|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
21.5.2010 10:45:29   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: jelena038

IZVORNA PORUKA: sunce ***

13 ili 14 dpo ako sam dopro procenila
kupi test, ako imaju onaj skuplji, sto je osetljiv na 10 ml u urinu, taj, ako ne, i baby rapid ce pomoci, trebalo bi da se vidi, nema veze sto nije jutarnji urin.

kupice mm,mada ja slabo verujem testovima,ne znam odakle mi temperatura a mozda sam samo prehladjena pa kombinacija sa pms-om,uhhhhhhhhhuser posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1426
21.5.2010 10:50:00   
jance
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

jel neko imao bolove u donjem delu stomaka kao neki osecaj da sam prehladjena + muka, ali po citav dan user posted image rano je jos za bilo sta , ali nije rano da nabrajam sve moguce i nemoguce simptome user posted image user posted image e da i drhtavica neka, to valjda od treme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdice moja, mene je to isto juce snaslo....mada ja i jesam prehladjena pa ni sama neznam cemu da pripisem simptome. moram samo da dodam da kad smo sinoc muckali da me je boleo donji stomak i za vreme i posle, a i sevalo je u oba jajnika posle. mislim nista jako, samo kao neko boluckanje, al to vec traje neko vreme. grudi me boluckaju s vremena na vreme, opet nista jako ni strasno. danas cu dobiti analize krvi pa cemo videti. moze da bude i upala besike ili mokracnih kanala posto sam u globalu prehladjena.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1427
21.5.2010 10:51:18   
sunce ***
jance neka bude user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1428
21.5.2010 11:04:42   
jance
IZVORNA PORUKA: sunce ***

jance neka bude user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sunce moje, dace Bog da ovo moje tripovanje ispadne jedna lepa i zdrava trudnoca!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 1429
21.5.2010 11:09:51   
zvezdica009
jance ma user posted image si user posted image a kakve analize krvi si radila mislis betu ? koji ti je dan ciklusa ? od kad te tako boli stomak ?
a ovo sto kazes da te bolelo kad ste mutili i to sevanje jajnika to se i meni desilo u nedelju

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1430
21.5.2010 11:19:29   
jance
zvezdice nisam betu radila, poslala me pulmolog na kompletnu krvnu sliku, sedimentaciju i ovo za upalu, komsinica koja mi radi u lab je rekla da ce videti dali mogu i betu da urade na osnovu svega ostalog. jer moze iz kompletne krvne slike nesto da se ipak vidi ako neuspeju betu da mi urade? jer uput nisam imala a to moze da bude jedini problem user posted image
Inace mi je 15dc , mislim da sam zato i malko pogurala muckanje juce user posted image . Boli me stomak negde od proslog vikenda, ali sam imala dijareju u utorak pa sa mislila da je zbog toga. no creva nebole skroz doleuser posted image , a i popila sam probiotik i juce i prekjuce, pa da je do creva i zeluca, prestalo bi kontam...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1431
21.5.2010 11:24:18   
zvezdica009
nek bude user posted image jance, drzim pesnice najjace!e a nisam sad dobro razumela 15 dc ili 15 dpo ? rano je za betu i za sve ako je tek 15 dc ?

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 21.5.2010 11:25:42 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1432
21.5.2010 11:31:13   
jance
15dc je, znam da je jako rano za betu definitivno... ja samo pokusavam da pohvatam sve simptome, pa da vidim sta se samnom desava user posted image .
posto nisam ni imala ovulaciju dosad, mozda je ovaj cikljus bila ali rano, tako negde 3-4dc...neznam.

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1433
21.5.2010 11:52:07   
zvezdica009
jesi merila bazalnu ?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1434
21.5.2010 14:56:57   
jance
nisam, nisam htela da se opetrecujem ovako rano, a mozda sam i trebala user posted image  

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1435
24.5.2010 10:00:49   
bembela
cao drage moje,nije me bilo dugo jer nisam imala nista pametno da napisem user posted image  ali sve redovno citam po sto puta user posted image . meni je danas 11 dpo i pala mi je temperatura jutros...user posted image  trebalo bi sutra da dobijem..bljak vise! imam neko pojacano lucenje pljuvacke da mi je malo muka od toga. a procitala sam da i to moze da bude znak, a meni pala temperatura...ne znam...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1436
24.5.2010 11:35:31   
zvezdica009
bembela imas jos neki znak osim te pljuvacke user posted image i meni ta pljuvacka krenula bas sam se pitala sta to znaci, a sad si me ti prosvetlila user posted image taj pad kod tebe moze biti implantacija, nikad se ne zna.....a jel uvek dobijes na 12 DPO ?

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1437
24.5.2010 11:40:10   
mickybap
znaci li nesto probadanje u donjem delu stomaka.?

