RE: Opadanje kose (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

mati -> RE: Opadanje kose (14.4.2014 12:20:58)

Ja sam se od sve muke osisala, skratila kosu 20cm, ona frizerka se cudi, ali sta cu. Bilo joj zao da osisa, taman mogu da zavezem rep.

adulence -> RE: Opadanje kose (14.4.2014 12:27:00)

ja sam prosle nedelje pocela da koristim mikoseb sampon po preporuci moje frizerke jer mi je jako opadala kosa,pojavila mi se i perut koju nikada nisam imala,bolesno mi je opadala kosa i evo u petak sam oprala kosu,vec vidim debelu promenu i presrecna sam zbog toga,danas je opet perem sa tim samponom cini mi se da kod mene bas lepo deluje...

emicaa -> RE: Opadanje kose (28.5.2014 16:35:36)

nemam bas vremena citati sve iz pocetka ali ako nekom nije problem neka mi odgovori,prije pola godine sam se porodila a prije neka dva mjeseca mi je pocela strasno opadati,prvo sam mislila da mi treba sisanje pa sam bas dosta skratila kosu i bilo se malo smirilo ali sada je opet pocelo,ne znam dal ima veze sa porodom jer nije odma pocelo ili je onako nesto,da nemam ovoliko kose do sad bih bila polu celava [sm=zmeden.gif]

anci kv -> RE: Opadanje kose (28.5.2014 16:48:44)

ja jedino da ti pozajmim kose,jer ne znam šta ću više sa njom[sm=smiley36.gif]ne znam drugačije da ti pomognem jer nisam imala problema
Javiće se neko

emicaa -> RE: Opadanje kose (28.5.2014 17:40:42)

jos nije doslo do toga da mi trebas dati imam je i ja previse ali me ovo sad brine sto ovoliko opada...

Biserce -> RE: Opadanje kose (28.5.2014 18:48:19)

Emice, isti slucaj, ja sam se pre 5mes porodila, a zadnjih mes dana kosa mi bas dosta opada i to vise posle sisanja.

vikiveki -> RE: Opadanje kose (28.5.2014 18:59:49)

Evo ja se javljam...ja sam posle svakog porođaja imala problema sa opadanjem kose...i nekada jako gusta kosa koju sam više puta tanjila sada je retka, a bujne lokne i kovrdže sada se jedva naziru.Najgore mi je bilo posle trećeg porođaja kada mi je kosa toliko opadala da sam počela na zaliscima da ćelavim[sm=smiley13.gif] Bio je to strašan period za mene,a bilo me strah da odem kod dr. strah me bilo da mi ne potvrdi ono što sam ja mislila da se događa.Da skratim priču ,posle jedno mesec dana ,kada mi je bebac imao jedno 7 ili 8 meseci meni počela kosa da raste i sada kao da se ništa nije ni desilo.a mislim da je to opadanje povezano sa sisanjem i stresom.U početku sam bila pod velikim stresom kako ću i šta ću uraditi tj. kako ću se organizovati jer ćerka mi je u tom periodu polazila u 1 razred i kako ću sa srednjim sinom i malom bebom

emicaa -> RE: Opadanje kose (29.5.2014 15:10:23)

Ja razmišljam da odem do doktorice da mi prekontroliše hormone ili da u apoteci pitam za neki šampon,jer koliko god da kukam što imam puno kose draže mi je da ostane ovako nego da hodam sa tri dlake na glavi ..

Trcosava -> RE: Opadanje kose (29.5.2014 15:40:30)

Emice, prekontroliši sve. Meni je enormno opadala kosa posle prvog porođaja, ali je na kraju stalo. Usledio je pakao pole pobačaja, kada sam mislila da su vitamini, hormoni da mi je sve u disbalansu. Evo sad sam trudna, ošišala sam se, a kosa mi se od tada prepolovila. Svakako ću napomenuti to mojoj ginekologinji, ako ona ništa ne uradi (a mislim da neće), onda ću lepo kod lekara opšte prakse pa da me uputi kod dermatologa.

Kosa posle porođaja ne krene odmah da opada. Pisano je ovde negde sigurno. Kosa nam tokom trudnoće zbog hormnona ne opada (ili u znatno manjoj količini opada), te onda nakon porođaja kada hormoni dođu sebi - krene da opada. Sećam se koliko sam se linjala posle porođaja. Pričekaj još malo pa otiđi.

