|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
31.5.2010 17:57:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: slackaa

Anuk,draga danas prolayim pored apoteke,zastajem.... da kupim ili ne.....NE
I  tako pored druge,trece.Nisam zadnji period razmisljala o user posted image  ali opet,NEBIH DA SE RAZOCARAM user posted image  PONOVO!

Ma idi bre kod doktora...Mozze biti da je trudnoca, ali meni vise lici na upalu...Idi doktoru i ne sviraj...Sve smo se razocarale i verovatno ce se to desiti jos sto puta i treba toga da smo svesne...Nadas se, pa malo places, ali bice bolje..Bice i beba, samo polako..Pazi na zdravlje...Idi doktoru na pregled...

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1476
31.5.2010 17:57:46   
Trcosava
slackaa jel bilo baš baš krvi?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 1477
31.5.2010 18:01:58   
slackaa
mislis,za vreme user posted image  ta 2 dana?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1478
31.5.2010 18:04:41   
slackaa
ako se ovako nastavi,tup bol u stomaku i jak posle odnosa,sigurno da cu otici!
i zadnjih dana mi je jako naduven stomak,jako
ne verujem da je user posted image  jer ovog puta nema ni jednog simptoma user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1479
31.5.2010 18:07:28   
Anoniman

ako se ovako nastavi,tup bol u stomaku i jak posle odnosa,sigurno da cu otici!
i zadnjih dana mi je jako naduven stomak,jako
ne verujem da je user posted image  jer ovog puta nema ni jednog simptoma user posted image

...Ako imas neku upalu, sebi cinis medvedju uslugu zato sto ne ides odmah doci da ti da lekice...

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1480
31.5.2010 18:09:02   
Trcosava

mislis,za vreme user posted image  ta 2 dana?

da, jer ako je bilo krvi i onih ugrušaka mogao bi biti i spontani (reče meni ili mojoj drugarici neki giška da žene nisu ni svesne koliko spontanih ima)

a deesilo se i meni da mi user posted image traje tako 2-3 dana - posle toga sam zbebila

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1481
31.5.2010 18:14:46   
slackaa
jao,ne daj Boze da je upala,samo mi to jos fali user posted image  user posted image  user posted image
a bas sam resila da uzivam u zivotu i ne razbijam glavu mislju o user posted image
kako si mi ti,nisam dugo ovde svracala a kada svratim obicno nema nikoga?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1482
31.5.2010 18:16:50   
slackaa
ne Trco,naprotiv bilo je malo,oskudno user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1483
31.5.2010 18:58:22   
Cvetana
Prvo da demantujemsvoje simptome posto je user posted image  stigla, sa zakasnjenjem i test sam radila i -----------------

Slackaa, meni se nesto slicno desavalo pre par meseci i ispala je upala besike, ja sam ignorisala to, jer sam bila ubedjena da sam user posted image . Zato ti savetujem da uradis test i ako nema nista proveris krv i mokracu.

da li mozda imas osecaj prilkom odnosa kao neki tup bol, kao da ti se piski ?

P.S. Vise necu da piusem svoje simptome u ovoj temi, da ne zbunjujem ljude. Ako se desi da nekad zatrudnim, onda cu sve po redu da napisem user posted image

< Poruku je uredio Cvetana -- 31.5.2010 19:05:18 >

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1484
31.5.2010 19:05:38   
jance

Devojke,imam jedno pitanje,nadam se da nije glupo....
Znate koliko pokusavam da user posted image  i nikako mi ne polazi za rukom,merila sam i T,i pratila sekret i plodne dane,umisljala simptome.... Elem,prestala sam SVE to da radim!!!!
Poslednja user posted image  mi je bila 7.maja i trajala je 2 dana a inace traje 5,6.Stomak me je ta dva dana boleo nenormalno i tako je proslo....pre neki dan posle odnosa mi se pojavile 3,4 kapi krvi i pola sata me razbio stomak od bolova user posted image
Imam konstantno tup bol u stomaku!
Znam da sam oduzila ali da li neka ima slicnih iskustava i da li yna sta se samnom desava user posted image  user posted image  user posted image

duso verovala ili ne, ali prolazim kroz vrlo slicne probleme. isto sam imala kratku user posted image isto 7.maja, traju mi inace 30 dana. pre dve nedelje mi pozlilo, pa me od tada bolucka dole, a imam i neki tupi bol za vreme odnosa...kod mene nije nista jako i ja to obicno pripisujem crevima ili pokvarenom stomaku. Sve u svemu, radila sam kompletnu krvnu sliku i urin i nadjeni su mi leukociti i urinu u vecim kolicinama i dobila sam Palitreks. nisam htela da ga pijem dok se nisam konsultovala sa gin, do tada sam pila Palisept, biljna varijanta za urinarne probleme, mislila sam da nemoze da skodi a barem cu izbeci da se stanje pogorsa dok nestignem kod gin na red. danas sam bila kod gin i rekao mi je da slobodno pijem palitreks i da ti bolovi mogu da budu i od upale besike ili mokracnih kanala. Eto to ti je moja prica, slicna je a ipak razlicita.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1485
1.6.2010 1:42:51   
zmajcek
I ja da se javim. Nova sam ovde, mada vas čitam već par dana.

Danas mi je 26 dan ciklusa, obično dobijam na 26-28 dana, mada mi je poslednja bila 24. dana user posted image .
Ali ovaj put nemam niti jedan simptom pms-a! Niti me bole grudi, niti sam razdražljiva, niti sam proždrljiva?!?!
S.e.x. smo imali tu negde oko ovulacije....odnosno kad mislim da je bila, pošto nisam sigurna.