Direktna veza do poruke: 1438
24.5.2010 12:18:59   
zvezdica009
pa devojke su pisale da moze da znaci user posted image  user posted image ja sem pljuvacke trenutno nemam nikakvih znakova, boleo me stomak do petka posle prestao. imam jos fore user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1439
24.5.2010 15:13:50   
bembela
ranije mi je ciklus bio nesto kraci i bas redovan,a onda se produzio na cak do 31-34 dana,a proslog meseca sam dobila 26.dana.vise ne znam. bolele su me grudi jace pre par dana,sada su mekse i manje bole,a imala sam i grceve pre par dana,pa juce nisam a sada me ziga desni jajnik kao. i ta pljuvacka...sinoc sam jedva zaspala od poplave u ustima user posted image

Direktna veza do poruke: 1440
25.5.2010 8:21:41   
zvezdica009
bembela kakvo je stanje danas user posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1441
25.5.2010 8:31:18   
pepino
Zvezdice dobila je,pise u crticama!user posted image

Direktna veza do poruke: 1442
25.5.2010 13:36:16   
bembela
stanje je kao i uvek user posted image  krvavo...crnjak...user posted image  volim ja crni humor... ma nista krecem novi ciklus,tako da ni ona pljuvacka ne moze da se svrsta u neki znak...nadam se da ces ti biti srecnija i da vidis svoje user posted image . ja sam danas otisla kod frizerke da se sredim i malo mi je popravila raspolozenje.... a user posted image bice valjda nekad. pisite me 19.06.

Direktna veza do poruke: 1443
25.5.2010 13:38:47   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: bembela

pisite me 19.06.

Ovo napisi u crticama,ovde moze da promakne moderatorima

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1444
25.5.2010 14:23:46   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: bembela

stanje je kao i uvek user posted image  krvavo...crnjak...user posted image  volim ja crni humor... ma nista krecem novi ciklus,tako da ni ona pljuvacka ne moze da se svrsta u neki znak...nadam se da ces ti biti srecnija i da vidis svoje user posted image . ja sam danas otisla kod frizerke da se sredim i malo mi je popravila raspolozenje.... a user posted image bice valjda nekad. pisite me 19.06.

bice bembela user posted image kod mene ona pljuvacka i dalje, ne znam sta je to , mozda nesto u vazduhu user posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1445
25.5.2010 16:25:51   
bembela
mozda alergija na polen pa umesto na nos... salim seuser posted image ko zna,mozda bude neki bebac. koji je tebi dc?

Direktna veza do poruke: 1446
25.5.2010 17:53:03   
andjelak
a moja user posted image jos nije stigla...mozda i budeuser posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1447
25.5.2010 18:02:06   
bembela
andjelak, zelim ti svim srcem jedno malo placljivo user posted image

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1448
25.5.2010 19:02:02   
Cvetana
Ajd i ja da napisem nesto ovde:

od simptoma imam:
-vec 5 dana temp. 37.5 koja se zakucala i ne spada, odlicno se osecam, nisam bolesna
-probada me levi jajnik pomalo
-ustajem nocu da piskim, a to nikad ne radim
-kasni mi za sada 1 dan (desava se da mi kasni 1-2 dana, tako da to nije neki znak)
-muka mi je (i kad treba da dobijem tako da ni ti nije neki znak)
-grudi me ne bole, samo su bas naduvane (obicno me jako bole, mozda vise peckaju)

Spoljni simptomi:

Poslednjih dana mi je nekoliko ljudi reklo da mi se cakle oci i da nekako sijam, i da cudno izgledam, nekako nabubrelo user posted image user posted image user posted image

Eto, pa videcemo sta ce biti, ako bude kasnila vise od 5 dana radim test.

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1449
25.5.2010 20:18:50   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: Cvetana

Ajd i ja da napisem nesto ovde:

od simptoma imam:
-vec 5 dana temp. 37.5 koja se zakucala i ne spada, odlicno se osecam, nisam bolesna
-probada me levi jajnik pomalo
-ustajem nocu da piskim, a to nikad ne radim
-kasni mi za sada 1 dan (desava se da mi kasni 1-2 dana, tako da to nije neki znak)
-muka mi je (i kad treba da dobijem tako da ni ti nije neki znak)
-grudi me ne bole, samo su bas naduvane (obicno me jako bole, mozda vise peckaju)

Spoljni simptomi:

Poslednjih dana mi je nekoliko ljudi reklo da mi se cakle oci i da nekako sijam, i da cudno izgledam, nekako nabubrelo user posted image user posted image user posted image

Eto, pa videcemo sta ce biti, ako bude kasnila vise od 5 dana radim test.

mila moja to sve lici na user posted image ,a i meni sijas ovako preko slova user posted image

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here