pocahontas -> RE: Opadanje kose (12.9.2013 20:34:36)
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pocahontas ja sam i zvanicno ocajna. kosa je taman prestala da mi opada, nekih 10m nakon porodjaja, onda sam 11m od porodjaja opet ostala u drugom stanju, jos uvek dojim bebu, a kosa...gospode boze, ali ovo je prestrasno koliko opada...kada sam prethodni put zatrudnela kosa mi je bila bas lepa, ne znam zasto se sad ovo desava, verovatno su hormoni odlepili, em dojim, em opet trudna... da li je neko imao slicno iskustvo? kosa mi je ionako retka, ne smem ni da razmisljam sta ce mi i da li ce mi uopste nesto ostati na glavi na kraju balade.... Ma cekaj dok ja plavusa skontam jel mi to treba da cestitamo opadanje kose [sm=jezicek.gif] daaaa :) al tek je pocetak, tek nekih 6 nedelja, valjda ce sve biti ok :) sto se tice kose, valjda ce se stabilizovati... tiziana skontala sam sta si htela da kazes, al zato i ne razumem zasto je opet pocela da opada cim sam zatrudnela, taman se sredilo od prethodne trudnoce i sad opet pocela da opada, umesto da obude obrnuto...
|
|
|
|