted image

Držim fige.  user posted image

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 1688
7.7.2010 16:32:04   
morena
Daco, navijam!! user posted image user posted image

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1689
7.7.2010 16:32:11   
dacca
Radila sam test prije dva dana i bio je negativan. Pred svaku user posted image , meni sikice nabubre kao silikoni, sada nista, tri danasam imala osjecaj kao da me hvata prehlada, vec treci dan mi trepere krsta, krkljalo mi je u stomaku, i ,,kani ‚‚‚mi se vec 8 dana kao da ce stici. Tek danas u nekom trenutku mi je nesto kao kafenkasto, prljavo (blijede boje) ostavilo trag na gaicama. Inace, nikada mi nije kasnilo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1690
7.7.2010 16:34:32   
dacca
Jaoj snjice, Kali i morenita user posted image user posted image user posted image , tako mee je strah da se ne razocaram! user posted image user posted image user posted image . Prije tri dana sam user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1691
7.7.2010 16:37:19   
Sanjica26 RR
dacco. po meni je to bilo rano da radis. Sacekaj malo, pa radi opet. Secam se da je i meni test pokazao negativno. Mozda si i ti isti slucaj da moras da sacekas malo, kao sto sam ja. I nema razocarenja. user posted image Kako bude.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1692
7.7.2010 16:38:43   
dacca
Kada si ga ti radila pa ti je bio negativan?

Direktna veza do poruke: 1693
7.7.2010 16:40:23   
Sanjica26 RR
Meni je uvek dolazila na 25dc ili 26. I ja sam radila 25dc i test mi je pokazao negativan. Djavo mi nije dao mira..i ja sam se olducila za betu. Posle tog testa sam sacekala par dana.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.7.2010 16:41:23 >

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1694
7.7.2010 16:41:09   
Anoniman
Dacco, iskuliraj draga.
Nemoj da razmišljaš o tome dok ti kasni.
Pusti ... ako je beba tu neće pobeći a ni ti nećeš pomoći sebi kroz nervozu.

user posted image

Direktna veza do poruke: 1695
7.7.2010 16:47:30   
dacca
Ovogmjeseca mi je tacno godinu ipo dana od kako radimo na user posted image , a niko mi ne zna! Pa cak i majka. Drzim to u sebi i pucam.... Zelim da joj kazem ali ne moze preko usta, a krivim sebe zasto to krijem od nje! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1696
7.7.2010 16:50:18   
Sanjica26 RR
dacco, moras da se smiris. Nista ne postizes nervozom. Vidi sta sam ja napravila sebi sekiracijom. stalno sam se za gluposti nervirala i u besu sve zivo po kuci radila. I sto je trebalo i sto nije trebalo. Izazvala sam kontrakcije.
Budi pribrana i jaka. A, Kali ti je lepo rekla da ako je beba tu nece pobeci. A, mami ces da kazes kad budu lepe vesti. user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1697
7.7.2010 16:51:08   
dacca
E cure moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1698
7.7.2010 16:52:16   
dacca
Drugarica me yove da idemo na plazu, a ja sjedim kucim i trckaram do kupatila i na svakih 5 minuta virkam u gace user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1699
7.7.2010 16:53:14   
Sanjica26 RR
Ma, opusti se i uzivaj. Tako ce ti brzo proci vreme bez razmisljanja. user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here