|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
25.5.2010 23:02:40   
Anoniman
Cvetanche, navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce ***)
  Direktna veza do poruke: 1451
26.5.2010 9:59:27   
zvezdica009
IZVORNA PORUKA: bembela

mozda alergija na polen pa umesto na nos... salim seuser posted image ko zna,mozda bude neki bebac. koji je tebi dc?

danas 24 dc bembela user posted image

(odgovor članu bembela)
Direktna veza do poruke: 1452
26.5.2010 10:37:40   
Sonreir
Ja vam zelim da su sve to sto nabrajate oni pravi trudnicki simptomi i vucem vas za nosice user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1453
26.5.2010 22:02:53   
jance
ja samo da javim da kod mene je bukvalno tresla se gora, rodio se mis! svi moguci simptomi su danas nestali. nisam dobila i netreba da dobijem jos, ali nema vise ni nista od simptoma. user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 1454
26.5.2010 22:04:24   
Anoniman
mozda je to dobar znak,obzirom da si imala do sada "simptome"
navijam user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1455
26.5.2010 22:06:25   
jelena038
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1456
26.5.2010 22:07:17   
Anoniman
jelena user posted image
kako si ti?

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 1457
31.5.2010 14:22:26   
lejla86
Cao svima! Nova sam ovde i imam neka pitanja i nedoumice,pa se nadam da se nalazim na pravom mestu. user posted image  Elem,evo mog problema : 28 aprila sam pocela da pijem pilule i posle par dana pocela mi je izlaziti neka alergija,ali ja nisam obracala paznju na to.Obicno mi menstruacija traje 4-5 dana,i ocekivala sam da ce mi zog pilula trajati krace,ali nije.Trajala je bas dugo,oko 10 dana,ali nije bila istog intenziteta.Inace ove pilule sam pila i ranije ali nikada nisam imala problema,ali to je bilo davno.Alergija je pocela da se siri i uzasno da me svrbi i tada sam ukapirala da je to zbog pilula i prestala sam da ih pijem,i prestalo je i krvarenje.Dok sam pila pilule imala sam jedan odnos sa deckom i on je svrsio u mene.Zanima me da li je moguce da pilule nisu delovale? Jer ja sam prestala da ih pijem posle 10 dana,to je bilo 8 maja,i jos uvek nisam dobila. Imam neki cudan osecaj u stomaku,par puta sam osetila neko ziganje u donjem stomaku,nemam utisak da cu dobiti u skorije vreme,nekad se osecam pomalo malaksalo i to je to.
Da li je moguce da sam trudna? Skroz se nekako cudno osecam...user posted image
Volela bih ako neko moze da mi pomogne...
Jos uvek nisam radila test,svaki dan odlazem jer mislim da cu dobiti... Nije da ne zelim bebu,ali nekako se cudno osecam...user posted image
Hvala unapred...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1458
31.5.2010 14:27:37   
anuksunamun
simptomima nije verovati(sto se mog slucaja tice)ja ti predlazem kupi test...pa ako je test negativan a i dalje ne dobijas...kod dr-a

(odgovor članu lejla86)
Direktna veza do poruke: 1459
31.5.2010 14:28:24   
anuksunamun
i da li pilule sama kupujes ili ti je dr dao da ih pijes??

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1460
31.5.2010 14:48:34   
lejla86
Ove pilule mi je doktorka prepisala,ali to nije bilo bas tako skoro,a ja nisam mogla da odem kod nje kada sam nameravala da opet pocnem da ih pijem,jer sam u tom periodu bila u inostranstvu,ali sam ih pre toga dosta dugo pila i sve je bilo ok. Mislis li da mogu da uradim test sada? Iako nije prva jutarnja mokraca? Od tog odnosa je proslo skoro 3 nedelje.user posted image

Direktna veza do poruke: 1461
31.5.2010 15:26:18   
Maza82
Koliko ti kasni, kada si trebala da dobiješ?