Znam kako ti je, imala sam kose nenormalno, ali ovo sad... jad i tuga i beda. Zamisli kad svaki put kad prođem rukom kroz kosu, meni ostane makar 10 dlaka. O pranju i češljanju da ne govorim.

dijana1* -> RE: Opadanje kose (29.5.2014 15:43:26)

Mislim da je to normalno. I meni je posle prvog porodjaja opadala kosa a i sada. Treba vremena da se sve u organizmu vrati na staro. Ali zato mi u trudnoci bude lepa i gusca koliko je to moguce posto mi je inace kosa bas tanka.

emicaa -> RE: Opadanje kose (29.5.2014 16:03:04)

hvala vam zene [sm=smiley31.gif]

gorda_m -> RE: Opadanje kose (28.6.2014 22:36:24)

Pozdrav.
Ja sam se porodila pre godinu dana.I takodje mi je uzasno opadala kosa a i nije mi nesto bas gusta.Preplasila sam se na sta cu liciti nakon toga.
Probala sam nekoliko preparata.I jedna apotekarka mi je dala proizvod iz njihove apoteke za sprecavanje opadanja kose i garantovala mi da ce mi to spreciti.Kada sam probala nisam mogla da verujem kad sam videla dobre rezultate.Samo zato vam se i javljam da vam pomognem.Jer nakon svog slucaja ovo bih preporucila svima.Medjutim ne znam da li smem ovde da ostavljam naziv tog proizvoda ali ako vas zanima slobodno mi pisite i ja cu vam poslati.

indy_25 -> RE: Opadanje kose (29.6.2014 13:00:05)

Kada sam imala probleme sa stitnom zlijezdom nenormalno mi je opadala kosa( uvijek sam imala bujnu kosu). Ispadali su mi pramenovi kad god bih se pocesljala. Ja sam koristila ricinusovo ulje jednom sedmicno navece bi ga ugrijala u mikrovalnoj pa masirala tijeme 10 minuta. I onda legnem na krevet a zabacim glavu da mi visi isto 10 min. Onda sve zamotam u peskir i prespavam tako. Sutradan operem samponom od koprive i to je to. Kasnije mi je pocela rasti nova kosa i brzo se vratila na staro. Ja ne volim da kupujem gotove proizvode uvijek pravim neke maske od onoga sto imam u kuci. Nekako mi i jeftinije a i efikasnije.

gorda_m -> RE: Opadanje kose (29.6.2014 22:33:31)

Evo broja apoteke koji ima najbolji preparat protiv opadanja kose.To je neki njihov recept. I mislim da bi vam poslali i postom ukoliko niste iz njihovog mesta.

Ukoliko neko zeli broj apoteke moze da se javi preko pp.

Mala Elena -> RE: Opadanje kose (2.9.2014 21:06:04)

021 je NS ... pa dobro hvala. Ima u apoteci bilo kojoj da se kupi nesto protiv opadanja. Ima neki sampon sa koprivom , ricinusovim uljem, ad kapima itd ali ne znam koliko je efikasan .

branki* -> RE: Opadanje kose (2.9.2014 21:10:16)

elena,imas ovde na poslednjoj strani recept za taj sampon,pisale su zenezdrava i lepa kosa

dijana1* -> RE: Opadanje kose (2.9.2014 23:17:03)

U poslednjih mesec dana mi nenormalno opada kosa[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:44:08)

Meni opada u poslednjih 20 dana užasno, izluđuju me opale dlake po telu (golicaju stalno), kući ...

dijana1* -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:46:42)

I meni jos uvek opada, Ostacu celava sto posto[sm=smiley13.gif] samo se borim sa dlakama a to mrzim[sm=hudicek1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:48:58)

Mm ide za mnom i cisti koliko mi opada. Mozda bih trebala malo da je osvezim.

Mala Elena -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:51:08)

I meni[sm=smiley13.gif] zadnja dva dana je ima manje po posteljini ...

mati -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:53:02)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

I meni jos uvek opada, Ostacu celava sto posto[sm=smiley13.gif] samo se borim sa dlakama a to mrzim[sm=hudicek1.gif]

Potpisujem...
Ja kazem,da sam ih skupljala do sad bi napravila najmanje dve kvalitetne perike.

dijana1* -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 22:55:00)

Secam se da je i posle prvog porodjaja opadala ali ne mogu da se setim koliko dugo. A ovo vec duze vreme traje i izludjuje me.

Bibilib -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 23:10:06)

Dijana ne znam tacno pravi naziv sampona koji ja koristim javicu ti sutra probaj sa njim jer je meeni stvarno pomogao i koristim ga vec tri meseca i znatno se smanjilo opadanje hvala Bogu... A inace skracivanje kose nece biti od velike koeusti....

Mala Elena -> RE: Opadanje kose (16.10.2014 23:39:04)

Pored onog sampona o kome se pricalo , dobre su kapi od koprive i da se kosa ispira prvo vodom u koju je nacedjen limun, to jaca kosu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>