yoyaa -> RE: Opadanje kose (1.9.2011 12:08:22)
|
Htela bih da podelim sa vama svoje iskustvo, posto vidim da mnoge muci problem,vezano za opadanje kose nakon poradjaja. Ja sam bila ocajna,opadala mi je u pecatima. Zahvalna sam svojoj drugarici i njenom dedi do neba. Naime,radi se o sledecem: Njen deka vratio se iz Australije gde je ziveo i radio 60 godina. On je zaista pronasao lek protiv celavosti. Tamo ga je pravio i prodavao,zeleci da pomogne onima kojima je bio neophodan. Nakon sto je u Australiji izasao clanak o tome da lek protiv celavosti definitivno ne postoji,otisao je i demantovao to. Trazili su mu flasicu kako bi je testirali na Institutu. Ispostavilo se da kosa zaista raste. Nakon 8 meseci pojavio se neki Japanac nudeci mu silne pare da otkupi recepturu. Deda nije pristao. Zatim mu je nudio partnerstvo u fabrici koja bi lek proizvodila,ali on ni to nije zeleo. Kao australijskom penzioneru bilo mu je dovoljno da flasicu prodaje po simbolicnoj ceni,a najvaznije mu je bilo priznanje da lek zaista pomaze. Sada ga i ovde pravi.Koristi gomilu nekih travki. Verujte mene je spasio!!!!!!!!!! Melem je zaustavio opadanje,a nova kosa je krenula kao luda da mi raste. Ukoliko se borite sa ovim uzasom, ne bacajte silne pare na raznorazne gluposti. Sad iz iskustva to mogu da vam kazem. Ostavicu drugaricin mejl, pa ako je neko zainteresovan, neka se konsultuje. Ja vam od srca preporucujem. Obrisan mail, ko želi nek se obrati yoyaa na pp!
|
|
|
|