Da li da radim test već sad ili da čekam? Da li to što nema pms-a može da bude neki znak?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1486
1.6.2010 1:47:19   
Pipi duga carapa
zmajcekuser posted image dobro dosla   moj ti je savet da sacekas jos dan dva i da odradis betu,jer test nije bas pouzdan

(odgovor članu zmajcek)
Direktna veza do poruke: 1487
1.6.2010 1:51:30   
zmajcek
Pipi, hvala na dobrodošlici user posted image

Imam babyrapid kod kuće, samo odlažem da ga uradim, kao cekam da mi kasni pa onda (da se ne razočaram, valjda).
A nisam sigurna ni šta da računak za očekivani dan menstuacije? 26? 28? ili će ovaj put da se produži jer mi je prošli put poranila? Ako gledam po prošlom ciklusu onda već kasni user posted image skroz sam zbunjena ovaj put!

(odgovor članu Pipi duga carapa)
Direktna veza do poruke: 1488
1.6.2010 9:58:44   
slackaa
Jance,ja imam konstantan bol a neizdrziv posle odnosauser posted image
jel tebi se javljalo krvarenje posle odnosa?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1489
1.6.2010 10:05:20   
Veca77

IZVORNA PORUKA: zmajcek

Pipi, hvala na dobrodošlici user posted image

Imam babyrapid kod kuće, samo odlažem da ga uradim, kao cekam da mi kasni pa onda (da se ne razočaram, valjda).
A nisam sigurna ni šta da računak za očekivani dan menstuacije? 26? 28? ili će ovaj put da se produži jer mi je prošli put poranila? Ako gledam po prošlom ciklusu onda već kasni user posted image skroz sam zbunjena ovaj put!

Zmajcek, dobrodosla!!!user posted image

Mislim da je jos rano da radis test! Sacekaj i da dodje taj 29dc (prvi dan zakasnjenja) pa ga onda uradi. Meni tako seta ciklus (24-29 dana) od kako sam pocela da radim na bebi!!! A mi navijamo da, kada ga budes radila, ugledas svoje user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu zmajcek)
Direktna veza do poruke: 1490
1.6.2010 10:17:49   
lejla86
Uradila sam jutros test i bio je negativan. Sacekacu jos koji dan pa ako ne dobijem idem do moje doktorke. Pozdrav za sve devojke,super ste!!!user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1491
1.6.2010 10:25:12   
Anoniman
Lejla user posted image ,drzim fige da je onda samo u pitanju mali poremecaj ciklusa user posted image !

(odgovor članu lejla86)
  Direktna veza do poruke: 1492
1.6.2010 10:58:33   
lejla86
Hvala puno na podrsci.user posted image  I ja se nadam da je samo to  u pitanju.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1493
1.6.2010 11:10:50   
zmajcek
Jutros sam uzela test u ruke da ga radim i na kraju ipak uspela da iskuliram! Neću još da ga radim, u pravu ste, nek okasni prvo. I dalje me grudi ne bole, a od svim simptoma pms-a samo sam malo "zmajasta", ovaj moj poludeo kaže da već par dana samo ujedam user posted image .

(odgovor članu lejla86)
Direktna veza do poruke: 1494
1.6.2010 11:47:17   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: zmajcek

Jutros sam uzela test u ruke da ga radim i na kraju ipak uspela da iskuliram! Neću još da ga radim, u pravu ste, nek okasni prvo. I dalje me grudi ne bole, a od svim simptoma pms-a samo sam malo "zmajasta", ovaj moj poludeo kaže da već par dana samo ujedam user posted image .

Draga sacekaj jos koji dan ... navijam za tebe user posted image

(odgovor članu zmajcek)
Direktna veza do poruke: 1495
1.6.2010 21:06:21   
andjelak
user posted image mi kasni vec 16 dana,al vec tri dana mi se pojavljuje neko jadno krvarenje,danas nesto malkice pojacano,sad ne znam jesam li trudna ili neuser posted image Zna li neko dal ce test pokazati ako sam trudna user posted image uz to krvarenje?dal da ga radim ili ne????inace,stomak mi je bas nesto naduvan,i javljale su mi se mucnine u poslednjih par dana.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1496
1.6.2010 21:07:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: andjelak

user posted image mi kasni vec 16 dana,al vec tri dana mi se pojavljuje neko jadno krvarenje,danas nesto malkice pojacano,sad ne znam jesam li trudna ili neuser posted image Zna li neko dal ce test pokazati ako sam trudna user posted image uz to krvarenje?dal da ga radim ili ne????inace,stomak mi je bas nesto naduvan,i javljale su mi se mucnine u poslednjih par dana.

Sa tolikim kasnjenjem test mora da pokaze...user posted image

(odgovor članu andjelak)
  Direktna veza do poruke: 1497
1.6.2010 21:09:15   
Sanjica26 RR
Uradi test ili betu.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1498
1.6.2010 21:09:17   
pepino
Andjelak test bi ti trebao pokazati trudnocu,bez obzira sto krvaris,bar ja tako mislim,ali mozda je bolje da odes kod doktora da vidis sta je uzrok svemu tome,moze biti da je neka upalica,prehlada ili nesto slicno,neces znati dok ne provjeris,da ne bi brinula otidji ti kod Dr.!

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1499
1.6.2010 21:12:40   
andjelak
pokusacu uraditi najpre test,pa sta bude...a onda kod lekara...a zaboravila sam reci da imam i policisticne jajnikeuser posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here