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu lejla86)
Direktna veza do poruke: 1462
31.5.2010 15:44:40   
lejla86
Da nisam pila pilule trebalo je da dobijem pre tri dana,ali nista. Ali sam pila pilule 10 dana i ocekivala sam da cu po prestanku dobiti ali nisam. Kupila sam malopre test ali ne znam da li da ga uradim sad ili da sacekam jutro?user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 1463
31.5.2010 16:24:12   
Anoniman
Lejla,ja mislim da treba da sacekas jos malo...pre tri dana ti je trebala biti m?A zasto si 10 dana pila pilule?

(odgovor članu lejla86)
  Direktna veza do poruke: 1464
31.5.2010 16:35:09   
lejla86
Da. Pila sam 10 dana i prestala jer mi se pojavila neka alergija,koja mi se povukla cim sam prestala da pijem pilule. Zanima me da li je moguce da mi pilule nisu ni delovale? A svih 10 dana sam krvarila.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1465
31.5.2010 16:37:37   
Anoniman
Uh,meni tu nista nije jasno...pretpostavljam da nije trudnoca u pitanju...mozda ti se ciklus poremetio zbog tih pilula ako ti je vec i alergija bila od njih user posted image Moguce da je tako...ma,uradi ti ujutro test,pa javi sta se desava user posted image !A ja drzim fige da bude kako ti zelis user posted image !

(odgovor članu lejla86)
  Direktna veza do poruke: 1466
31.5.2010 16:52:33   
lejla86
Iskreno da ti kazem nije ni meni nista jasno...user posted image  Ujutru radim test i javljam vesti. Nisam ni ja sigurna sta bih zelela...volela bih da imam bebu ali ne znam da li je sad pravo vreme za to...ali ako test bude pozitivan znam da cu ipak biti jako srecna...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1467
31.5.2010 16:53:06   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu lejla86)
  Direktna veza do poruke: 1468
31.5.2010 17:00:18   
Anoniman
koliko ja znam pilule pocinju da se piju prvi dan menstruacije,ako nisi tada pocela mislim da one nemaju nekog dejstva i vrlo je moguce da si zabebila...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1469
31.5.2010 17:08:34   
Anoniman
Ja sam shvatila da je pocela da ih pije prvi dan menstruacije i pila ih 10 dana zbog alergije,pise u njenom prvom postu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1470
31.5.2010 17:11:30   
Anoniman
ahaaaa,sorry na nepaznji
lejla,u svakom slucaju zelim ti da bude kako tebi odgovara sada...mada ja uvek navijam za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1471
31.5.2010 17:27:50   
slackaa
Devojke,imam jedno pitanje,nadam se da nije glupo....
Znate koliko pokusavam da user posted image  i nikako mi ne polazi za rukom,merila sam i T,i pratila sekret i plodne dane,umisljala simptome.... Elem,prestala sam SVE to da radim!!!!
Poslednja user posted image  mi je bila 7.maja i trajala je 2 dana a inace traje 5,6.Stomak me je ta dva dana boleo nenormalno i tako je proslo....pre neki dan posle odnosa mi se pojavile 3,4 kapi krvi i pola sata me razbio stomak od bolova user posted image
Imam konstantno tup bol u stomaku!
Znam da sam oduzila ali da li neka ima slicnih iskustava i da li yna sta se samnom desava user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1472
31.5.2010 17:48:05   
anuksunamun
kupi rapid test i skoncaj muke -sto se mene tice ...ne znam

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1473
31.5.2010 17:52:48   
slackaa
Anuk,draga danas prolayim pored apoteke,zastajem.... da kupim ili ne.....NE
I  tako pored druge,trece.Nisam zadnji period razmisljala o user posted image  ali opet,NEBIH DA SE RAZOCARAM user posted image  PONOVO!

Direktna veza do poruke: 1474
31.5.2010 17:53:50   
Pipi duga carapa
Odradi betu,jer i test moze da ne pokaze trodnocu.Beta ti je naj pouzdanija i za trudnocu i za ne daj Boze vanmatericnu.Barem ces znati da li si trudna ili si se prehladilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here